Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Моите коментари
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
Времето ще покаже дали наистина си би ли не. Аз бях на 12, когато усетих нещо такова. Беше много силно и стряскащо. В началото отказвах да го приема, но накрая се примирих и приех мисълта , че съм бисексуална, след като не веднъж си бях падала по момиче. Не казвам, че и при теб ще е така, за това по-добре изчакай. А ако наистина се окажеш би, не се притеснявай. Просто го приеми като дар и не се обвинявай. Хетеросексуалните хора нямат представа колко забавно и вълнуващо е да можеш да харесваш и заглеждаш всеки. :D Привличането към жена е едно от най-уникалните неща, които човек може да изпита! Успех! :)
Анонимен коментира:
Според мен по - добре си намери някое младо и красиво момиче, вместо да си създаваш проблеми с леля си и със семейството си. Това може да не свърши добре.
Анонимен коментира:
Пишеш невероятно! Щом заради нея си изляла такива прекрасни думи и сравнения, то несъмнено я обичаш! Написаното страшно ме трогна и до болка разбирам в какво положение се намираш и какво изпитваш.. Ще ми се да не можех да го разбера.. поне нямаше да ме боли толкова, но какво да се прави - съдба. Знай само, че има много други хора като теб и не се отчайвай! Ако тя не те оценява сега, някой друг ще го направи в бъдеще, аз на това се опирам.
Анонимен коментира:
Мога да кажа, че и аз имам същия проблем и в началото и аз си мислех, че съм лесбийка,но с течение на времето осъзнах, че съм просто бисексуална, защото освен влечението към момичета имам същото и към момчетата. Тук идва времето да си зададеш въпроса дали харесваш момчета или само момичета. Ако не изпитваш привличане към мъжкия пол по никакъв начин, значи има по-голяма вероятност да си лесбийка. Колкото до момичето, което харесваш, по добре не и казвай нищо докато не си напълно сигурна за нейните и за собствените си чувства, защото рискуваш да загубиш приятелка. Преди година в новото ми училище се запознах със сегашната ми най-добра приятелка и отначало се бях побъркала по нея и до ден днешен още я харесвам много,но не смятам никога да и го признавам, защото тя не е такава и не одобрява подобни неща. Съвета ми е да изчакаш възможно най-дълго, ако все пак си решила да и признаваш и да внимаваш някой да не разкрие чувствата ти, защото има лоши хора, които могат много да ти навредят заради това. Успех! :)
Анонимен коментира:
Не е за вярване! В твоята история сякаш прочетох моето състояние в момента! При мен е абсолютно същото само с тази разлика, че аз вече съм сигурна в това, че съм бисексуална. И аз в момента изпитвам повече от приятелски чувства към едно момиче и не спирам да се възхищавам на красотата и. Според мен е само физическо привличане ,което скоро ще отмине, но е толкова силно, че понякога се притеснявам от това какво мога да направя. Колкото до бисексуалността не се плаши. Според проучвания 60% от всички жени са бисексуални, но само 15% го осъзнават. Съветът ми към теб е да не се притесняваш от това, което ти се случва , защото такива неща са нормални в пубертета. А ако наистина и при теб се окаже, че си би приеми го като нещо напълно нормално, защото в днешно време е такова. Надявам се да съм ти била поне малко полезна, защото много добре знам през какво преминаваш. Успех! :)
Анонимен коментира:
постави ги на мястото им!Покажи им кои са и че не са нищо повече от теб. Такива хора ги има страшно много и човек трябва да се научи да се справя с тях. Горе главата и изобщо да не ти пука от хорското мнение!
Анонимен коментира:
Дръж се на положение и в никакъв случай не им се давай! Защитавай се каквото и да става, защото от такива на пръв поглед мимолетни опипвания, може да ти причинят нещо много по сериозно и страшно. Движи се с повече хора и внимавай! Успех!
Анонимен коментира:
Потърси помощ при психолог! Преди време и аз имах един много сериозен проблем, който не ми позволяваше да живея спокойно и отидох при специалист. Помогна ми страшно много и сега вече съм добре. Преживях го и в момента са ми останали само лошите спомени. В никакъв случай не се предавай, защото живота е пред теб. Ще имаш много хубави и щастливи мигове в бъдеще, просто трябва да вземеш мерки докато е време. Не чакай повече, така само още повече задълбочаваш проблема си. Вярвай в силата на доброто и най-вече в Бог и всичко ще си дойде на мястото. Успех! :)
Анонимен коментира:
Напълно те разбирам!!! Аз тази година съм в 8 клас и в ново училище, с нови хора. Наистина ми беше много трудно в началото и в момента ми трудно, но просто в един момент престана да ми пука за всичко и всички, теглих им по една маина и нещета взеха да ми изглеждат по-добре. Така, че те съветвам и ти да направиш същото! Забрави ги! Изтрий всички гадняри от живота си и ще видиш колко по-добре ще си почувстваш! И най-важното !!!! НИКОГА НЕ ГУБИ ВЯТА В БОГ И В ДОБРОТО!!!!! Защто изгубиш ли тях всичко вече е загубено! Аз и за миг не ги губех и в момента живота ми в новия клас е много по-добър от този в началото! Пожелавам ти успех и дано не страдаш повече! :)
Анонимен коментира:
Mила, недей да стоиш безучастна! Както са те посъветвали и другите, покажи им, че и ти можеш да си лоша, не само те. И аз преди имах същите проблеми като теб с ено момче, кето постоянно ме тормозеше, нямам представа защо, докато един ден не поставих всички от бифшия си клас по местата им и от тогава всички започнаха да не уважават! Дръж се на ниво, биди самоуверена, вярвай в себе си, в всобствените си качаства и способности и постави всеки на мястото му. Друг начин няма! С мили и доби приказки никой няма да ти обърне внимание, поскоро ще ти се изсмеят! Вярвай ми! Желая ти успех!