Съпрузите трябва да споделят с доверие и вяра как се чувстват

Съпрузите трябва да споделят с доверие и вяра как се чувстват
Здравейте! Не съм минала през това, но искам да си дам мнениет с надежда да бъда полезна занимавам се с енергии като шамбала и рейки и смятам, че човек трябва да прави каквото иска, но не за сметка а другите, смятам че е честно и за двамата съпрузи, ако поговорите и разкажеш с доверие и вяра, за това как се чувстваш, все пак и съпругът ти е споделял тези години и може би се чувства по подобен начин без да споделяш за другия мъж.

Но ако не сте щастливи това ще рефлектира и като модел за подражание за отношенията върху децата, смятам че е добре да намерите заедно изход от ситуацията, но не да се примирявате с това заради децата, защото това няма да е по добре за тях реално, имате и брак това предполага отговорност за действията ви.

Мисля, че не е удачно да се бяга и да си намира човек отдушник а да се погрижи първо за себе си и тогава да се впуска в нови неща за да бъде пълноценен и там където иска да бъде, в случая пеи друг мъж. Не бива да се осланяме на модели а поведение или на общо приети принципи, че видиш ли семейството трябва да е цяло на всяка цена, защото когато няма близост това не е функционално семейство.

Но заради другия а който си отдал себе си и заради себе си би било честно да споделиш и решението да се вземе не въз основа егоизъм или някакво его. А за другият мъж, мога да кажа, че има по важни неща за теб, мисля са децата за сега поне, смятам че с него ямате отношения заради които да се правят "жертви", те и без друго са излишни.

Ако има дълбочина в чувствата и това е явно, смятам че той ще те разбере за всичко. Ти ще изневериш а себе си най вече, ако просто избягаш, намирайки си повод, защото си се изморила и отегчила, всичко са само уроци и ситуации които сами сме си избрали и сме предизвикали, всичко трябва да се прави с любов за да има ползотворен ефект [Още подобни истории тук]

Рейтинг

4
Общо 3 гласували
5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

:)
:)
05.09.2013 19:30
БЛАГОДАРЯ за гневният коментар, то си е за сметна на този който го прави, може би имаш нужда от специалист мен нищо не ме яде ;)
0
0
мима
мима
05.09.2013 18:42
ДА СЕ БЕШЕ НАУЧИЛА ДА ПИШЕШ НА ПРАВИЛЕН БЪЛГАРСКИ,ПЪК ТОГАВА СИ ДАВАЙ МНЕНИЕТО, ПЪК И КОЙ ЛИ ГО ИНТЕРЕСУВА ТВОЕТО МНЕНИЕ?
1
0