Все повече се отдалечавам от реалността

Все повече се отдалечавам от реалността
Здравейте, от известно време не мога да си отговоря на един въпрос: Какво се случва с мен? Дали това което се случва с мен е нормално и защо съм такъв.

Аз съм само на 22 години и съм от новото поколение, от това поколение, което се родиха с телевизия и компютри. Децата на моето поколение не помнят време когато я е нямало масовата медия, тя ни е гледала от малки и ни е възпитавала. Аз като дете на това поколение отрастнах с детските филми на Disney, Cartoon Network, Boomerang, Nickelodeon, Fox Kids и Jetix. И тези програми заедно с интернет заемаха много голяма част от моя живот още от най-малка детска възраст.

Сега продължавам да гледам техните и много други филми и те вземат също толкова голяма част от живота ми, както в тази ранна възраст (Знам и за много други приятели на моята възраст, че продължават да гледат детски и анимационни филми, но не съм много сигурен че гледат чак в такова количество). Накратко денят ми започва с някоя серия от филм, който си го пускам на телефона, докато съм в леглото, ставам, отивам на компютъра на който си пускам някаква музика и се мотам с часове из мрежата, ако после изляза задължително си взимам слушалките такаче в автобуса да си слушам музика :idea: и докато си слушам музика и съм се облегнал на прозореца с очи някъде в пространството, всъщност нищо не виждам от заобикалящия ме свят понеже въображението ми е заето наистина до много голяма, направо огромна степен с картини в главата ми, картини и музика от някоя анимация, детско, някой друг филм или моя си сцена за бъдещ филм(какъвто и да е : игрален, анимация или мотив за сериал) която с нетърпения очаквам да я запиша подробно в тетрадката си :idea: :idea: .

Всъщност през цялото ми ежедневие, когато не гледам някакъв клип, филм, или не съм в интернет, съзнанието ми до огромна степен е въвлечено да си представя нови сцени, ситуации и всякакви въображаеми светове, и вечер когато си легна пробвам да запиша новите си идеи, да доразвия старите и да нарисувам някоя скица в моята любима тетрадка, след това когато си легна си слагам слушалките, пускам си музика и оставам с часове да си мисля за така любимите си идеи[Още подобни истории тук]

Рейтинг

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Стан Ой
Стан Ой
20.03.2017 17:30
Аз не разбрах работиш ли нещо. Защото вероятно наистина имаш талант. Опитай да си намериш работа, свързана с това, което правиш по цял ден. Така поне ще съчетаеш полезното с приятното.
2
0
Пламена
Пламена
02.03.2017 17:53
В това няма нищо лошо. Явно имаш талант, подплатен с въображение. Продължавай и се развивай.
2
0