Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Помогнете ми

Помогнете ми
Здравейте! Искам да ви споделя нещо за мен, за което имам нужда от помощ!

Имам много проблеми. В училище не мога да търпя приятелките си, защото те вечно пускат някакви злобни коментарчета и ме дразнят, заради това, което съм! Нямам и много хубави оценки, въпреки, че се съдирам да уча. Имам и петици и четворки. :x:

Иначе боледувам от всякакви болести - като свърши едната, почва друга. Не мога да се нарека здрав човек.

Също така нямам никакъв късмет!Никога това, което искам не става. Никой не ме разбира, всеки ме използва така, както иска. А аз не мога да направя нищо. На никого не му пука за моето мнение и за това как аз се чувствам.

Нашите не ми вярват за нещата, които им казвам. Постоянно съм под напрежение, защото усещам духове, когато съм в нас. Не мога и да съм навън, защото все някой се заяжда с мен.

Всички се държат зле с мен особено в училище и то най-добрите ми приятелки. :cry:

Моля ви, кажете какво да правя и има ли начин да оправя живота си, който винаги съм градила с големи усилия? Моля за коментари. Благодаря ви!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (15)

Изпрати
Виолета Димова
Спокойно, не се тревожи. Това е период. Ще се наредят нещата, надявам се вече да се наредили , де.
0
0
cvetelina
cvetelina
21.05.2013 19:40
да така е.винаги е имало гадни хора който се залепят за някой добър човек и се кефят че са го смачкали.аз предпочитам да бъда добра.на другите ще кажа само че идва и за тях възмездието.рано или късно всички си плащаме за греховете.
0
0
Мариян
Мариян
17.08.2012 23:47
Аз бях така в училище.
Бягах от проблемите си от хората от училище не разбирах дявол го взел и нямаше на кого да кажа родителите ми са консервативни в това отношение
После разбрах какво ми е ще ти кажа и на теб хората са такива по природа не може всички да сме добрички или шматки трябва да има и господари на ефира.
Ако се оставиш на проблемите те ще те надвият не бягай от себе си свиквай с това което си всеки иска да го уважават но не всеки получава това предимство
Докажи се като учиш и като се реализираш от тези дето се фукат в училище че са нещо в живота са кръгла нула почакай да ги видим в истинският живот като завършат дали пак така ще са надути
Малко по късно ще разбереш че истински приятели няма тези приятели са само твоето семейство
Думите които написах не са случайни помисли и наблягай над ученето това е твоето бъдеще и кариера
1
1
наджля
наджля
16.06.2012 18:45
Бъди силна и издържлива.Предлагам ти да изгледаш филма Апокалипто.
0
3
miloto
miloto
16.06.2012 14:12
Мила. Това е лоша репутация. Премести се в друго училище или направи нещо добро на враговете ти. А колкото до родителите ти. Дай им някаква книга за родители, незнам. Оценките са си оценки. Има такива кадето не могат да са умни колкото и да четът. Болестите - Иди на доктор и да ти направят цел преглед. ОТ-ДО!
0
0
Маг Адам
Маг Адам
14.05.2012 13:57
Има различни техники, чрез които можеш да постигнеш баланс със себе си, включително и контакт с духовете! Менталната ти вибрация е в резонанс с вибрацията на някои духове, затова ги усещаш! Ако искаш повече инфо, пиши на:
0
0
pepi
pepi
24.04.2012 21:37
хмм... несъм вярвашта в господ ноооо аз те разбирам израснах без приятели започнах да хода на даскало не се разболявам често но аз не само ги осещам аз ги и виждам и понякога дори виждам какво ще се случи но това няма значение научи се да ги приемаш и вопще недеи да се страхуваш това е худаво използваи го ;)
2
1
alex_7727
alex_7727
26.02.2012 12:24
Благодаря на писалите коментари!!! Благодаря, че се отзовахте!!! :)
1
0
Роузи
Роузи
24.02.2012 15:45
забравих да ти кажа задължително напръска й цялото жилище със светена вода от цървата и окади с тамян също от църквата.докато прочистваш казвай"да се махне всичкото зло от тут и да отиде там от където е дошло" започни и завърши с молитвата "отче наш" вярвай в силата и думите на това което правиш успех.
0
0
Роузи
Роузи
24.02.2012 15:36
И аз съм имала далеч по големи проблеми но се оправих с времето и сега съм добре така че за да се оправиш е хубаво да ме послушаш. Първо повярвай в бог. Само источноправославна църква.Наща православна християнска църква.След като вярваш в призраци и духове неможеж да отречеш бог. и тъй като той е създал всичко включително и тях значи е мнаго по силен. за подробности чети библията. Задължително научи молитвата "отче наш" и си я казвай всеки път щом те дострашее но силно вярваш в думите и силата на бог. визоализирай представи си зад теб ангела ти хранител който те пази. Сама ще осетиш силата на прогонването на злите сили и ще се почустваш блажена. Второ ние сме това което мислим т.е. за каквато се смяташ ти за такава те смятат и другите. уважаваш себе си за да те уважават и другите. Погледни се в огледалото и визоализирай стани такава как вато искаш и другите ще те приемат за такава. няма да стане от веднъж но спостоянсто и вяра в целта ще стане. трето болестите се лекуват със силата на мисълта. много често се случва да се породят от негативна енергия започваш да мислиш за тях все едно ги нямя. задължително мислиш полужително гледай документалния филм "тайната" задължително там ще ти се изясни всичко. намери го в гугала чрез нета. четвърто нещастията които те сполитат са резултат на негативната отрицателна енергия която е в теб и продължаваш да натрупваш в теб чрез мисълта. мисли само полужително глетай "тайната" и всичко ще ти се изясни. аз благодарение на нея и многото научна литература по тези теми които съм изчела днес от ада живея врая и съм щастлива. Живота е една сбъдната мечта ако повярваш в това което ти написах по горе.надявам се да съм ти помогнала.
1
0

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка: