Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Проблем с родителите му или проблем с него имам?

Проблем с родителите му или проблем с него имам?

Проблем с родителите му или проблем с него имам?
Не зная как да приема държанието на майката на приятелят си. Но скоро се случи нещо, което ме накарам да се почувствам доста зле и не знам защо тая женица се държи така с мен. Отидох в тях по покана на родителите му. И с влизането от врата и малкото стоене ме накара да съм белела някаква краставица за салтата, поучудих се но го направих, след като ми подаде белачката ме попита можела ли съм да работя с такова нещо. Но с това не се приключва после, когато приятелят ми ме похвали, че започнал да яде покраи мен някой работи, отвърна голяма работа или нещо от сорта.

Когато казах на приятелят си да гледа пътя, а да не ме гледа мен докато шофираше, ми метна такъв поглед, че просто не знам. Започна да задава някакви въпроси какво сме мислели да правим въобще през лятото, има ли сме си някаква идея, все едно се кара. Като цяло все за нещо се караше, чак по едно време ми се искаше да не е покрай мен.

Баща му е страшен тип той е негово копие прие ме супер добре беше много мил, усмихнат и когато понечих да вдигна едни чинии от масата ми каза да ги оставя. Не зная може би и е гадно, че не се прибира вече толкова често или не ме харесва мен, не зная но ме боли, че се отнася така с мен. Какво и се върти в главата не знам, затова искам да чуя вашето мнение.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (11)

Изпрати
,,,74839
,,,74839
16.03.2015 14:02
Незнам,и аз си задавам този въпрос!Мога само да ти кажа че имаш сериозен проблем,ако не седнеш и не поговориш с него и сама ще прецениш в кой е проблема ако той не те защити.За всеки случай това те го замъскират с любов,а всъщност са корисни цели които дори той не осъзнава че мамчето му го маниполира.Защото,той ако се обвърже и недайси боже създаде семейство и си създаде собствен живот ,той вече няма да е благоугодния син,който им бърше задника дори като ходят в тоалетната и стръсва последната си стотинка за тях,която е изкарал с кръв.Ще си им виновна,че всичките блага ще са за тебе,каквото и да направиш?Дори и даядеш лайна всеки ден,и единственото ти щастие да е че си лягаш до синът им.И,ако той не те защити ще е подобре да бягаш с мръсна газ от него,защото повече ще те боли за напред като виждаш че той е сляп да прогледне,какви мръсни егойсти са.И,ти трябва да гледаш и да се примиряваш,как той жертва вашия живот и вашето бъдеще!Ще,гледаш как тъпче твоята любов,за да им угажда на капризите.Струва,ли си ?Ще ти пиша на лична,ако искаш да се запознаем.
4
1

Рейтинг

3
Общо гласували: 2
50
40
32
20
10
Дай твоята оценка: