Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Ако не бях потърсила любовта сега щях да съм нещастна

Ако не бях потърсила любовта сега щях да съм нещастна

Ако не бях потърсила любовта сега щях да съм нещастна
Здравейте! Наскоро споделих споделих за нещастието да бъда с човек, когото не обичам и надеждите да се върна при човека, когото обичам. Признавам си, че тук не срещнах подкрепа, не срещнах при близки и приятели, които ме съветваха да си затрая и да остана "на сигурно". Може би така е правилно, така е редно да постъпи човек. Но любовта не е правилна.

По-добре ли е да си нещастен, за да си подсигуриш изамамно спокойствие? А някой ден като се появят сериозните проблеми и си спомниш защо точно си потиснала чувствата си (заради "сигурността" започваш да проклинаш живота си.

Сега, когато вече съм постъпила другояче и съм се доверила на сърцето си, мога да оценя значението на една такава постъпка. Видях що за стока е бившият ми приятел. Набързо лъснаха всички неприятни тайни, които е крил от мен. Разбира се, всеки може да те излъже, но аз не се оставих да бъда заблуждавана от измамно спокойствие.

Нека припомня: когато прителят ми (който е спортист) смени клубната си принадлежност миналата година, аз скъсах с него, защото не бях готова за връзка от разстояние. Тогава аз започнах да излизам с друго момче, той също си намери нова приятелка. Когато се върна в нашия град това лято ние се събрахме след раздялата. Вероятно идната година или най-късно до следващата приятелят ми ще се премести и отново ще изпадна в същата ситуация като миналата година, но този път съм готова да чакам или да го последвам.

Ако някой има опит с връзки от разстояние (как решавате проблема със секса, колко често се чувате, как преодолявате ревността) нека го сподели тук, определено имам нужда от такава помощ. В крайна сметка може просто да го мисля толкова отрано и като дойде момента да се преместя с любимия си човек, там където трябва.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (1)

Изпрати
Пламена M.
Пламена M.
26.10.2017 17:21
Добре е да споделиш какво се е случило при следващата ви раздяла...много се надявам да не постъпиш по същия начин ;)
0
0

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка: