Разбалансираните чакри водят до заболявания. Вижте с кои билки да си помогнете

Разбалансираните чакри водят до заболявания. Вижте с кои билки да си помогнете

Вижте какви са най-честите оплаквания, предизвикани от дисбаланса на отделните чакри, както и билетата, с които можете да ги балансирате.

1

Човешко тяло

Човешко тяло - последните статии, избрани публикаци и съвети. Всичко за Човешко тяло от Ezine.bg. Списък на статиите за Човешко тяло. Online портал за здравословен живот, мода, красота, дом и градина, семейство и деца и Човешко тяло.
Човешко тяло - Тялото е подвластно на химически календар

Тялото е подвластно на химически календар

10.06.20160280

Според учени от университетите на Манчестър и Единбург човешкото тяло представлява един своеобразен химичен календар, тъй като то е подвластно на годишните сезони.

Човешко тяло - Интересни факти за човешкото тяло

Интересни факти за човешкото тяло

01.11.201401835

Някои проучвания са установили, че едно малко парче човешка кост, с големината на кибритена кутия може да издържи тегло от 9 тона.

Човешко тяло - Перилните препарати съсипват кожата

Перилните препарати съсипват кожата

15.03.201401337

Кожата е най-големият орган в човешкото тяло. Продуктите за миене често стават причина за контактен дерматит. Характерните оплаквания са зачервяване, сухота, напукана кожа, мехури.

Човешко тяло - Акупресурни точки

Акупресурни точки

07.11.201307983

Акупресурата може да се използва за лечение на много неразположения. Става дума за главоболие, запек, диария, депресивни състояния, хронична умора, болка в ставите или мускулите, чувство на тревога, както и лош сън

Човешко тяло - Важни точки в човешкото тяло

Важни точки в човешкото тяло

29.10.2013010962

Важните точки в тялото на човека представляват чувствителна зона на повърхността, манипулацията на които може да има много въздействия.

Човешко тяло - Тенът вече е демоде

Тенът вече е демоде

07.06.20100996

Примамливото слънце е причината и за все по-зачестяващия черен рак на кожата, който е най-злокачественият тумор в патологията на човешкото тяло. Придобиването на тен е опасно за здравето.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни