Ezine.bg»Мрежата»Anna»Моите коментари
Anna
Anna
Новак

Моите коментари

Anna коментира:
като се разведете и двете пак ще станете приятелки не се притеснявай
Anna коментира:
Намери обяви за работа в София,там имаш по-голям шанс и разбира се трябва да послъжеш малко,че имаш опит.Другата опция е да си намериш работа каква да е за да взимаш някой лев.А тоя мислещия поне да можеш по-ясно да се изразява и да не забравя,че една патка от мислене умряла.
Anna коментира:
Хич да не ти пука,ти си само на 15,ще имаш още много приятели,винаги отстоявай да те уважават!
Anna коментира:
По принцип до 5г след като ти е дошло може да има аномалий,да идва два пъти в месеца или да прескача,но ти си иди на лекар,за всеки случай,за по-сигурно.Няма от какво да се страхуваш при гинеколога,той е лекар,като всички останали,иди и обясни всичко,защото нещата трябва де изяснят.
Anna коментира:
Ти какво очакваше да ти се случи там,семейния живот е такъв,чистене,готвене,деца,работа и малко радост,направила си грешка,че сте се върнали,той е напуснал работа,и господ го е казал,трябва да се примиряваш в името на спокойствието,но вече е късно,както и да е трябва да гледаш напред,да не мислиш какво е казала онази,а да помислиш какъв глупак е той,времето лекува всичко!
Anna коментира:
Просто си изпаднала в депресия,наистина детето ще промени живота ти,трябва да гледаш по-оптимистично,има още много години напред.
Anna коментира:
В коя държава си?
Anna коментира:
Момичетата харесват лоши момчета,намери си друго момиче за приятелка и излизайте заедно с другите,тогава ще и привлечеш вниманието,когато това стане не и се обяснявай,а я хвани и я нацелувай,после ще те гледа като ударена с мокър парцал,сама ще ти се нахвърли.
Anna коментира:
Ще съжеляваш,гледай си детето,един ден то ще те обвини за глупостта ти.
Anna коментира:
Аз не мога да намеря старата ти история и ми е трудно да ти дам съвет,доверието е като къща,щом се наруши трябва да се строи наново с месеци и години дори,но ако твоя приятел не може да ти прости,по-добре си построй къща другаде,защото такъв живот с недоверие е невъзможен,той те трови и ще бъдете нещастни.
Anna коментира:
Може ли да ми кажете,какво се започва?
Anna коментира:
Аз ходя на специалист,досега два пъти,но живея във Финландия и говоря с него на английски,лекарствата им са много добри,ще ми помогнат да игнорирам гласа,произхождам от много здрав род и нямаме луди,хората си обясняват с наличието на напрежение тези проблеми,всъщност аз постоянно си казвам,че съм луда,че не съм добре и че ми се причува,че с лекарства всичко ще бъде наред,но една част от мен знае,че съм чула този нахален глас.
Anna коментира:
не