ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Заплашва ме с бой, ако го напусна

Заплашва ме с бой, ако го напусна

Заплашва ме с бой, ако го напусна
Преди две години имах кратка връзка с едно момче, но просто нещата бяха сложни и решихме, че е по-добре да си запазим отношенията. За тези две години не сме спрели да си пишем, рядко 2-3 пъти в месеца и винаги когато някой от нас двамата има нужда от нещо си помагаме. Сега от девет месеца имам връзка с един мъж.

Нещата вървяха добре, докато не ми плесна един шамар, а след този шамар имаше поредица от много шамари. Знам че мъж удари ли един път, ще има и повече. Може през времето да съм имала силни чувства към него, но той успя да убие всичко в мен.

Постоянните му излизания, нямам нищо против да излиза, но едно негово излизане е 3-4 дни пиян, надрусан не знае къде е бил три дена и какво е правил. Постоянно ме ругае заплашва ме с бой, в момента който му казах че няма да ме задържи до себе си с бой, ме зашлеви, а след това ме закара до тях и шамарите започнаха отново.

Сега от близо 1 месец се виждам с бившия (ще го нарека С). Смея да твърдя, че С ме познава малко или много и не беше нужно да говоря много за да разбере ситуацията ми. . .

Сега някой ще кажат ти си еди си каква, ами вие мъжете понякога принуждавате жените да идат при някой, който не ги ругае не им вика, не вдига ръка, някой който цяла вечер ги прегръща и целува. Сега С си мисли че ще дойде времето в което ще сме заедно, но той първо мисли как да ме измъкне от връзката ми.

Всичко толкова се обърка. Исках да съм с приятеля ми, имахме мечти за семейство и деца. А сега моите мечти са за това как да изляза от тази връзка, без да ме вкара в болница. Не искам живота ми да мине в бой и скандали. Много пъти съм му казвала, че няма да се задържи никоя така при него, знам че не съм единствената, но ако не се промени цял живот ще бягат от него.

Сега спря и успокоителните и всеки път, в който ми звънне по телефона, се чува "куче умряло и т. н. " Нещо в мен не иска да го остави, но има нещо в мен което иска и да е С. А и едва ли не приятелят ми ме заплашва, че знаел къде живея и познавал майка ми и можело да се случи нещо лошо.

С седна да поговори с мен и ми предложи няколко варианта, които не са много добри, но аз и не виждам друг. Всичко толкова ми тежи, исках да го излея тук. Има толкова неща които искам да кажа, но нямам смелостта да ги кажа на приятелките ми. А и сега всичко става по трудно с приятеля ми и С. . .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (8)

Изпрати
зорница
зорница
23.02.2015 00:18
разбирам какво преживяваш.аз преживявах дълго време това което ти разказваш.не по такъв начин но все пак ми беше посягано и то не веднъж.стигало се е и до по сериозни ситуации от един шамар.пърият път когато се случи беше просто че го обвиних погрешно нещо и той откачи.това продължава вече 4 години.сега не се случват тези неща опитва се да се промени но вече късно.обичах го супер много преди , умирах за него , но след всичко което преживях любовта ми бавно зачезна.сега каквото и да прави нищо не може да промени.може би съвсем скоро и ще си събера багажа защото това си е живо мъчение.аз те разбирам че ти е трудно да си тръгнеш , но събери сили и си събери багажа за твое добро.ако ще се чувстваш по спокойна и можеш даже замини в друг град за известно време докато той се успокои.имала съм и преди работа с откачен мъж който ме преследваше навсякъде.така че внимавай но не се страхувай.този въпросния С ще ти помогне според мен.успех.стискам палци
1
0
Анонимна
Анонимна
08.11.2013 21:00
Преживях подобна ситуация това лято. Мислех, че живота ми е приключил и че единственият изход е да се сложи край. Но имах късмета да срещна човек, който се застъпи за мен и ми помогна да се измъкна от пропастта, в която се канех да скоча. Моят съвет към теб е да бъдеш с твоя С и да бягаш колкото се може по-далеч от този, който ти е посегнал. Повярвай ми ще се почустваш много по-добре. :)
1
0
Моника
Моника
01.11.2013 21:49
Приятел? Наричаш така човека, който те удря? Моят съвет е да бягаш докато е време... Явно С е по-подходящ за теб! Мисли трезво и бягай от шамарите, защото днес са шамари, а утре ще е още по-зле!
0
1
Меги
Меги
01.11.2013 20:43
Ей,дете....бягай......бягай незабавно от този комплексар..Като е толкова ербап да ходи да се бие с Кубрат Пулев например.То Една жена всеки може да я набие.Не се плаши от заканите на този нещастник-сигурно е по-страхлив и от заек....Уважавай се първо сама-за да те уважават и другите.
1
0
Hayley
Hayley
31.10.2013 21:24
Боже, момиче!! Изчезвай от този простак по най - бързия начин! Премести се при родителите ти и някъде където си по - защитена, не излизай сама. Сподели с родителите си и дори можеш да пуснеш жалба в полицията, да не говорим, че можеш и да го съдиш. Не пропилявай живота си!!! Освен това, колкото повече стоиш при него по - голяма ще е травмата ти и то за цял живот!
0
0
Рила
Рила
31.10.2013 21:23
Лоша ситуация наистина, но като цяло ти трябва да направиш правялното решение и то е да го оставиш този насилник. Нямаш смелостта казваш да споделиш това с приятелките си - не ти и трябва. Трябва да го споделиш с тези които могат да ти помогнат а според мен това е полицията. ,,Нещо в мен не иска да го остави...''?? Не мога да те разберем. Ти на 100% трябва да го оставиш иначе един ден може последиците да не са само червенина от шамар ами нещо много по-лошо. Тоя с когото си не трябва да е близо до каквато и да е жена - това е истината, опасен е към уязвимите. Да се върнем на твоят въпрос - наистина остави го и ето го моят пример как това трябва да стане на-лесно. Ако живеете заедно - вземи си багажа докато той е на работа или просто не си е в къщи. След това остивяш чантите при родителите си или при приятеля ти С с намерение да живееш там за известно време. След това отиваш директно в полицията и се оплакваш от домашен побой и заплахи. Ще кажеш на полицаите че освен физическите нараняваня той заплашва теб и майка ти че ако го напуснеш нещо лошо може да ви се случи. Полицията трябва да помогне на теб и на майка ти в този случай. Ти може и да го съдиш за физическия поражения но това е твой избор - важното е ти да се махнеш от него и да отидеш до полицията за да може ти и майка ти да сте в безопасност. Трудно е но трябва така да направиш. Колкото повече седиш с него толкова повече си губиш времето а по-лошото е че и живота може да си погубиш. Успех.
0
0
ihtiande
ihtiande
31.10.2013 18:35
Абе, момиче, ти добре ли си ? Как може да живееш с насилник ? Как може да се колебаеш дали да го напуснеш или да търпиш побоища ?Абе, ти, добре ли си ? Можеш ли да мислиш ? Да те убие ли искаш този изрод? Я, се вземи в ръце и започни да мислиш с ума си ! Шамаросвал те бил, заплашвал те...абе, я, плати на някой мангал да го пребие, ама хубавичко, че да разбере каква болка си изпитала ти....Боже, Боже, колко глупави жени има на този свят, Боже !
0
0
от Шумен
от Шумен
31.10.2013 14:16
Бягай! Бягай с 200 км в час от мъжа, който те пердаши! Въобще не му мисли, защото един ден ще съжаляваш, а тогава вероятно ще имаш и деца и ще е много по- трудно! Успех!
0
0

Рейтинг

4.3
Общо 4 гласували
5 1
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: