Не намирам момиче, което ми допада

Не намирам момиче, което ми допада
Здравейте. Аз съм момче, което скоро навършва 17.
Проблемът ми е следният. Аз съм от онзи тип момчета, които често ги наричат ''свестни''. Аз себе си бих се описал като момче с разум. Добър, щедър човек, на който всеки може да се довери и бих изслушал всеки, който има проблем, който иска да сподели. Не съм никога твърде затворен в себе си, нито съм непривлекателен като външен вид и държание.

Никога няма да забравя как един мой приятел веднъж ме нарече ''твърде нежен''. Такъв ли съм според вас?

Винаги съм си мислел, че тези мои качества ще бъдат оценени, но. . . Уви! Точно такива като мене най-много си патят и биват използвани. Не казвам, че съм без абсолютно никакви приятели и отлично знам, че не съм единственият с подобен проблем.

Оттук идва и проблемът ми с момичетата. Не мога намеря момиче, което да ми допада. Няма да обяснявам какво разбирам под ''да ми допада'', но за мен е най-важно да ОЦЕНЯВА жестовете ми към нея, искреността ми и най-вече - да разчитам на нейната искреност и любов към мен. Не искам да звуча като момче, живеещо по времето на Романтизма, но просто споделям, защото това (предполагам) е целта на този сайт.

Освен това ми е трудно да разбера повечето момичета около мен всеки ден. Обвързват се с ново момче, не след дълго късат с него и се оплакват, че няма любов, искреност и разбирателство между тях.

А когато аз опитам да споделя на едно момиче чувстата си, много често получавам отговор ''не'', защото ''предпочитат да си останем приятели''. Познато ли ви е?

Моля, някой да сподели мнението си по историята ми дотук и да ми даде съвет Благодаря! [Още подобни истории тук]

Рейтинг

4.6
Общо 5 гласували
5 3
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (12)

надежда
надежда
01.05.2016 22:41
Аз съм в същото положение.На 14 съм и вярвам че ще срещна момче което да ме приема такава каквато съм,да ме обича да се радваме на малките неща в живота...някои ще кажат...малка си още за това,но не ....искам истинска любов....защо днешните момичета не оценяват това което имат...гонят дивото когато могат да хванат питомното което е в краката им....така,стига с мойте драми аз ти пожелавам истинска любов....ще я срещнеш знам го .Запомни:Винаги има надежда !!!
0
0
nora
nora
08.06.2014 05:41
А момче:)))
1
0
Албена
Албена
01.05.2014 14:49
Мило момче,аз съм на 45 години и ще ти дам съвет като майка на син. Не се променяй! Не изневерявай на себе си! Ако сега съхраниш себе си, аз ти гарантирам, че след някоя и друга година нещата тотално ще се обърнат! Момичетата ще харесват теб и такива като теб, а за лошите момчета ще казват, че са простаци. Просто имай малко търпение, въпреки че на твоите години няма да ти е лесно! Пожелавам ти успех във всяко едно отношение и съм сигурна, че ще постигнеш всичко което желаеш!
6
0
Polina
Polina
29.04.2014 19:48
Аз ще те посъветвам така..Остави се по течението,а когато дойде моментът..твоят момент ти пръв ще го разбереш..Когато дойде твоето момиче,това което ще те прави истински щастлив ще го разбереш от нейния поглед,от начина по който се усмихва когато те види..Наистина момчетата като теб са рядкост,защото повечето на твоята възраст се интересуват от това как да излъжат едно момиче,за да си легнат с нея ..много се радвам,че са останали още свестни мъже :) Пожелавам ти много успех и както са казали хората ''за всеки влак си има пътници'' :)
5
0
Татяна
Татяна
20.04.2014 22:46
Хубаво е, че все още има момчета като теб..Всеки си има своя представа за тип "свестни" момчета, но наистина..малко момичета оценяват момчета с такъв начин на мислене като твоя. Сигурна съм, че някой ден ще намериш така нареченото "перфектно" момиче за теб, защото всеки намира своя специален човек. Лично аз избягвам любовта, тъй като тя е сляпа и обсебваща, но когато откриеш истинската любов е наистина красиво..така, че не знам какво друго да ти кажа, освен да ти пожелая успех и да не се предаваш още от сега, все пак надеждата умира последна :)
2
1
Svetla Stoqnova
Svetla Stoqnova
20.04.2014 19:05
Има нещо вярно в приказката " Хубавите ябълки свинете ги ядат" ...
Трудно е да се изгради стабилна връзка в днешно време. Малките момиченца станаха к*рволя на 11-12 год. , момчетата бройкаджии и стана еднаааа.... Не останаха много, които да оценяват малките, стойностни и наистина важни неща в и без това трудното ни ежедневие.
Дано попаднеш на добро и съвестно момиче, пожелавам ти го! :)
6
0
авторът
авторът
18.04.2014 13:51
Благодаря на всички за мненията :)
Мисля, че чух, това което силно имах нужда да чуя.
Отново, благодаря.
3
0