Как да се преборя със себе си

Как да се преборя със себе си
Здравейте. От два месеца съм изправена пред един проблем, който не мога да разреша.

В продължение на една година имах връзка с един колега. И двамата сме свободни, така че нещата изглеждаха нормални.

Връзката вървеше добре, дори тайничко се надявах, че ще ми предложи брак. Всички в службата знаеха за нас и много ни се радваха.

Но преди два месеца разбрах, че той се е срещал с бившата си приятелка. Много се натъжих защото той ме е лъгал, когато аз изцяло се бях отдала на връзката ни. Прекъснах отношенията ни със скандал.

Но сега за мен най-големият ужас е да отида на работа. Среща ме се, дори се налага да контактуваме служебно. Колегите ни гледат странно. Просто ми е много гадно.

Минава ми през ум да напусна работа, но при тази криза трудно ще намеря нова. Трудно понасям създалата се ситуация.

Не зная как да се справя и да се преборя с проблема.

Коментари (3)

Изпрати
The dollar
The dollar
11.03.2014 14:30
Не си и помисляй да напускаш работа, ако това е свързано само с дадения мъж. Просто ти трябва време за да го забравиш :) Мила, аз съм едва на 22 и вече съм разбрала, че няма никаква файда от това да тичаш или да се тръшкаш заради "мъж". След 5 мин идва следващия със същите психични отклонения. Не казвам, че ние жените сме най-добрите същества, но такава е човешката природа. Намери си някакво ново хоби , започни да излизаш по-често с приятели и си намери някой, на когото да можеш да споделиш всичко без да се притесняваш :) сигурна съм, че ще успееш и ще се справиш
0
1
stzabv
stzabv
03.01.2014 05:33
разбирам те -аз се разделих с момче от моя клас и като сме в идн клас -кофти незнам какъв съвет да ти дам но ще стане по гадно
0
2
Mariyana
Mariyana
07.01.2011 16:06
Излизай с приятели, забавлявай се, откъсни мислите си от него и малко по-малко ще ти мине. Всичко минава. Дръж се гордо и не се предавай. Не си заслужава заради мъж да напуснеш работа, особено щом те е излъгал. Успех.
2
0

Рейтинг

4
Общо 2 гласували
5 0
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: