Ezine.bg»Споделени Истории»Моята Драма»Случи се - тя се влюби в най-добрия ми приятел

Случи се - тя се влюби в най-добрия ми приятел

Случи се - тя се влюби в най-добрия ми приятел
Живях с едно момиче. Тя уж ме обичаше. Бяхме 5 год. заедно. Работех във Варна. Работа, която ми харесваше, но се случи непоправимото - тя се влюби в най добрия ми приятел и колега.

Той живя при нас, а сега са заедно. Те ми откраднаха моите идеи - аз все още я обичам и то много. Имам възможност да започна нова връзка. А как да го направя? Моля ви ако някои прочете това, да пише нещо.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (5)

Изпрати
Сис
Сис
07.07.2015 01:31
Не я мисли тя е добре вероятно ... Мисли за себе си .. не приемай нова връзка само защото ти е самотно .. защото, ако не си готов за следваща връзка ще нараниш и себе си и момичето, което вероятно държи на теб в момента... Излизай повече общувай с повече хора и когато си сигурен и готов да бъдеш с някое друго момиче просто бъди, но никога никога не е добро решение да се връщаш назад, да мислиш за миналото, да се опитваш да се бориш за човек който не иска да е с теб..
3
0
Малчо
Малчо
26.12.2013 13:26
Просто така е трябвало да се случи. :) Всепак си разбрал що за човек е. Така, че няма да си играеш повече с момиченца ами ти се отдава възможност да си намериш истинска жена. Така, че излез от черупката си моля те и погледни прекрасното слънце защото само то е над теб наслаждавай му се вместо да се скатаваш в мрака и живота ще те запознае с много прекрасни хора :)
3
0
боги
боги
23.07.2014 19:20
харесва ми отговора ти :)
0
0
...
...
23.12.2013 00:18
мили започни на чисто не ти трябва тази жена излизай по често наслаждавай се на живота не си позволяваи да и се молиш няма смисъл тя така или иначе е с друг покажи гордост и сила а именно това става с нова враска
1
0
к
к
25.09.2013 16:41
На това му се вика с един куршум,два заека.
0
0
music_muse
music_muse
14.09.2013 15:12
Звучиш ми като някаква шматка- ти къде си бил докато те са флиртували пред очите ти? Те са се влюбили най-вероятно докато сте живеели заедно- ти си бил шматката, която те не са уважавали и за това са си позволили и двамата да си правят каквото искат зад гърба ти. Звучи ми даже, че може би са те и използвали по някакъв начин. Ти имаш ли достойнство? Как ще й се влачиш в краката - ти продължаваш да се държиш като шматка и за това тя ще се държи по такъв начин с тебе и ще си те разиграва както иска. Тя те е унижила с поведението си и те е отхвърлила и отблъснала без да й пука за твоите чувства и дори не е имала сигурно смелостта да ти каже в очите, когато всичко е започнало- може и да ти е изневерила дори плюс че никога сигурно не ти се е извинила за постъпката си- просто да каже, че съжалява, че се е получило така или да си признае по някакъв начин, че е виновна дори да не иска да се връща при теб. Значи тази жена те няма за нищо- и ти искаш да идеш пак в ръцете й, за да си играе с тебе като с мишка. Да, боли те много - 5 години си бил с нея, обаче ако те е предала по такъв начин- тя не заслужава нищо!!! Заслужава само, ако някога те потърси за услуга или за помощ да и го върнеш тъпкано- просто да се изсмееш презрително и да й тръшнеш телефона.Как може да нямаш малко воля?!!
1
1

Рейтинг

3
Общо гласували: 1
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: