Ezine.bg»Споделени Истории»Моята Драма»Той ме направи емоционален инвалид - празна съм отвътре!

Той ме направи емоционален инвалид - празна съм отвътре!

Той ме направи емоционален инвалид - празна съм отвътре!
Здравейте,
Моята история е такава, че имах връзка с едно момче 4-ри години, но още след 1-та година дойде и 1-та изневяра трудно, но я простих след това отново и отново се случи поне 4-5 пъти се случиха изневерите му, докато един ден просто не ми втръсна да му прощавам и да слушам все едно и също, как ще се промени, как няма да се повтори, колко ме обича и как дава всичко за мен.

Но разберете ме, той ми беше първата целувка, първият секс, първата любов. Та приключих всичко с него, докато един ден не започнахме да си пишем отново и той ми се включи направо от нищото с това, че иска да се омъжим и да живеем заедно естествено, че казах не. Та тук идва реалният ми проблем не мога да имам чувства към никой друг, смисъл мислех си, че тези клишета като "Празна съм от вътре" "Не мога да чувствам нищо" са си просто клишета, но наистина така се чувствам.

Пробвах 2 връзки след него, но към никой дори не трепвам, нищо просто нищо не чувствам. Няма го онова притеснено чувство, когато примерно те целува или удоволствие от целувките, просто все едно целувам стена или камък това е чувството. Дразнят ме с абсолютно всичко правилно/грешно няма значение дразни ме.

Не ми пука дали ще излязат с друго момиче, дали заглеждат друго момиче, дали говорят с друго момиче, все ми е тая. Ако не се получат нещата, просто приключвам всичко без никаква емоция, все едно е нещо напълно нормално, което ти се случва всеки ден. Искам да чувствам, искам да усетя тръпка, привличане или каквото и да било.

Не може заради една неуспешна връзка ( ако това е проблема) да спра да усещам загриженост, ревност и като цяло нещата, които изпитваш когато си влюбен или обичаш или дори най-малкото чувствата, които усещаш, когато харесваш някого малко повече от други.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (2)

Изпрати
Стан Ой
Стан Ой
07.10.2016 18:21
Очевидно още не си попаднала на правилния. Но като го срещнеш, ще се развълнуваш така, както никога досега. Имай търпение, няма закъде да бързаш.
5
0
Пламена M.
Пламена M.
06.10.2016 11:26
Всъщност - може. Колкото и да ми се иска да те успокоя, няма как. Ще мине много време, преди да можеш отново да чувстваш и ще ти се струва, че никога не е толкова силно и разтърсващо, както е било Тогава. Има и щастливки, които срещат човекът с главно Ч. Този, който не само връща чувствата, но и ги учетворява. На теб ти остава да вярваш, че и за теб ще се появи този човек, все някога. Това не означава да се отказваш, дори напротив - не спирай да го търсиш. Любовта дебне от най-неподозираните кътчета и те връхлита като ураган. Успех!
7
0

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: