Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Споделени Истории»Тийнейджъри»Баща ми не ми позволява да съм с него

Баща ми не ми позволява да съм с него

Баща ми не ми позволява да съм с него
Здравейте
Аз съм момиче на 15 години. Живея с баща си и баба си на село. Много съм доволна от условията, в които живея, но имам един малък, но много важен за мен проблем - баща ми е твърдо против да си имам приятел (гадже). Има едно момче от съседното село, но няма да споменавам името му, а ще използвам инициали. Много харесвам С. Х и от много време знам, че и той ме харесва. Искам да сме заедно и той също иска, но и двамата не желаем да се крием и лъжем родителите си.

Проблемът е, че тате не позволява да си имам гадже. Да знам - била съм още малка, страхувал се да не би да спра да уча (в училище съм отличник), да не бъда наранена, да не тръгна по лош път и т. н, но аз наистина много обичам това момче. Само като си помисля за него цялата изтръпвам, а когато е далеч от мен ме боли. Той е много мил, срамежлив, умен, забавен, готин и т. н. Знам, че повечето от Вас ще кажат, че момчетата са добри и мили, докато получат това, което искат, но аз настина много добре го познавам и знам, че не е такъв. Моля Ви кажете ми какво да правя-как да убедя тате да ми позволи да съм с това момче! ?

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (11)

Изпрати
Alison99
Alison99
29.01.2015 07:58
Абе хора вие нормални ли сте?Правите се на много умни ама сте прости идиоти щом мислите,че щом си хвана гадже веднага ще спя с него.Аз не съм к*урва като повечето от вас.Щом все за прецакване,изнасилване и забременяване мислите значи точно тези неща са се случили и на вас.Вземете пример от по-възпитаните и свестни хора,които също коментираха,но използваха цензура.Аз лично този път дадох свобода на тийнейджъра в мен и затова написах толкова обиди.За ваша информация с това момче сме заедно вече 4 месеца и всичко е на ред.Говорих с тате и му обясних как стоят нещата.Дадох му време да помисли.Когато той реши дали е съгласен със С.Х да сме заедно сам дойде при мен и ми каза отговора си.Той беше "ДА",а когато му зададох въпроса "Защо досега беше против?" татко ми отговори,че не се е съгласявал,защото се е притеснявал,че щом съм достатъчно смела да му се опълча и да се боря,значи съм и достатъчно отговорна сама да взимам и други решения,а това означава,че наистина пораствам и скоро няма да бъда "малкото му момиченце".Татко е харесал момчето още в самото начало,но за по-сигурно си е набавил информация за него.Така,че темата вече е "ЗАТВОРЕНА",затова спрете да коментирате.Не нападайте моя живот,а погледнете своите,които се разпадат.Благодаря на тези,които наистина искаха да ми помогнат.И оттук нататък,който хейтър посмее да коментира с лошо ще съжалява жестоко,защото си няма и на представа как лесно мога да му вгорча живота,било то и само в този сайт.ТЕМАТА Е ЗАТВОРЕНА!
2
0
Ани
Ани
20.01.2015 15:20
Докато четох коментарите се изумих как мислят повечето хора. Сякаш всички са забравили какво е да си на 15 год. Но както и да е. Не съдя никого за начина му на мислене. Пиша за да изкажа собствената си гледна точка. Първо ми е непонятно защо баща ти реагира така? Да имаш гадже на тези години си е напълно нормално. Разбирам опасенията му, но това не е причина да спъва социалния ти живот. А и не е задължително да провалиш живота си като имаш приятел. Всичко зависи от човека. Казвам го от мой личен опит. Моето първо гадже го хванах на твоята възраст. Бяхме заедно 5 год. Завърших си средното и започнах висше образование без никакви проблеми. Опитай се да обясниш на баща си, че подхождаш като голям човек. Все пак всяка интимна връзка е сериозен ангажимент. Надявам се нещата да се развият по най- благоприятния начин и дано да успееш да изживееш първата си любов без сътресения и драми. Успех!!!
3
0
георгиева
георгиева
10.01.2015 16:01
Мило момиче,явно те е хванал пубертета В пубертета момичетата и момчетата стават малко като побъркани от бушуващи хормони Тези 15г не са за любовни приключения Исам да Ви попитам когато бяхте на 9 г по вече ли знаехте за живота ,затова слушайте добре родителите си те са живяли повече и знаят повече и много Ви обичат Вярвайте им и ги слушайте за да живеете щастливо и без проблеми
3
2
Алекс
Алекс
12.11.2014 15:51
Значи не искам да ставам банална, но наистина трябва да почакаш малко да пораснеш още. Най-добре изчакай да станеш пълнолетна и тогава вече няма да бъдеш зависима от родителите си. Тогава ще си станете гаджета ще заживеете заедно и всичко ще е наред. А сега най-добре си намери някакво хоби, нещо да се развличаш и да не мислиш постоянно за него. И нещата ще се наредят по най-добрия начин!
4
1
allekschooo
allekschooo
17.10.2014 21:49
за какъв секс за какви п*тки говорите бе момицхето е на 15 нормални ли сте
6
2
Alison99
Alison99
08.10.2014 09:37
Моля,без груби коментари!
4
1
сс
сс
05.10.2014 10:42
аз имам 2 дъщери които са много малки и ако някоя ми докара един ден некъв пе*ал вкъщи ще го гръмна без да ми мигне окото , родителя е длъжен да мисли за доброто на дететоси дори и на него това да не му харесва кви са теа гаджета на 15 години ма пу*ко заспала я си гледаи уроците ще имаш време цял живот да се е*еш и да те е*ат и живота да те е*е сега слушай баща си има време за всичко , запомни едно няма човек колкото и добронамерен да е който да е по загрижен за теб от татко ти колкото и да ти е неприатно , ти си на 15 години знаеш ли колко гаджета ще имаш по важното е да си подредиш живота правилно за да си доволна от себе си мисли с главата си а не с пу*ката си както повечето български и накрая са неудоволетворени
4
13
Лошата
Лошата
15.10.2014 11:06
"сс" ако неможеш да кажеш нищо добро по-добре не казвай нищо
6
1
11111
11111
14.10.2014 20:12
как можеш да я наречеш пу*ка?А тогава ти каква си????
Все пак си майка де ....какво скоро и твоите дъщери ще се влюбват/харесват момче....по-добре да споделат с теб отколкото да крият.....какво ще ги наречеш П*ТКИ..аааа моля ти се!!!!!
4
0
Svetla Stoqnova
Svetla Stoqnova
04.10.2014 22:18
Започвай да го каниш у вас!
Първо за малко, после увеличи времето. Нека приятелчето прекарва повече време във вашата къща, да опознае семейството ти и те него. Ще го харесат и нещата ще се наредят. Поне при мен така се получи. :)
6
1
TheRapQueen
TheRapQueen
09.08.2016 00:21
Alison99,каквото и да се случи между теб и това момче винаги си имай 1 на ум!Не искам да звуча банално,но знаеш ги какви са момчетата на 21век и тъй като видях,че темата е стара,много би ми се искало да ни разкажеш дали оше сте заедно,как се разбирате и т.н... ☺
0
0
синьо
синьо
04.10.2014 23:52
Така ли? Защо не си направят скривалище в някоя горичка - те са на село? Има и палатки и чували, повечето ципове са за съединяване на двата в едно, нещо като сливане на съществото и образуване на нов организъмм.
0
6
****
****
04.10.2014 17:06
Той ще ти прости, милич_ко. Момчетата чуват гените на бащите, когато момичето казва ахххх, това е доказателство, че всъщност отвътре са били съгласни.
5
0
.....
.....
03.10.2014 17:29
Вече го харесваш и ти е в акъла постоянно така че дали ще си с него или не ти в момента учиш и той след като ти е в акъла вече означава че няма причина да ти забрани освен ако наистина няма причина а ти не си я споменала по-добре да сте заедно сподели му това кажи му че ще си продължиш да учиш няма да изоставаш и бягаш и т.н. обясни му какво искаш своето мнение и своите чувства и надявам се ще те разбере и ще позволи нека се виждате примерно петък след даскало събота неделя и другите дни след даскало и след научени уроци и написани домашни освен ако няма да учите но мисля че след като се харесвате особено на тези години ако учите заедно повече ще си пречите отколкото да си помагате защото няма да можете да се съсредоточите когато сте заедно...... :)
5
1

Рейтинг

3.4
Общо гласували: 5
51
42
30
22
10
Дай твоята оценка: