Помогнете ми

Помогнете ми
Здравейте! Искам да ви споделя нещо за мен, за което имам нужда от помощ!

Имам много проблеми. В училище не мога да търпя приятелките си, защото те вечно пускат някакви злобни коментарчета и ме дразнят, заради това, което съм! Нямам и много хубави оценки, въпреки, че се съдирам да уча. Имам и петици и четворки. :x:

Иначе боледувам от всякакви болести - като свърши едната, почва друга. Не мога да се нарека здрав човек.

Също така нямам никакъв късмет!Никога това, което искам не става. Никой не ме разбира, всеки ме използва така, както иска. А аз не мога да направя нищо. На никого не му пука за моето мнение и за това как аз се чувствам.

Нашите не ми вярват за нещата, които им казвам. Постоянно съм под напрежение, защото усещам духове, когато съм в нас. Не мога и да съм навън, защото все някой се заяжда с мен.

Всички се държат зле с мен особено в училище и то най-добрите ми приятелки. :cry:

Моля ви, кажете какво да правя и има ли начин да оправя живота си, който винаги съм градила с големи усилия? Моля за коментари. Благодаря ви! [Още подобни истории тук]

Рейтинг

4
Общо 3 гласували
5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (14)

cvetelina
cvetelina
21.05.2013 19:40
да така е.винаги е имало гадни хора който се залепят за някой добър човек и се кефят че са го смачкали.аз предпочитам да бъда добра.на другите ще кажа само че идва и за тях възмездието.рано или късно всички си плащаме за греховете.
0
0
Мариян
Мариян
17.08.2012 23:47
Аз бях така в училище.
Бягах от проблемите си от хората от училище не разбирах дявол го взел и нямаше на кого да кажа родителите ми са консервативни в това отношение
После разбрах какво ми е ще ти кажа и на теб хората са такива по природа не може всички да сме добрички или шматки трябва да има и господари на ефира.
Ако се оставиш на проблемите те ще те надвият не бягай от себе си свиквай с това което си всеки иска да го уважават но не всеки получава това предимство
Докажи се като учиш и като се реализираш от тези дето се фукат в училище че са нещо в живота са кръгла нула почакай да ги видим в истинският живот като завършат дали пак така ще са надути
Малко по късно ще разбереш че истински приятели няма тези приятели са само твоето семейство
Думите които написах не са случайни помисли и наблягай над ученето това е твоето бъдеще и кариера
0
1
наджля
наджля
16.06.2012 18:45
Бъди силна и издържлива.Предлагам ти да изгледаш филма Апокалипто.
0
3
miloto
miloto
16.06.2012 14:12
Мила. Това е лоша репутация. Премести се в друго училище или направи нещо добро на враговете ти. А колкото до родителите ти. Дай им някаква книга за родители, незнам. Оценките са си оценки. Има такива кадето не могат да са умни колкото и да четът. Болестите - Иди на доктор и да ти направят цел преглед. ОТ-ДО!
0
0
Маг Адам
Маг Адам
14.05.2012 13:57
Има различни техники, чрез които можеш да постигнеш баланс със себе си, включително и контакт с духовете! Менталната ти вибрация е в резонанс с вибрацията на някои духове, затова ги усещаш! Ако искаш повече инфо, пиши на:
0
0
pepi
pepi
24.04.2012 21:37
хмм... несъм вярвашта в господ ноооо аз те разбирам израснах без приятели започнах да хода на даскало не се разболявам често но аз не само ги осещам аз ги и виждам и понякога дори виждам какво ще се случи но това няма значение научи се да ги приемаш и вопще недеи да се страхуваш това е худаво използваи го ;)
2
1
alex_7727
alex_7727
26.02.2012 12:24
Благодаря на писалите коментари!!! Благодаря, че се отзовахте!!! :)
0
0