За жени не се плаче

За жени не се плаче
Здравейте честно казано в момента аз нямам проблеми. Работата е там, че видях две-три истории сходни на моята и понеже съм минал по тоя път реших да ви споделя как най-лесно да превъзмогнете проблемите. Става въпрос за първата любов видях едно момче че още въздиша по бившата си приятелка а всъщност до него стой друг прекрасен ангел който го подкрепя във всичко.

Сега ще започнете да ме упреквате че се бъркам в чуждите работи и че при всеки е различно да така е не отричам, но въпреки всичко аз съм на 24 години и да още има едно момиче за което тайно и подсъзнателно искам да съм с него да се върне времето с нея и да бъда щастлив като преди. Само че не винаги нещата не стоят както искаме и както си ги представяме и по закона на гадостта винаги се прецакват когато сме най-щастливи.

Всичко започна когато бях на 16 а тя на 14. От първия момент в който я видях разбрах че искам да съм с нея и тя е момичето за мене, тя беше прекрасна дълга кестенява коса, кафяви очи, прекрасна усмивка човек не би помислил че е на 14. Не след дълго предприех първата стъпка защото щяхме да сме заедно за нова година и преди нова година я поканих да излезнем разхождахме се излизахме с закачки с шеги и показвах че я харесвам накрая е признах и да не повярва човек, че и тя също ме харесвала.

И двамата бяхме девствени аз естествено не исках да я карам на сила да прави нещо за което не е готова. Връзката ни продължи 4 месеца. Но преди да срещне мен бе ходила с друго момче на нейната възраст тя изглежда е изпитвала това нещо към него което аз изпитвах към нея. Скъса с мен 1 - 2 месеца без аз да знам че има такова момче го удрях на молби и какво ли още не нощем лягах с мисълта за нея и сутрин пак ставах със същата мисъл. Не след дълго разбрах от познат че тя седмица след като е скъсала с мен се е върнала при бившото си гадже и е преспала с него и след това лекето я беше оставило.

Искаше ми се да умра в момента в който чух новината, гняв замъгли мисленето ми как може и как вобще се е случило не исках да вярвам на чутото, но след като го чух от нея съмненията се изпариха. Всяка вечер до като се опитвах да заспивам се чудех каде и с какво бъркам. След като той се беше възползвал от нея тя пак не искаше да се върне мислеше че и аз съм като него и за това не искаше да се връща назад , а да започне на чисто.

Момчето с което започна следващата си връзка са все още заедно. А колкото до мен аз живеех в миналото търсех път назад и не продължих , да имах и други връзки , но все за нея мислех какво щеше да бъде ако аз съм на негово място и не оценявах момичетата който бяха до мен в момента и какъв егоист съм бил аз и що за боклук съм бил в техните очи. Дори и да пребивате всяко гадже на вашата бивша това няма да я върне. И така да се върнем на темата. След около година и половина близо две без контакт блокирани в Фасебоок , скайп и т. н без да се търсим нито тя мене нито аз нея, въпреки че чувствата не ми се бяха променили към нея се видяхме в един нощен бар.

На другия ден тя ме отблокира и се разприказвахме за миналото какви деца сме били и как сме се лъгали от много време чаках този момент само не знаех че ще дойде след две години аз пак и казах какво изпитвам и че чувствата никога не са се променяли. Тя почна да се извинява че не е знаела и т. н. Работата е там , че аз вече го бях приел че няма как да сме заедно просто не ни е било писано.

Когато ме пита аз с какво се занимавам как съм имам ли връзка в момента. Отговорих че почти нищо не се е променило , че още се занимавам с фитнес и че в момента имам връзка с прекрасно момиче с което съм и в момента. Тя си изплака душата че приятеля и е започнал да и посяга и че не е спирал да играе хазарт и следователно да пие. . . Така че поуката мили деца е не знаете какво печелите когато губите За жени не се плаче.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (16)

Изпрати
Марина
Марина
15.01.2015 20:00
Приятели мои.Аз рядко пиша по такива места но сега ще ви кажа едно. Има любов има и ЛЮБОВ. Ние сме хора. Допускаме най-различни грешки. Но сърцето ни никога не лъже. То винаги знае истината.
0
0
Кики
Кики
17.12.2014 05:22
Плаче се, не се плаче! Плаче се и още как !
Но не си струва да се плаче за некоректен партньор и лош приятел, независимо дали е момче или момиче !
3
1
Снежи
Снежи
16.12.2014 21:57
Грешка!Всъщност за мъже не се плаче,и по-точно за българските мъже не си заслужава да се плаче!!!
7
4
нахалите
нахалите
30.10.2014 16:40
заради такива като теб тъпи парчета момичето с което си ще се превърне в поредната кучка която всички мъже празят.
1
0
ditod
ditod
30.10.2014 16:00
Няма лошо,ако един мъж се разплаче.
Лошо става,ако се размаже гримът му.........
7
0
ГИНКА
ГИНКА
25.10.2014 17:48
Здравейте. Плаче се, не се плаче! Плаче се и още как. Аз за моя бившия много, ама много си поплаках. Но си го зарязах тоя кретен. Когато се жених за него, ако ми беше казал " Скачай в тая пропаст." щях да скоча и дори нямаше да питам защо. Когато го зарязах щях него да бутна в пропастта. Сам казваш , че за тези момичета с които си бил след това ти си бил този който ги наранява и не ги оценява. Момичето явно много те е харесвало и още те харесва , но не те обича. Не можеш да командваш сърцето си, но трябва да уважаваш и щадиш чувствата на другия , а не да се възползваш от тях. Ако можеш помогни и , ако не можеш не и пречи да си оправи живота. Любовта рядко е споделена и взаимна. Уважавай чувствата на жената с която си. Тя нзпитва същото към теб щом не те е зарязала. Макар , че според мен я лъжеш - обичаш друга ,а имаш връзка с нея. Аз не бих искала да ме лъжат по този начин. Кажи и за тази стара любов. Ако остане с теб решението ще е нейно и значи че те обича. А пък ти няма да си лъжец.
2
2
ВЕСЕТО
ВЕСЕТО
19.10.2014 19:18
Нормалният човек плаче когато,се чувствува нещастен-това е природен рефлекс..просто така реагира и разтоварва мъката си-независимо от какво е породена тя..кой е този дето спазва правила..-за това се плаче..за това не се плаче...Глупости на кубици!
6
0
една жена
една жена
04.10.2014 22:19
Още нещо мили момченца.Заради такива тъпаци като вас ,жените ходят да търсят пари.И,без това жената е наебаната.Но поне,като стане сутринта ще си е струвало.
9
4
Една жена
Една жена
04.10.2014 22:07
Какъв си ти бе,да даваш акъл че не се е плачело за жени.Не можете да си изперете керливите гащи без жените,ама иначе се прави на голям мъж.Големи мандалки ги вадите ,ама пред маминка сте като паленца.Това сте българските мъже.Искате една жена да ви е вярна и да не е кучка,ами тогава бъди мъж.Една средно статистическа жена от българия пере ,чисти,готви па на работа ходи,ако има деца и децата гледа.А,на всичкото отгоре е принудена да търпи фасоните на маминка,която си мисли че има право на всичко щом си лягаш до пу*ката,която е отгледала,а за капак трябва да се премиряваш с безбройни изневери и накрая за жена не се плачело.Искате жените да не ви карат да плачете?Ами не бъдете путки,а бъдете мъже като чужденците.Накрая от личен опит един съвет към българската жена.Никога не плачете за български мъж ,не си струва и пе*ерасите за повече мъже от тях.От личен опит.Не случайно сега съм с чужденец.
12
4
Naxx
Naxx
04.10.2014 21:01
Момчето е право според мен.Живота учи, че за жени не се плаче.
5
3

Рейтинг

4.2
Общо гласували: 6
53
41
32
20
10
Дай твоята оценка: