Върнах се при него и в момента мразя себе си

Върнах се при него и в момента мразя себе си
Снимка: ezine.bg
Здравейте,

преди време споделих своята история. Много ме опрекнаха много съвети получих. Накратко загубих дете от приятеля ми с когото останахме още малко да живеем заедно. . всички обвиниха мен дори и той - започна да ми изневерява. Знаех за изневерите му мълчах но в един момент реших да си тръгна. Намерих си работа в друг град с нови хора смених си средата заживях спокойно(тежко ми беше интересувах се от него но отстрани. Знаех подробности за връзката му, ако така може да се каже, но живеех спокойно).

Един ден бях решила да ходя на почивка, докато същия ден не се появи той. Много говорихме каза, че ме обича, че му липсвам всяка минута и че иска да живее с мен но да оправи нещата с родителите му. Аз повярвах. . останах си в града и от там започнаха пак нервите. Толкова ми е втълпил че за всичко аз съм виновна, че на моменти мразя себе си. Започнахме да се виждаме - въпросната жена звънеше по телефона към полунощ. Той не обръщаше внимание не и вдигаше но разбрах, че и е звънял без аз да знам а продължава да твърди колко много ме обича.

Затварям си очите, но вече не издържам, а ме е страх да говоря с него защото пак ще обвини мен или ще ми отрича. . (а все още не живеем заедно. . ) Обичам го много но така не мога да живея. . Ако някой може да ми помогне със съвет как да го спечеля отново но да си върна доверието в него. . и изобщо има ли смисал :x:

Рейтинг

5
Общо 2 гласували
5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (9)

Изпрати
Нина
Нина
02.11.2015 08:16
Преди време имах същия проблем,постоянно тормоз и винаги той беше прав каквото и да беше станало.В момента имам връзка от година и половина,а той още си блъска главата, за това че ме е загубил. Бягай и хич не му мисли,на първо място си ТИ !!!
0
0
Анна
Анна
26.08.2015 17:03
Младо момиче тръгни си За винаги и уреди живота си НА ЧИСТО...Докато е време
0
0
Нели
Нели
22.11.2014 17:25
Не е късно. Напусни го пак и то завинаги.
5
0
зорница
зорница
17.09.2014 16:39
Преди време и аз преживях нещо подомно,е,разделихме се и сега съм доволна и щастлива с друг.
1
0
таня
таня
28.08.2014 11:01
Моят съвет е да си тръгнеш и да започнеш начисто.Никой не се променя.След време ще разбереш,че не си е струвало да се измъчваш.Може да те чака по голяма и истинска любов.Не губи времето и себе си.УСПЕХ.
7
0
христина
христина
17.08.2014 16:28
намери си друг.
2
0
вв
вв
13.08.2014 09:38
веднъж си го решила винаги познатото е по лесно , вие ако се обичахте истински това че си изгубила дете нищо н е значи пак щяхте да сте заедно , спорен мен твоя човек е неудачник които търси разнообразие няма любов а просто поебаване такива мъже лавират и разчитат по този начин да потдържат вниманието и уважението ти уви жените сте моногамни така че при условие че веднъж си направила крачката що пак си го набутвашне знам , истинската любов не търпи трима нито загуба на дете нито загуба на красота или я има или я няма
5
0