Баща ми се промени...

Баща ми се промени...
Баща ми стана вярващ (отново смисъл той и преди години е бил така е възпитaн още от малък) и ме кара да ходя на църква и такива неща взе да ми забранява много неща. . . . а аз не мога да кажа , че бог не съществува , но аз не вярвам в него според мен бог е измислен за да се контрулира масата от обществото

Mайка и тя не е вярваща (ходи с него от време на време само от доброта)Не знам кво да правя как да му кажа , че не вярвам и че според мен именно е измислен за да се контрулира масата.

Само моля без коментари от рода той ти е баща трябва да правиш каквото каже, защото да баща ми е уважавам го , но не съм му длъжен вече съм голям и аз съм си направил някакви възгледи в какво вярвам и в какво не и според мен е късно да ми налага каквото и да е. . . . . .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (5)

Изпрати
Росица
Росица
27.03.2015 12:01
Жалко за теб.Наистина съжелявам хората,които се опитват по свой си начин да се справят с нещата.Ти имаш прекрасния шанс с твоя баща.Срещайки се с БОГ баща ти ти дава възможността и знанието за Него/Бога/ и те предпазва от много грешки ,които ти би допуснал.Задавал ли си си въпросите: "Ами ако наистина съществува БОГ","Какво губя ,когато вярвам".Един съвет от мен-прочети с молитва библията.Там БОГ пише за всяка ситуация,как да се предпазим .
1
1
Аз съм си аз!
Аз съм си аз!
10.02.2014 18:27
Медитаци: дърва седнали до други дърва. Христянство, маса от хора който не знаят, че да не убиваш е зло. На практика, всички религи са за да контрлорат умът и човека да го ограничават, а не да му помагат. Религията ни казва какво да правим, как да го правим и ни обещата, че ако нещо си и ще отидем в рая, а не забелязваме, че така. наречената религия ни кара да вършим нещо против самите си нас, демек против човек. Карат ни да се: с две думи карат ни да мразим и да се изтрепваме. Те религиите са толкова много, че освен войни и предоставяне на власт на други, до нищо хубаво не води. Е, зачети се по интернет форомите и ще видиш, какво става. Тая религия е така, тая е така, нека ги има, нека нека ни учат на морал и на кое, ама все пак човек да си чете и да знае, а не да го контролират, все е дно е малумен и не знае кое е хубаво и кое не е. Има си закони, има си и правила, държавнос и т.н. Много дълго е за обясняване. Та същото е и с баща ти, ходи на църква, уважавай религията, ама не фанатизирайте, че до нищо хубаво не води!
1
1
с
с
09.11.2013 14:35
Контрол се пише с О
2
0
Hayley
Hayley
31.10.2013 21:40
Изборът е твой, дали да вярваш, но според мен трябва да поговориш с него, когато е в добро настроение и да му кажеш, че това, че той вярва и спазва определени традиции не означава, че и ти трябва да ги правиш. Все пак ти си отделна личност. Въпреки, че никак не е лошо да ходиш на църква от време на време, повярвай ми, това носи само положителна енергия!
0
0
another
another
30.10.2013 22:02
еееееех, още някой разбра каква и лъжата за Бог-Майнд КОНТРОЛ
1
0

Рейтинг

3.4
Общо гласували: 5
50
42
33
20
10
Дай твоята оценка: