Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Споделени Истории»Моята Драма»Как да залепя счупеното?

Как да залепя счупеното?

Как да залепя счупеното?
Здравейте, аз съм жена на 31г. От няколко години насам не ми върви в любовта. . . Вече започвам да се чудя дали късмета не е с мен в този живот, че все на мен най -хубавото не се случва ! Та да започна и аз по същество. . . Голямата пандемия 2020 започнах връзка, която продължи година и седем месеца, наистина може би кошмарните почти 2 г. Бързо се приключи това мъчение и как с появата на нова любов, уж нова и всичко гладко. . . цветя и рози и така.

Но уви всичко почна да си проличава след половин годината от нашата връзка ! Наистина всичко беше повече от прекрасно виждах един възпитан човек до себе си, готов да помогне да те разбере в труден момент и какво ли още не. . . Беше погледнал да - Не ни е много голяма разлика само 7 години, но той са имаше дете! Дете, което аз разбира се приех, то ме прие може би отне време, но се спогодихме. Това реално щастие и любов, бяха първите ни месеци от нашата връзка! Започнаха драмите. . . драми, защото в интерес на истината аз не съм била с такъв човек във връзка с дете, минало и така нататък.

Проблемите почнах аз може би да ги създавам, защото като всяка ревнуваща и обичаща приятеля си жена, не е нормално да се коментират предишния му живот и предишната му жена. . . Това ме влудяваше, побърках се истински, да чувам разни нещо от рода на колко са били щастливи и защо така, защо иначе! Търпях, търпях изказвания на майка му и цялата му рода, но аз какво мога да кажа при положение, че съм прясно новодошла в тази дом с една дума БЕЗГЛАСНА БУКВА ! Всичко почваше да се чупи, но не в мен а в него, започна се грубото подговаряне, избягването. . . не сме вече и така интимни като преди. .

Иии така, докато не седнахме и не погаворихме за живота и бъдещето, обясни ми как нямаме бъдеще и не иска да губи моето време, а за дете да не става и дума да имаме.

Това вече ме срина тотално, отчаяна съм много, не искам да губя този човек, но и не знам как да стане така, че да върна нещата както в началото. . как да залепя счупеното!

Ако има подобни проблеми моля, всеки да даде по един съвет, който ще ми бъде полезен. .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари

Изпрати

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка: