На никого не мога да кажа…

На никого не мога да кажа…
В продължение на три години имах връзка с момче, което обичам. Нещата бяха много красиви, разбирахме се чудесно. Но преди месец той замина на работа в Испания. Просто нямаше избор, трябваше да го направи и аз го разбирам.

Настояваше и аз да замина с него, но не намерих сили. Пък и родителите ми са много консервативни и нямаше да ми разрешат да тръгна с него без да имам брак. Все пак живеем в малък град и нравите са по-различни.

Но преди седмица разбрах, че съм бременна. Сега не знам какво да правя. Не съм казала на никого. Ако му кажа на него, той веднага ще се върне в България, а работата в чужбина му е толкова нужна заради парите.

Не искам да го лишавам от тази възможност, защото той си мечтае да имаме собствен дом и за това тръгна. Ако кажа на родителите ми ще последва скандал.

Раздвоена съм. Минава ми през ум да направя аборт без да казвам на никого, но ми е трудно да взема сама такова важно решение.
[Още подобни истории тук]

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (27)

Ана
Ана
26.05.2015 19:00
Детенце, той трябва да знае! Редно е да му кажеш! Връзката ви на практика продължава ли? Нещо разбрахте ли се преди той да замине? Как така заминава и слага край ли какво? Аз през повечето време от годината съм разделена с мъжами, той също работи в чужбина и така 35 години...Трябва да му кажеш и ако той не поеме отговорност и нещо започне да пелтече, казвай на родителите си и раждай детето. Само не прави аборт, умолявам те, като майка на момиче, чуваш ли...Първо кажи на него...
5
0
тъжна
тъжна
15.05.2015 16:59
Върви при него, след време ще си благодариш, че си избрала да родиш детето си в чужбина! Не му казвай дойато не отидеш, не го принуждавай да се връща-тъкмо се е закрепил там. Аз съм на 29 и още нямам деца, защото глупавият ми приятел е решил да живее тук, а аз деца в Бг няма да родя! Аз ако имах такава възможност изчезвам без дА се замисля!!!!
5
2
милена
милена
01.11.2014 07:33
Кажи му
4
0
ива
ива
05.03.2014 07:10
не прави аборт,а кажи на приятеля си и вземете заедно решение,за да не стане по лошо,бъдете щастливи,детето е дар от бога,успех
11
0
:)
:)
26.09.2013 16:11
Мила, в никакъв случай аборт!Първо казваш на приятеля си /той е първия човек който трябва да научи/ и се разбирате как ще действате, а после като знаеш какво ще правите казваш на родителите си какво сте решили.
А как ще реагират?! Ами след като са консервативни, ще викат, ще те упрекват и в един момент ,всичко ще отшуми, защото си оставаш тяхна дъщеря :)
Не се притеснявай, всичко ще е наред!
9
0
aaa
aaa
26.09.2013 14:30
сподели с него първо и тогава пристъпвай към каквото и да е.
от опит зная,че пари за жилище няма как да съберете за година,а с трети член на семейството е съвсем различно и трудно.
ако заминеш там ,квартирата трябва да смените с по голяма,ти няма как да работиш и да гледаш дете и той трябва да ви издържа сам....много ако ,но ако има желание има и начин
късмет/
3
0
angel bez krila
angel bez krila
25.09.2013 14:00
Мила, слушай ме! Задължително сподели с него! Изчакай да сабере малко пари и дасе устрои там. Тамън до 2-3 месеца, когато още няма да ти личи. След това каже на вашите и замини при него. Вече ще е късно за аборт след 3-я месец, така че те няма да имат думата. Искат, не искат, ще те пуснат заради детето и заради твоето по - добро бъдеще.
ПОСЛУШАЙ СЪВЕТА МИ! Бъди щастлива и успех!
5
0