Да продължа ли да му вярвам ?

stoikastoikaНовак
Да продължа ли да му вярвам ?
Здравейте! Пиша за втори път тук и се надявам отново да ми дадете съвет. Предварително се извинявам за правописните грешки, но лаптопа ми е нов и още не съм свикнала с него. Откъде да започна. . . Ще опитам да разкажа всичко много сбито, но разбираемо. Преди около 2 години и половина се разделих с голямата си любов. В същото това време се запознах с един човек от фейсбук, чрез една приятелка, която е негова племенница.

Той започна да ми пише всеки ден, но на мен не ми беше до него. Въпреки това му отговарях. След известно време започнахме да се чуваме по телефона. Само едно пояснение, от два различни града сме. Той много неща ми обещаваше, много неща ми казваше. Аз се хванах за тази връзка, като удавник за сламка. Но въпреки това не очаквах нищо сериозно. След известно време започна да настоява да се видим. С племенницата му и приятелят й се видяхме, но и тогава се държах доста сдържано с него. Но и това не го отказа от мен. Започнахме редовно да се виждаме. В смисъл 1 - 2 пъти в седмицата.

Запозна ме с родителите си, аз също с моите. От няколко месеца оставам при него да преспивам, запозна ме с приятелите си. Обаче от 3 месеца не сме се виждали и аз започвам да се съмнявам в него. Само да допълня, че от началото на тази година започвам да усещам, че се влюбвам в него. И това съмнение ме измъчва. Чуваме се по телефона, той не се държи различно. Съмненията ми идват само от това, че не сме се виждали вече 3 месеца. Често говорим за семейство и за деца, но в момента има финансови проблеми. Моля ви, кажете ми според вас имам ли причина за съмнение или просто съм прекалено неуверена.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (2)

Изпрати
Krisi
Krisi
26.02.2016 12:07
Има финансови проблеми и твърди,че това е причината.
0
0
Звиран
Звиран
25.02.2016 20:32
А защо не се виждате? Той ли ти отказва?
0
0

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
50
42
30
20
10
Дай твоята оценка: