Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Момичета, никога не плачете за българските мъже

Момичета, никога не плачете за българските мъже

Момичета, никога не плачете за българските мъже
Всъщност, нямам проблеми в момента. В миналото споделих няколко истории тук, в едната от която доста ме обидихте. Прощавам ви , и ви обещавам да се науча да пиша правилно. Същото е, и с живота ми, както и с писането ми. Когато бързам допускам най много грешки! Да ви разкажа за мен.

Името ми е Десислава на 25 години съм и съм родом от едно пловдивско село. Когато майка ми беше здрава , а аз бях някъде в 5 клас , баща ми отиде да работи в Барселона и в последствие живяхме там 5 години. Незнам, може би отчасти и за това не мога да пиша много правилно. Майка ми се разболя и се наложи да се приберем в България , защото се наложи и все още се налага, баба ми да е гледа.

Бях някъде на 16-17 години и се запознах с едно момче в нашето село, което всъщност беше и поводът да пиша и другите истории тук. Той беше типичния мускулест мачо по който хлътнах и ми съсипа последните 5 -6 години от живота. Това ще е отделна тема да пиша, че съм го хващала няколко пъти да ми изневерява.

Заживяхме заедно и се справяхме финансово добре, защото ходихме два, мисля че три пъти на бригади в чужбина и брахме портокали. Проблемите започнаха откакто го хванах , два пъти да дава наши пари, които ние заедно сме изкарвали на техните. Били, уж закъсали!

А, имат частен бизнес и баща му се слави като най големия паралия. Е. . . , както и да е! Простих! Но , , , не простих това че те почнаха да се бъркат и да се налагат за сватба. Моите родители може и да са работили в чужбина , сега са беди като църковни мишки. Даже мисля , че тежката физическа работа съсипа здравето на майка ми. Разделих се с него и заминах за СОФИЯ и сега работя като екскурзовод към една агенция. Имам нова връзка! Той може да не е бизнесмен и образован, но ме цени и може от скоро да сме заедно иска да създаде семейство с мен. .

Пиша всичко това, защото като чета историите тук, срещам хора с досущ мои проблеми. Бившия още ме търси. Майка му говори клюки за мен че съм била курва. Мисля че има доста свестни жени в България. Когато едно момиче превъзхожда по качества момчето, 100%тя се превръща в курва. Само едно разбрах! Не си струва да плачете за българския мъж!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (7)

Изпрати
Потребител#195539
Българските мъже са комплексари, но вие обикновено за тях имате очи! Има и няколко хиляди свестни, но губите страшно много защото те бягат в чужбина и някоя друга ги има. А вие сте меркантилни глупачки.
0
2
Малчо
Малчо
23.10.2014 09:06
Нещо коментарите нямат нищо общо с написаното...
Момичето споменава, че й е изневерявал.
В такъв случай, какъв е смисъла да са заедно?
Правилно е постъпила.
3
0
Щастливка
Щастливка
22.10.2014 09:24
Успех в новата връзка !!!
Бившия не е бил мъжа на живота ти, а майка му нека си приказва, когато гроздето е нависоко е кисело, та и нейната работа такава...
Ако сегашната ти половинка си заслужава не се замисляй, сгодих се за съпруга ми на 5тия месец от връзката ни, щастливо женени сме вече 4 години и очакваме второто си дете, така че не е нужно да ходиш с някой години, когато е човек с главно "Ч" си личи и в самото начало :)
0
0
сс
сс
21.10.2014 09:43
на 25 години с такива грандиозни заключения мани мани , знаеш ли колко хора попадат на подходящият човек от първият път -николко , трябва малко опит човек да добие малко да поопознае себе си какъв е какво иска от живота и тогава вземаш такива решения , ти не си мисли с тоя акъл че сега ше се лепнеш за някой и той ще е твоят човек избирай не бъди пасивна и не се задоволявай с малкото един човек за да го поопознаеш трябват поне 2 3 години да живеете заедно така че не бързай с заключенията да не стане от трън та на глог ,има и още нещо зависимостта и нуждата са били твоят ориентир в първия случай нима само твоите родители заслужават всичко и това че сте бедни не означава че другите нямат нужди и че всичко им е ок много мразя такива хора бедняци които си мислят че всички са им длъжни за това че са бедни правдата е на тяхна страна
2
2
noname
noname
21.10.2014 09:18
Явно не разбирате това, което момичето е написало,не можете ли да четете между редовете...? А и не е съвсем нужно, който и да е с поне малко житейски опит ще разбере за какво става въпрос....
3
0
ihtianderrr
ihtianderrr
21.10.2014 00:39
До 056
А ти с колко мъже си била до сега за да даваш оценка на всички мъже?
С всички ли си правила секс?
3
3
056
056
21.10.2014 19:14
а що си не е*еш майката?
3
2
ihtianderrr
ihtianderrr
20.10.2014 19:49
Всъщност си написала, че ти сама си си съсипала живота, а не той. Това си избрала, това си получила.
Не разбрах каква е вината на българските мъже за това, че ти не си търсила мъж с кого та живееш, а си търсила само секса???
2
2

Рейтинг

4.2
Общо гласували: 6
53
41
32
20
10
Дай твоята оценка: