Ezine.bg»Споделени Истории»Семейни Истории»Свекърва ми само ми натяква

Свекърва ми само ми натяква

Свекърва ми само ми натяква
Искам да ви кажа нещо много лично, от което ме боли, но трудно мога да говоря с познати на тази тема. Предполагам, че сред вас ще намеря сродни души и ще получа съвет.

Женени сме от три години. Със съпруга ми се разбираме прекрасно. Нямам проблем с него. Но майка му ме притеснява непрекъснато защо нямаме деца. Колкото и пъти да съм и обяснявала, че имам още малко за да завърша образованието си и тогава, тя никога не е приемала моите доводи.

А ние наистина искаме да сме стабилни за да можем отговорно да се грижим за едно дете. Уморих се от нейните натяквания и подмятания. Дори пред гости ме поставя в неудобно положение, едва ли не аз съм виновна.

Може би има и други с моя проблем. Как го решавате вие ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (62)

Изпрати
Ина
Ина
28.04.2016 06:37
Имах подобен проблем с бившият ми приятел. Когато имахме караница тя винаги се намесваше да го защитава и да ми дава акъл, жена която не е успяла да задържи мъжа до себе си смее да ми казва какво да правя... Искам да знам твоят приятел как реагира на тези неща, защото от прочетеното мога да стигна до извода, че изобщо не те защитава и не взима позиция, което е унизително за самата теб. Грозна картинка разказваш миличка, дано да успееш да излезнеш от този омагьосан кръг, в който са те вякарали уж хората, които трябва да са ти най-близки. Моят съвет е краен, но траен и овещава успехи. Махни се от тези хора, тези твари, защото щом сега са решили да се държат така настойнически с теб сметни ако родиш наистина какво ще е. Тази бедна душица няма да спре да ти се рови в живота и да ти дава акъл как да отглеждаш това дете и т.н. Просто за твое добро стой по-далеч от такива хора.
0
0
Пламен
Пламен
22.09.2015 19:37
започни да я отбягваш като неможе да се говори с нея спри всякакви контакти с нея обясни на мъжа си че те дразни и не ходи повече при нея и така ще се кротне и ще слезе на земята ше и стане много мъчно и гузно и ше осъзнае че не какво каже тя трябва да стане а да се съобразява и с другите
1
0
Мило
Мило
31.08.2015 21:58
Аз постъпвам по различен начин, в такъв момент бих се съгласила с нея, накарай я да помисли, че е права.После ще си намери за друго да мърмори.
2
1
ИнаИна
ИнаИна
28.04.2016 06:40
Точно така, после като се роди детето ще намери и за него да мърмори. Лицемерието и лъжите не водят до нищо добро. Щом мъжа й не я защитава и позволява онази да стига до там, че да тормози момичето така значи не са хора за нея. Това са изверги, които ще я изпият преди времето й. Осъзнайте се като давате съвети.
0
0
Дани
Дани
08.08.2015 18:24
Виж мила аз също съм омъжена от 3г.и с моят съпруг също нямаме деца,поради подобни на твойте причини.Моят свекърва е ужасен човек.но това е др.история.Ускам едно да ти ксжа,застани серьозно и при следващи нападки от нейна страна я постави на мястото и.Не и позволявай да се бърка,в толкова лично нещо като това кога със съпруга ти ще имате детенце,още по-смела трябва да бъдеш,тъй като казваш,че с мъжа ти се рзбирате чудесно.Успех с поставянето на място на свекито ;)
3
0
Снежната
Снежната
02.07.2015 01:04
Ми как да ти кажа. .. моята като знае какви змии и гущери излизат от устата ми, избягва да влиза в конфликт. Но ако изрече нещо подобно, освен че ще я сложа на място, е твърде вероятно и да не види детето, когато се роди. А аз да й кажа "майко" - кръв ще плюя, езика си няма да обърна. Майката е една.
9
1
MK
MK
01.04.2015 07:14
Ujas. Vednaga q izgoni ot kashti. Kaji i che neiskash da q vijdash poveche i togava shte vidish vqtara na promqnata.
2
4
л .п
л .п
01.03.2015 00:55
Отстреля йя 2 пъти-за по сигурно! А иначе и покажи среден пръст! Ако половинката ти те разбира ще те подкрепи
5
1
иван
иван
17.12.2014 21:43
Мъжа ти е помияр
11
1
Ани
Ани
29.03.2014 01:00
Тия свекърви не се научиха, че няма нужда цял живот да се грижат и да треперят над драгоценните си синчета! Ако мъжа ти не предприема нищо, както тя те злепоставя пред хора, така и ти й кажи пред тях, че това е решение, което се взема само и единствено от теб и от съпруга ти и я помоли да не повдига въпроса повече!
26
2
валя
валя
10.03.2014 14:57
ами мъжът ви явно е мамино синче и не смее да каже нищо на майка си
и не свекърва ви има вина тук а съпругът ви който не ви защитава
27
1

Рейтинг

4.2
Общо гласували: 6
52
43
31
20
10
Дай твоята оценка: