Ezine.bg»Споделени Истории»Семейни Истории»Баща ми не дава 5 пари за мен

Баща ми не дава 5 пари за мен

Баща ми не дава 5 пари за мен
Ще започна от самото начало за да навлезете по добре в моята история.
Аз съм момиче на 19 години,
когато бях на 5 години майка ми ни остави и от тогава не съм я виждала, чичо ми почина когато бях на 8, и сега съм само с баща си, а баба ми и дядо ми живеят в друг град и са много възрастни.
До преди 1 година бяхме добре, разбирахме се, подкрепяше ме във всичко и изобщо не усещах че нямам майка. . . . НО преди година баща ми си хвана приятелка, в началото много се радвах и я харесвах страшно много, но преди 5 месеца чух техен разговор който ме озадачи.

Тя му казваше как трябвало вече да ме остави сама и те да живеят спокойно сами у нас, как само заради учението и капризите ми не оставали пари да излизат по ресторанти и кафета, а това което най-много ме озадачи и угорчи беше че той не каза нищо, а сякаш се замисли над това А от 3 месеца вече баща ми дори не говори с мен, не го интересува учението ми, а най-гадното стана преди месец когато усетих адска болка в черния дроб (имам операция от преди години заради киста), притесних се много да не се повтаря и звъннах на баща ми да го помоля да отидем до бърза помощ, а той ми отговори " Ами аз какво да направя, че те боли, върви и се оправяй, аз съм с Пламена (така се казва приятелката му) у тях и не мога да дойда". . .

Това ме нарани много, изобщо не се притесни за мен, дори не му пукаше че може кошмара от преди години да се повтори Кажете ми как да постъпя? Сама съм без него, нямам подкрепа от никого. . знам че все пак съм на 19 вече, но имам нужда от подкрепата на поне един човек от семейството ми Дайте ми съвет, Моля ви.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (5)

Изпрати
Александра
Александра
28.02.2016 21:28
Остави го да си счупи главата очевадно е че тая е златотърсачка и можеш да опиташ да му отвориш очите. Риска да се скарате безвъвъзвратно е голям но по добре да си знае от теб да си има едно на ум за себе си спрямо мащехата. Аз никога не съм имала подкрепата на нито един член от семейството с малко изключение и по ирония на сътбата човека почина ... също съм на 19 и мога да кажа че би могла да се справиш сама можеш и да го съдиш за издръжка щом си студентка и ако искаш да работиш по бригади през лятото и почасово през семестрите или да преминеш задочно. Така че мила не се напрягай излишно има време за всичко просто се овладей и продължи сама не си дете вече.
1
0
цц
цц
15.11.2015 17:59
Ти сега имаш нужда но след години тои ще има ну да от теб чакаи момента в които да ти се моли за прошка и за някои лев
2
0
miglena
miglena
16.11.2015 17:38
Абсолютно!!!
1
0
The night rider
The night rider
09.10.2015 18:59
хвани си някои хубав момък и си живей с него ;)
1
0
Пламена M.
Пламена M.
07.10.2015 16:11
А защо не поговориш с него? Попитай го има ли причина за промяната на отношението му. Мъжете са малко по-особени в тези отношения. Когато един мъж, например, напусне семейството си и тръгне с друга жена, напълно забравя за децата и интересите им. Твоят случай е подобен. При мен, баща ми се сети че съществувам (и то не в пълния смисъл на думата), 4 години след като тръгна с приятелката си, заради която ни изостави. Така че...поговорете.
2
1
лори
лори
19.09.2015 22:44
Моя съвет е да си силна да не се отчайваш всичко ще си дойде на място с времето
3
42
Qna O'conner
Qna O'conner
20.09.2015 02:43
Благодаря ти за съвета Лори :) Ще се опитам да съм силна , но не знам колко още ще издържа ..
3
3

Рейтинг

5
Общо гласували: 3
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка: