Да му дам ли втори шанс?

Да му дам ли втори шанс?
Здравейте! Името ми е Елина и съм на 22 години. Когато бях на 18, се запознах с бъдещия ми съпруг. Тогава точно щях да започна висшето си образование и се бях преместила във Варна. Лятото преди започването на първи курс отидох по-рано във Варна с цел да поработя малко и да изкарам пари.

Намерих си работа към една агенция, промотираща различни известни марки алкохолни напитки, и прекарах лятото в постоянни ангажименти по дискотеките. Една вечер в едно от заведенията на плажната алея се запознах с моя бъдещ любим. Той също беше студент, 4 курс щеше да започва, но работеше като барман лятото. Веднага ми привлече вниманието, само че не исках да правя първата крачка. Цяла вечер нищо не направи и за си казах, че няма да го бъде. След известно време съвсем случайно се засякохме през деня на едно заведение на плажа. Аз веднага го познах, но не реагирах. Малко след това той дойде при мен и ме пита дали съм момичето рекламиращо алкохол

Каква свалка само! Така потръгнаха нещата, дори се оказа, че сме в един университет. Излизахме често и се влюбихме. Аз живеех в общежитие, а той на квартира и често спях при него. След 8 месеца ми предложи да се преместя при него и официално заживяхме заедно. Той се дипломира и си намери работа, а аз прекарах лятото работейки старата си работа по заведенията. Малко не му се нравеше това, понеже почти не се виждахме, но не ми правеше проблеми. Живеехме си нормално. Малкото часове, които имах бяха само негови.

Времето минаваше и всичко беше наред, но ми казаха, че за да запазя работата си трябва да работя целогодишно, иначе щели да си намерят друг човек. Имах нужда от пари, защото не мога да разчитам на родителите си да ме издържат и се съгласих. Разрази се скандал, който с много молби и извинения потуших. Втори и трети курс работех, но към края на трети курс разбрах, че съм бременна. Една вечер бях на работа и той дойде и ми предложи пред всички. Беше толкова мило и бях изключително радостна. Планирахме сватба, но се случи най-лошото - претърпях спонтанен аборт. След случката бавно започнахме да се отчуждаваме.

Аз се отдадох на работа, а той дори ме обвини, че заради тази работа загубих бебето. Така и не се оженихме. Аз се изнесох и заживях доста самотно. Доста пъти идва и ме моли да се върна. Мина почти една година, но не спирам да го обичам. Той все още иска да се съберем и казва, че ще бъдем щастливи отново. Единственото, което ме спира е, че когато имах нужда от подкрепа, той ме нападна, не беше до мен. А и какво? Отменихме сватбата, защото нямаше бебе. .

Трябва да съм бременна ли, за да иска да се ожени за мен? Искам да се съберем, но съм много наранена. Разговаряли сме на тази тема, но той ме убеждава, че ме обича и иска да сме заедно и да имаме дете. Сега се чудя да се върна ли при него или не? Сърцето ми го иска. За една година за миг не съм поглеждала друг мъж, но ме е страх да не остана разочарована отново. Ще направя ли грешка, ако се върна при него? ? ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (24)

Изпрати
Мислеща
Мислеща
01.12.2015 15:05
Аз съм на твоето мнение, за сватбата трябва любов, а бебето идва след това, но се замисли много внимателно колко момичета биха ги зарязали ако забременеят, а не да им предложат. Нормално е да те обвинява. Щом е искал детето явно е обичал и теб, и него. Също е преживял тежко нещата, не е могъл да те подкрепи, както си искала. Не го губи!
0
0
Атнанаска
Атнанаска
25.08.2015 00:31
Какъв втори шанс , дори и да го обичаш това е заблуда ! Не го прави това момиче ! Човек ако иска истински да е със тебе със или без бебе то пак трябва да има сватба ! Но за мене така стоят нещата той те заблуждава , момиче ! Навън има толкова красиви мъже и са самотни ? Чакат своята принцеса , а може би сте вие ! Успех :)
1
32
Човек
Човек
24.08.2015 10:16
По добре му дай пушка така щеси сигурна че щесе псеключ съжелявам за грозния израс но е так
0
7
Борислав Тодоров
Борислав Тодоров
20.08.2015 19:02
Съгласен съм със всички които са за втори шанс... смятам, че всики го заслужава. Ако и тогава не го оцени, наистина няма смисъл да се мъиш по-вече. Успех!
1
7
Ангел
Ангел
20.08.2015 01:34
не!!!!!!!!!!!!!
1
2
страхотова
страхотова
15.08.2015 15:17
Според мен,втори шанс не заслужава! Претърпрях подобни заплахи..докато бях бременна,че ако се случи нещо с бебето докато работя ...край! Това говори за едно голямо неуважение спрямо теб,като личност.Искал е сватба,предложил ти е и кфо......?Става инцидента и вече няма обич,няма сватба! Не ги разбирам тия неща....не бих простила аз!
4
7
Ммм
Ммм
29.07.2015 22:46
Дай му втори шанс. Често мъжете не виждат болката ни, това им е в природата и няма как да се промени. Той също е страдал за загубата на детето... и да не е постъпил правилно, като те е нападнал така. Реакцията му не е била правилна, но си е взел поука. Прости му. Щом се обичате, не се наказвайте така.
3
3
Пепината
Пепината
29.07.2015 18:58
Здравей сладурче!Щом толкова го обичаш му прости,но след сериозен разговор.Успех и горе главата!
5
3
галя
галя
28.07.2015 23:19
Не!компромисът води след себе си, друг!
4
9
Съвет
Съвет
27.07.2015 21:16
Научи се да прощаваш
3
6

Рейтинг

3.6
Общо гласували: 5
51
41
33
20
10
Дай твоята оценка: