Дали съм лесбийка

Дали съм лесбийка
Винаги ми е било трудно да споделям чувствата си с някой. Това беше така защото винаги усещах , че съм различна. Това е така защото се влюбвам в момичета. Винаги ми беше трудно да си го призная , а какво оставаше да споделя с моите приятелки. През лятото се сближих с едно момиче и тя ми помогна да си го призная и не само на мен , а и на нея.

Проблема е друг, в групата по немски има едно момиче в което съм влубена и незнам дали и тя изпитва такива чувства към мен. . Държи се много мило с мен, винаги когато ме види ми се усмихва едно влубено, седим на един чин и непрекъснато ме гледа замечтано.

Аз се опитвам да си скрия чуствата като не и обръщам внимание , но усмивката на лицето ми само тя я кара да изкача на личето ми. Какво да права да и споделя ли или да чакам тя да направи първата крачка.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (5)

Изпрати
Misha
Misha
28.04.2016 11:46
Ами то ако си чакаш може и да не стане нищо... може и някой да ти я вземе, докато си чакаш... по-добре ти направи първата крачка, а пък да става каквото ще!
3
0
yoana
yoana
08.11.2014 22:40
Мога да кажа, че и аз имам същия проблем и в началото и аз си мислех, че съм лесбийка,но с течение на времето осъзнах, че съм просто бисексуална, защото освен влечението към момичета имам същото и към момчетата. Тук идва времето да си зададеш въпроса дали харесваш момчета или само момичета. Ако не изпитваш привличане към мъжкия пол по никакъв начин, значи има по-голяма вероятност да си лесбийка. Колкото до момичето, което харесваш, по добре не и казвай нищо докато не си напълно сигурна за нейните и за собствените си чувства, защото рискуваш да загубиш приятелка. Преди година в новото ми училище се запознах със сегашната ми най-добра приятелка и отначало се бях побъркала по нея и до ден днешен още я харесвам много,но не смятам никога да и го признавам, защото тя не е такава и не одобрява подобни неща. Съвета ми е да изчакаш възможно най-дълго, ако все пак си решила да и признаваш и да внимаваш някой да не разкрие чувствата ти, защото има лоши хора, които могат много да ти навредят заради това. Успех! :)
4
1
малая
малая
27.10.2014 13:12
Ами какво да ти кажа. Преди да признаеш напълно чувствата си към нея опитай да я опознаеш по - добре. Започнете да излизате по кафета насам, натам. Виж какво ще ти сподели на подобни теми и ако забележиш, че имаш някакъв шанс с нея действай. Това е според мен. В крайна сметка ти решаваш
5
1
синьо
синьо
26.10.2014 22:24
Бате, не я слушай тая лесбийка отдолу. Ти си бисексуална и си падаш и по пичове, ама да не са космати и грозни.
1
1
нино
нино
26.10.2014 18:46
Лесбийка си да - няма какво да чакаш ами я хващай за циците
8
0
друга лесбийка
друга лесбийка
14.03.2016 21:04
И за гъза
5
1

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 5
51
43
30
21
10
Дай твоята оценка: