Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»С близнака ми не можем да си намерим сериозни жени

С близнака ми не можем да си намерим сериозни жени

С близнака ми не можем да си намерим сериозни жени
Здравейте, и аз искам да поздравя хората направили сайта и всички вас споделящи своята болка или радост! Аз също ще споделя какво ми тежи! На 32 години съм от малък град близо до София имам брат близнак не мога да кажа че сме богати но живеем добре самостоятелно от родителите си но нямаме сериозни отношения на този етап с жени.

Не мога да кажа че не ни липсва внимание от страна на женската аудитория но всичко е секс за една вечер нищо сериозно ходим навсякъде заедно София, Пловдив въобще къде ли не опитваме сменяме обстановката не сме срамежливи даже напротив лесно завързваме контакти и двамата сме с чувство за хумор но някак си не се получава! И честно казано ми тежи и понякога се чувствам доста самотен не искам съчувствие или съжаление просто съвет от някого който има същия проблем! Поздрави!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (4)

Изпрати
jj99
jj99
06.06.2016 00:03
Аз бих казал - радвайте се и си гледайте живота... Една жена не може да премахне усещането за самота, може да да ти направи едно дете за което да се грижиш. Ако това е което търсите, надали са изчезнали подобни жени, просто трябва да си снижите претенциите за младост, красота и романтика...
0
0
Радост
Радост
20.04.2016 00:22
Истината, е че колкото жените са гадни, толкова и мъжете. Светните меже/жени не намиират нормални половинки, а само такива, които им мрънкат и не знаят какво искат. След това човека, който е бил наренен не се доверя, но както и да е. ХАХАХ Щом сте от малък град винаги положението е сложно, защото в такива градове винаги се говорят различни неща за всеки и ако за Вас не се говорят хубави неща не знаммм :)
Има и друг проблем ако сте хубави, умни или не горите типичните глупости, на който се забавляват повечето хора, мацките може да се плашат. Умните, красиви мъже и жени в повечето случай са сами, защото противоположния пол се стресира да комуникира с тях :))
1
0
Антония Р.
Антония Р.
12.04.2016 13:01
Може би трябва да смените типа жени, с които излизате. Тези, които още след първата среща скачат в леглото, по принцип не са жени, търсещи сериозна връзка. Има и изключения, разбира се, но повечето не заслужават доверие. Може и да смените местата, на които излизате, щом живеете до София значи има разнообразие и възможности да срещнете нови хора.
3
0
Пламена M.
Пламена M.
11.04.2016 17:36
Еми опитайте се да погледнете и в себе си. Да, днес има проблем с отношенията между хората, момичета почти няма сериозни. Но щом до сега не сте намерили и една сериозна, значи може да има проблем и във вас самите. Може би така предразполагате жените, щом говориш за секс за една нощ - еми извинявай, ама такива жени не ти трябват. То вие си го правите. Еми покани я на кафе, на вечеря, малко по-сериозно и от твоя/ваша страна и ще се случат нещата. Не се притеснявайте, за всеки влак си има пътници.
6
0

Рейтинг

5
Общо гласували: 4
54
40
30
20
10
Дай твоята оценка: