Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Споделени Истории»Тийнейджъри»Безнадеждно влюбена в бившия на приятелката ми

Безнадеждно влюбена в бившия на приятелката ми

Безнадеждно влюбена в бившия на приятелката ми
Здравейте. На 13 г съм. Започвам с моята тъпа и дълга история, която се надявам да прочетете. Една от най-близките ми приятелки си имаше гадже. Аз се познавах с гаджето и от отдавна и знаех че е от "тия които зарибяват всяка", но си пишехме чат-пат. Един ден аз и една моя приятелка направихме базик на тази с гаджето (ще я наричам така). Казахме и че той си има друга и и показвахме снимки с бившите му. Тя го заряза. Той опита да се сдобрят, но тя не пожела. Сега са само приятели и си пишат, но все още той и казва, че има чувства към нея, праща и целувки и сърца.

Една вечер, когато бях много тъжна поради любовен неуспех, момчето ми писа. Писахме си 1, 2 часа и след това ми каза, че ме обича и ми предложи. Аз естествено не приех, но бях много разстроена и му казах, че го обичам. Станахме много близки, постоянно ми казваше че ме обича, и аз така. Бях много щастлива. Не казахме на никого. Продължихме да си пишем около седмица, като винаги аз пишех първа. Един ден не му писах когато беше на линия, чаках той да се сети за мен.

Стояхме 10 мин и двамата на линия, и той ми писа. На другия ден пак така. И тогава незнам какво стана, спря да пише. Не ми е писал от 6 месеца. Много плаках тогава. Преди си мислех, че това с "обичам те" го правехме просто на базик, но се оказа, че наистина съм го обичала супер много. Не стига, че бях наранена от друго момче което си харесвах, но след няколко дена и от друг.

През първите месеци ми беше много трудно, дните минаваха бавно, бях много тъжна, когато останех сама, винаги плачех супер много. Но пред другите бях щастлива. Моите приятелки започнаха да ме разпитват кой си харесвам, дали съм влюбена, защото много се усмихвах тогава (беше насила). Аз казах, че съм влюбена, не казах в кой, като ме питаха.

Те започнаха да ме свързват с всеки срещнат. Тогава реших да кажа, че съм влюбена в някой, който е от далече. Намерих един, който се намираше на не много близко от моя град. Казах, че сме гаджета. Не знам защо го направих, може би защото бях достатъчно отчаяна и тъжна, че да ми създават и още проблеми с някои момчета, с които комуникирам, а и ако наистина бяха разбрали кой наистина си харесвам, заради кой съм наранена, просто не исках да разбират.

През 2 и 3 месец бях още наранена, но се търпеше. Нямах сили за повече усмивки, вече не се правех на толкова щастлива, дори вече не издържах и почнах да се оплаквам. През 4 и 5 месец имах надеждата, че някой от двамата ще ми пише (момчето което харесвах и бившия на приятелката ми). Казах че съм скъсала с онова момче, което не познавах, бе изобщо беше голяма каша в главата ми. И сега е 6-ят месец, който още не е свършил.

Вече нямам надежда за нищо. Нямам сили за нищо. Започнах да се издавам. Разказах за онова момче, което уж ми беше гадже на една от най-настоятелните приятелки които искаха да видят наша обща снимка. Тя беше най-голямата клюкарка, но бях изморена от всичката тая каша и просто и казах за него, но за бившия на приятелката ми и за момчето което харесах не и казах, за тях никой не разбра. Вчера стояхме с моите приятелки в една къща на една от приятелките ми (само тя си живее там, чат пат).

Всички си писаха с гаджетата им, а аз гледах хронологията ми с бившия на приятелката ми (бях се побъркала). Бях стигнала до "обичам те" и моята приятелка, която беше бивша на момчето, се обърна. Каза ми, че видя всичко и се засмя. Мисля, че не е видяла с кой е хронологията. . . . ако е видяла ЛОШО ! ! Не исках никой да знае за това.

Питах я какво по точно е видяла, и тя ми каза че е видяла тва "обичам те. аз също те обичам" и тия подобни, но не каза нищо за подателя. Май е видяла и от кой са съобщенията, не знам. . . Какво да правя. . Знам, че живота ми е пълна каша, но няма как да оправя нищо. . . Моля дайте ми съвет
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (4)

Изпрати
elyssea
elyssea
07.06.2014 11:41
На 13 години трябва да забивате учебниците, не момчетата! Има си време за всичко и БУШУВАЩИТЕ ХОРМОНИ през пубертета не означават любов! Малки сте още и особено недорасли за подобни неща!
3
0
Antoaneta
Antoaneta
02.06.2014 21:47
@Барбиту98 едва ли си по-зле от мен.Аз правя неща без да мисля.Не мога да повярвам,че се зарибявах с бившия на приятелката ми.Моля те разкажи и за твоите лъжи,поне да знам,че не съм толкова зле и не съм единствена.

@Дари28 наистина съм много паникьосана.През деня говоря глупости,а през вечерта рева,защото съм говорела глупости,и така всеки ден.Няма ден в който да не плача вече.Особено тази седмица,лягам си към 22ч,плача и мрънкам до 1ч,опитвам се да заспя до 2ч и естествено не успявам,защото мисля каква глупост пак ще направя утре.Стоя до 3 ч,след което много ми се доспива и заспивам.Ставам в 6 за да уча и в 7 трябва да съм готова за да тръгвам към училище.Просто кошмар!!Не мога да си почина..


Благодаря Ви за мненията! Ако нещо стане,ще пиша
0
0
bambi
bambi
01.06.2014 16:13
И аз съм същата, постоянно забърквам кашата, но сега става въпрос за теб. Разбирам те, но мисля, че най -доброто което мога да те посъветвам е да забравиш историята и с тримата. Просто започни на чисто. Казваш, че си на 13,сигурно и въпросното момче (гаджето на приятелката ти) е на толкова. Момчетата се развиват по -бавно така, че това което ти е написал вероятно изобщо не го е мислел. Ако искаш някой искрен намери си над 14 така вероятноста да не те прецака е малко по-голяма,но за момента просто го остави този, не те заслужава. А кой знае ако ви е писано след време може да се съберете.
0
0
dari
dari
31.05.2014 08:59
Миличка,паникьосала си се. Защо толкова държиш да си влюбена?Замисли се какво точно обичаш в това момче?Според мен си хлътнала и просто си се оставила мисълта за него да те обсеби.Сама се навиваш,а всъщност дълбоко в себе си ти не го обичаш.Наранена си от факта,че е спрял да ти пише,а това,което не можем да имаме го желаем най-силно.Просто спри да мислиш за него,а приятелките ти ще спрат да любопитстват,щим станеш отново онова лъчезарно момуче от преди 6 месеца.Това е прости тийнейджърско хлътване,замисли се и ще го осъзнаеш. Не е желателно да използваш думите "обичам те" просто така,придай им смисъл.Успех и ако има нещо,пиши пак
0
0

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
50
42
30
20
10
Дай твоята оценка: