Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Споделени Истории»Моята Драма»Не искам повече да пия хапчета

Не искам повече да пия хапчета

Не искам повече да пия хапчета
Здравейте на всички, пиша за първи път, ако има грешки, моля да ме извините.

Искам да споделя нещо не бих казала, че е цялата история за моят живот но ето какво ми се случи беше декември месец 2023 както стоях и реших да вляза в един чат за запознанства да попиша с някой просто така и така влязох аз писах си и един ми прати нещо което никога няма да забравя беше гифт беше отвратително и както всички и аз реших да покажа това нещо на друг приятел но още когато му го пратих ме блокираха и веднага изписа че ще бъда разследвана от Г. Д. Б

Направо не бях на себе си всичко в мен се преобърна какво ще се случи беше ме много страх и така се опитах да се самоубия да се хвърля от една скала после не знам какво се е случило защото ме вкараха в психиатрията стоях там 20 дни излязох бях по добре но изведнъж стана нещо хапчетата ми претапиха сетивата нямам желание за нищо тръпка нищо не изпитвам безразлично ми е чудя се само защо е така.

Какво ми има, запознах се с един той беше мил с мен но нямах чувства нищо и той ме заряза знаеше за това че съм била в болница не знам какво да правя напуснах работа защото мисля че всички говорят зад гърба ми постоянно само ми се плаче много и искам да крещя искам но не мога какво да направя за да съм същата моля някой за съвет забравих да спомена от 2 седмици не пия хапчета спрях ги просто не искам да ги пия вече
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (1)

Изпрати
Потребител#338204
Тоя сайт го блокирам. Явно това е ала лична драма вестника. Влизам да си проверя съня и оп изскача тая статия. Така се вбесих че се регистрирах! Това е обида за потребителя. Трябва да се одобряват писанията тук. Очевидно на автора му е клопала отдавна ,и отдавна е бил за психото. Някакви гифчета,че друг я е блокирал после и тн...Освен всичко друго такива статии показват само което потребителя иска да напише,а не цялата история,независимо луд ли е или не. А иначе съм съгласна когато си в някув лош период от живота си и дори едно гифче може да те нокаутира за дни! Но тук говорим за трезва преценка. Човек влиза в психото по 2 причини-буиства и вилнее навън или е напълно неадекватен и както и да се озове там бързо се разбира че си за там хаха А щом си бил веднъж и не си вземеш поука ще си чест гост. Все пак такива като теб са донори на здравната каса откъдето цицат лекарите хаха. Последно може би най-важния признак че си хахо е когато решиш че не ти трябват хапчета ,без значение от диагнозата. А драги ми смехурко,целта на лекарствата особено антипсихотиците е ТОЧНО да блокират мозъчната дейност. Колкото повече мислиш,дори това да не е илюзия толкова повече се психираш и може да изпаднеш пак в брейкдаун. Дефинирай какво значат двете отделно думи. Може в работата ти наистина да са ти се присмивали тайно,но дори да е така,ако си беше пила хаповете щеше да ти е все едно,или поне да не им обръщаш внимание. Това са хапчетата,дори антидепресантите. Дори нещо да е лошо в живота ти ти изменят психиката и не го чустваш или е слабо. Тоест изменят ти психиката за добре,а като изпаднеш в ментална дупка или с диагноза става същото но в лош вариант. Мога още много да говоря по темата,но преди да се докарате да изпаднете до психо и то без да се друсате и пиете до безпаметност ще ви открехна че при полицейска проверка се вижда когато си бил там хах А не само ако имаш телк с психично заболяване. Така че заради глупости това ти остава на името цял живот.
0
0
Потребител#338204
Хапчетата в случей че не ти понасят могат да ти ги сменят,но нагласата не могат. Плачливостта,отчаянието и тн. без причина могат да са симптоми дори на депресия само. Комплексно е,важното е че правилните хапчета ще те оправят ако имаш стимул и спокоен живот. Да не говорим че човек първо трябва да си изследва щитовидна жлеза,захар и всякакви хормони,за да кзключи други заболявания дето водят до същото състояние,включително неадекватност. И всички тези неща ги знам и от личен опит и от проба грешка,четене и тн.
1
0

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка: