ezine.bg»Споделени Истории»Изневяра»Когато най- близкият, става най-далечният

Когато най- близкият, става най-далечният

Когато най- близкият, става най-далечният
Здравейте, ще напиша моята история с желанието да получа мнения от хора, които са преживяли същото или просто имат по- ведро виждане върху обстоятелствата.
Казвам се Андреа и съм на 31 год. Живях 8 год. с бащата на детето ми. Преживяли сме много раздели през годините, защото той работеше в чужбина, но сякаш това ни сближаваше още повече. Тежки бяха тези моменти и за тримата. И аз поживях зад граница малко, но чужбината не е за всеки, не и за мен. Там се чувствах празна, никоя, човек без минало там, не се случваше нищо освен готвене, чистене, дете и секс след работния ден на мъжът ми.

Реших да се прибера, след 3 години така, казах "край". Той остана без работа, два месеца тримката вкъщи на дивана, вече нищо не ме задържаше, полудявах по малко всеки ден. Прибрахме се в България. . . . един месец и всичко рухна. Беше ми сърдит, че съм го прибрала, намразил ме бил, че съм мислила само за себе си. Аз съм гадна, подла, проклета и т. н. След 3 месеца без никаква нормална комуникация между нас, разбрах, че нощите, когато не е при нас е в апартамента на друга жена.

8 год. по- голяма от нас - сервитьорка в софийски, стриптийз бар. Без никакви скандали от моя страна попитах: обичаш ли я? -не! - каза ми той. Значи забравяме за случилото се продължаваме напред? -аз- Не исках просто един секс да развали семейството ни. След известно време той ми каза, че това не било нормална реакция на жена и аз не го обичам. И така продължихме гоненицата една година.

Помолих и нея съвсем тактично да си върви по пътя и да не застава на моя. Последваха обиди от нейна страна: Ти си грозна, на мъжът ти не му става с теб, ти си мека, широка и още много думи бяха изказани от тях двамата, които все още отекват в главата ми. Разделихме се, естествено. Казах си, че нищо не е на всяка цена в живота и не мога да ги търпя и двамата вече.

Изгоних го, изхвърлих всичките му вещи на контейнера, техника, дрехи, всичко. Бях, като бясна кучка. Не стъпвах по земята от ярост, яд, болка, тъга. Той също. . . бесен е, че показах друго аз. Следват много заплахи, шамари, злоба, скандали. . . съд. Делото за попечителство все още не е минало. Война, като на война.

Не желая и не разрешавам дъщеричката ми да се среща с тази жена. Казах му, че може да я взима, когато си поиска, само да не я води при нея. Тя, която ме нарече мърша, тя която я намирам, постоянно в различни сайтове за платено "приятелство", тя която се набърка на толкова дълбоко, тя да дава пример на детето ми. Не! Но греша ли с тази си постъпка? Това е причина той да разреди срещите си с детето. Все още изпитвам огромна злоба към нея и не знам как да се изчистя. Искам да се отърва от мисълта за тях, но все още ми е доста трудно.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (12)

Изпрати
Миро
Миро
03.05.2014 03:03
Време трябва!!!
0
0
Андреа
Андреа
01.05.2014 12:06
А, колко много си права, Ани...
0
0
Ани
Ани
16.04.2014 21:43
Приемаш много лично нещата!И какво толкова се е случило!Той е само мъж!Какво очакваш от него?Всичко е в твоите ръце!Твоето душевно състояние се предава на детето ти.То реагира както ти се чувстваш?Защо да си го причиняваш?Баща на детето ти чудесно!Благодари му за всичко и бъди щастлива и без него.Зная,че можеш!
4
0
Андреа
Андреа
07.04.2014 19:02
Така е Ариадна, знам за семейния живот и на мен ми харесва, но там нямаш развитие, нямаш контакти. Нямаш никой и в един момент двамата, само двамата и пак двамата...действа депресиращо! Но сега, като се прибрах, виж как се развеселих...)))))
0
1
Anna
Anna
04.04.2014 01:49
Ти какво очакваше да ти се случи там,семейния живот е такъв,чистене,готвене,деца,работа и малко радост,направила си грешка,че сте се върнали,той е напуснал работа,и господ го е казал,трябва да се примиряваш в името на спокойствието,но вече е късно,както и да е трябва да гледаш напред,да не мислиш какво е казала онази,а да помислиш какъв глупак е той,времето лекува всичко!
3
0
Милена
Милена
01.04.2014 10:15
Постъпваш съвсем правилно! Най-добрия вариант ще е дъщеря ти изобщо да не контактува с него, казвам го от личен опит. Да си хваща пътя, а ти давай смело напред... Живота не свършва с него!
4
0
анелия илинова
постапваш правелно...не трябва да позволяваш момиченцето ви да ходи в онзи апартамен ...:-)
5
0
Зорка
Зорка
24.03.2014 22:48
Така е има болка,и тя ще изчезне ,когато и ти си намериш някоя сродна душа,ако въобще успееш да допуснеш някои до себе си.Ти винаги ще мислиш ,че историята ще се повтори.Не прави така ,загърби миналото,смени си косата,пътувай направи нови неща.Само искам да се замислиш защо се случи всичко това,дали не сбърка някъде и ти,даде ли всичко от себе си ,кога отиде той при нея?Имаш много въпроси на които трябва да намериш отговора.Напиши си ги на един лист и си отговори.Болката ще остане,но не допускай недоверието да убие всяка нова връзка.
3
1
Андреа
Андреа
24.03.2014 22:29
Благодаря ви!
0
0
Петя
Петя
24.03.2014 16:12
Скъпа госпожо,първо се успокойте....не се измъчвайте от чувство за вина,каквато всъщност нямате.Че какво освен злоба може да изпитвате към това чудовище,което нагло и гнусно коментира тялото ви...Не е нейна работа колко си мека,широка и т.н.И знаете ли госпожо,въпреки че и съпруга ви има огромна вина за станалото,аз мисля,че е много вярна приказката"кучка докато не вирне опашка-песовете не бягат по нея"Изритвайте мръсника час по скоро......може би и на вашата улица някой ден ще изгрее слънце....Успех....
5
0

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: