Ezine.bg»Споделени Истории»Моята Драма»Преспах със семеен приятел на нашите, сега ме преследва

Преспах със семеен приятел на нашите, сега ме преследва

Преспах със семеен приятел на нашите, сега ме преследва
Здравейте Аз съм момиче на 17 години. Сега ще си кажете: "Какво знае една 17-годишна за живота? " Е, може би сте прави. Не знам много, но в последните няколко месеца научих първите си важни урока. От началото на годината до сега животът ми се промени доста. Винаги съм била някак по-зряла от връстниците ми и не съм могла да намеря момче, което да е за мен.

Родителите ми от доста години имат двойка много добри семейни приятели, с които сме прекарвали голяма част от ваканциите. Приятели са от студентските години и все още обичат да се събират често. Та въпросната двойка има син, който знам, че си пада по мен. Доста е очевидно и дори започна да става настъпателен, а на мен това не ми е приятно. Не го харесвам и не искам да сме заедно, но се налага да се виждаме често.

Последните пъти, когато нашите се събираха, се опитвах да си правя други планове и да излизам, за да не се засечем. Той обаче е настъпателен и не знам как да го откажа, защото ми е неудобно директно да го отрежа. Другият сериозен проблем е баща му. Още от малка винаги съм го харесвала и дори като ме питаха за кого ще се омъжа, когато порасна, казвах неговото име. Тогава винаги ми се смееха, но с времето нищо не се промени. И до ден днешен ме привлича. На Нова година бяхме няколко семейства извън града да празнуваме в една вила и беше доста забавно като се има в предвид, че празнувах с хора на по 40. Майка ми и баща ми доста се почерпиха и аз се възползвах от случая и излязох в двора да пуша.

Майка знае, че пуша, но все пак не ми е удобно. По едно време дойде и приятелят на нашите. Той също беше пийнал и се разприказвахме. Каза ми, че съм много хубава и ме прегърна. Малко се уплаших и влязох обратно вътре. На другия ден каза, че всичко, което е направил го е искал наистина. Доверих му се и много сгреших. Досега никое момче не е успявало да обърка така съзнанието ми. Говори ми някакви мили неща и ме кара да забравя кой е, но се чувствам виновна спрямо жена му, защото тази жена ме е гледала как раста и все повтаряше, че ще ме вземе за снаха, а аз как й отвърнах-дадох девствеността си на мъжа й.

Не знам как ме излъга, но много скоро след случката видях какво направих и спрях всичко, били сме заедно само 2 пъти. За него обаче не е спряло и продължава да ми звъни, да идва в нас, когато съм сама. Синът му не ме оставя във фейсбук и даскало и вече ми писна и от двамата. Баща и син са решили да ме изтормозят и не знам кой е по-опасен. Все пак бащата ме притеснява повече. Нормално ли е мъж на 40 да ходи да гони момиче на годините на сина му? Идвал е също и в училище, както и през деня е излизал от работа, за да дойде до нас и да ме види.

Не знам какво му става. Каза ми, че ме боготворял и стига да съм само негова ще получа всичко. Това много ме плаши и не знам какво да направя. Мислех си да кажа на тате, но ще се скарат и най-вероятно ще го набие. Не искам да се знае, защото и без това достатъчно ме е срам и съм гузна. Не съм някоя вървежна кифла и не знам как изобщо си навлякох такива проблеми. Казах на бащата, че синът ми ме притеснява с надеждата поне от единия да се отърва, но нищо не стана. Искам и двамата да ме оставят на мира и да не ги виждам никога повече.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (16)

Изпрати
УшмиФка
УшмиФка
08.06.2015 13:27
Първо сподели с майка си, защото тя познава баща ти и ще знае как да му поднесе тази кофти ситуация. Разбира се, надявам се, че тя ще те разбере. Имай в предвид, че ситуацията може да се усложни доста, така, че каквото и да става няма да е розово, както и да го погледнеш. В най-лошият случай може да се стигне до съд. Не знам, какво да кажа.. Много сконфузна ситуация. А за съжаление и ти имаш вина в нея. Защото е било двустранно. Но най-добре кажи на родителите си, защото оня, ако не го слуша главата може да ти посегне, недай си Боже.
5
0
riffle
riffle
08.06.2015 01:05
Така става като спиш с женени мъже. Да беше мислила преди да легнеш с него, че и на всичкото отгоре девствена си била. Ужас! Кой знае как си се обличала покрай него с високите токове и късите рокли и после как да не кривне. Мълчи си и си търпи последствията, а не разваляй хорските семейства. Нищо няма да ти направи. Ще се позанимава още малко и ще му писне
2
11
Krasi
Krasi
08.06.2015 00:54
Този човек най-вероятно е опасен, така че действай! Направила си грешка като си спала с него, още повече ти е бил първият. Това може би го е накарало да се държи по този начин и да те притеснява. Нещо се е взел на сериозно. Имаш ли чувства към него? Ако имаш и си ги споделила, може да те възприема като негова. Каквото и да става, кажи на родителите си! Определено не е нормално да идва в дома ти. Разбирам, че не искаш да развалиш отношенията с жена му, но според мен тя заслужава да знае с какъв човек си ляга нощем.
4
2
Ани
Ани
08.06.2015 00:32
Аз съм на 16 и от личен опит знам, че ти изключително неудобно да говориш с вашите на тази тема, но моля те опитай да преодолееш срама и поговори с тях. Сигурна съм, че дори и този мъж да почне да твърди, че ти си му се натискала, вашите ще повярват на теб. А ако се притесняваш да не развалиш семейството им може да помолиш родителите си да поговорят само с мъжа, който те притеснява. Знам, че това най-вероятно може да сложи край на приятелството между двете семейства, но не бива да допускаш това да продължава. Поставям се на твое място и знам колко невъзможно ти се струва да споделиш със семейството си, но те са там за това, да ти помагат и да те подкрепят.
5
0
Тодор
Тодор
07.06.2015 20:03
Леееле. Ами миличка освен да ти кажа да говориш с родителите си, друг съвет за теб нямам. Научила си от първа ръка, какъв е живота. От ситуацията ти лесен изход няма.
1
1
Ани
Ани
07.06.2015 17:10
Леле много кофти ситуация Моника. Според мен не трябва изобщо да се замисляш, а да поговориш с вашите. Знам, че вероятно ще ти е супер неудобно и рискуваш да развалиш приятелството между вашите и въпросното семейство, но проблема е много сериозен и не трябва да опитваш да го решиш, като опитваш да ги избягваш и да очакваш те да те оставят. Мисля, че на момчето трябва много сериозно и твърдо да му заявиш, че неговата компания не ти е приятна и не желаеш да общуваш с него. А човек на 40 години да си позволява да идва у вас и в ущилището ти, без ти да си го искала граничи с педофилия(тя не се изразява задължително със сексуален контакт, а точно в това, което се случва и с теб). Проблемът е изключително сериозен, така че преодолей срама си и поговори с родителите си(или само с майка ти ако ще ти е по-лесно) час по-скоро.
4
1
Моника
Моника
07.06.2015 18:04
До скоро си мислех, че е ок и ще спрат и двамата, но не. Много ме е срам да кажа на нашите, а и всичко ще се разбере и ще разваля семейството му. Никога не съм искала да го правя. Страх ме е, че ще излъже, че аз съм му се натискала, което не е вярно. Определено не знам какво може да направи. По принцип е готин, но това "преследване" и някакъв вид ревност вече са проблем.
3
0

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 3
51
42
30
20
10
Дай твоята оценка: