Ezine.bg»Споделени Истории»Искрено и споделено»Как да се преборя със себе си

Как да се преборя със себе си

Как да се преборя със себе си
Здравейте. От два месеца съм изправена пред един проблем, който не мога да разреша.

В продължение на една година имах връзка с един колега. И двамата сме свободни, така че нещата изглеждаха нормални.

Връзката вървеше добре, дори тайничко се надявах, че ще ми предложи брак. Всички в службата знаеха за нас и много ни се радваха.

Но преди два месеца разбрах, че той се е срещал с бившата си приятелка. Много се натъжих защото той ме е лъгал, когато аз изцяло се бях отдала на връзката ни. Прекъснах отношенията ни със скандал.

Но сега за мен най-големият ужас е да отида на работа. Среща ме се, дори се налага да контактуваме служебно. Колегите ни гледат странно. Просто ми е много гадно.

Минава ми през ум да напусна работа, но при тази криза трудно ще намеря нова. Трудно понасям създалата се ситуация.

Не зная как да се справя и да се преборя с проблема.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (3)

Изпрати
The dollar
The dollar
11.03.2014 14:30
Не си и помисляй да напускаш работа, ако това е свързано само с дадения мъж. Просто ти трябва време за да го забравиш :) Мила, аз съм едва на 22 и вече съм разбрала, че няма никаква файда от това да тичаш или да се тръшкаш заради "мъж". След 5 мин идва следващия със същите психични отклонения. Не казвам, че ние жените сме най-добрите същества, но такава е човешката природа. Намери си някакво ново хоби , започни да излизаш по-често с приятели и си намери някой, на когото да можеш да споделиш всичко без да се притесняваш :) сигурна съм, че ще успееш и ще се справиш
0
1
stzabv
stzabv
03.01.2014 05:33
разбирам те -аз се разделих с момче от моя клас и като сме в идн клас -кофти незнам какъв съвет да ти дам но ще стане по гадно
0
2
Mariyana
Mariyana
07.01.2011 16:06
Излизай с приятели, забавлявай се, откъсни мислите си от него и малко по-малко ще ти мине. Всичко минава. Дръж се гордо и не се предавай. Не си заслужава заради мъж да напуснеш работа, особено щом те е излъгал. Успех.
2
0

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
50
42
30
20
10
Дай твоята оценка: