Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Здраво хлътнала съм и не мога да спра да мисля за него

Здраво хлътнала съм и не мога да спра да мисля за него

Здраво хлътнала съм и не мога да спра да мисля за него
Здравейте,

Не знам как да постъпя. С него се познаваме от 3 години насам, но се виждаме доста рядко. Причината е, аз живея в България, а той в Турция!

Аз съм на 22 години, а той е на 32 години. Здраво хлътнала съм по него, не мога да спирам да мисля за него. Мисля, че и той ме обича, много често си го признава!

Но въпреки това доста рядко идва в България да ме види. Той твърде много е зает. Работи за себе си и непрекъснато мисли за работа. Не знам, до сега не сме се поговорили с него за нещо по - сериозно. Не че от него очаквам нещо по сериозно, но просто искам го до мен, искам да знам, че е само мой!

Не знам дали да направя това нещо ?

Искам да поговоря с него и повече да не се виждаме с него. Знам, че ще е доста трудно знам, че ще изпитвам болката!

Защото не мога да спирам мислите си към него. Просто нямам думи и не знам как да постъпя с него. Твърде много съм отчаяна и объркана. Той е турчин и аз съм туркиня.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (2)

Изпрати
Пламена M.
Пламена M.
13.10.2015 15:42
Глупости, може и да не е женен. Един откровен разговор би бил от полза. Ако и двамата сте само в тази връзка, ако ти не се виждаш с някого, докато го няма, и той не прави същото, не виждам причина да не намерите компромисен вариант и да сте заедно. Още по-добре, че си туркиня - ако отидеш да живееш при него, няма да те притеснява езиковата бариера и евентуалните предразсъдъци.
0
0
Кейт Балу
Кейт Балу
12.11.2010 18:46
Този турски мъж на 32 години сигурно вече е женен и има и деца и може би си търси допълнителни интересни авантюрки, както повечето мъже. Едно са чувствата към съпругата или някоя друга жена, нещо съвсем друго нещо е отговорността за семейство и децата. Освен това представата Ви, че някой трябва да ви принадлежи е много страшна и може да изплаши и обърка мъжа. Вие робовладелка ли сте или искате да ставате такава ?
0
1

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: