Ezine.bg»Споделени Истории»Изневяра»Истинска любов, не мисля!

Истинска любов, не мисля!

Истинска любов, не мисля!
Здравейте, от 25 миналият месец съм обвързана със едно "невероятно момче" е така мисля.
Най - добрата му приятелка му е и бившо гадже, това ме притеснява защото той е загрижен повече за нея, отколкото за мен - тя го прегръща пред мен, идва ми да и зашлевя един шамар и да я пребия, защото аз съм доста ревнива, но пред него не ревнувам, защото той приема връзката ни на игра!

Не го повиках нито му се обадих 3 дена да видя какво ще стане и той също не ми се обади не може да нося аз цялата тежест на моят гръб, не мислите ли че съм права онази кр**та Даяна чуствам, че иска да ни раздели, защото мен той нито ме прегръщал, нито ме е целувал. Не искам да разбере че го ревнувам, но ми се иска да види тази статия!

Според вас права ли съм или просто пак ревнувам. Според мен той не ме харесва, ако желаете да ми помогнете може да ми задавате въпроси и аз ще ви отговарям, ако трябва ще го питам някой неща, ако решите, че трябва да разбера нещо това ми е 2 връзка - първата беше точно започната 2 дена преди да се запозная със 2 ми гадже и не можах да усъвършенствам нещата за една връзка. Моля ви, помогнете ми
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (2)

Изпрати
Богданова
Богданова
29.09.2014 12:42
ми... няма начин 100% иска да Ви раздели, трябва да отидеш и да и вкараш един шамар и да се разбере че той е с теб а не с нея!!!
2
0
Але
Але
12.09.2014 10:10
Първо - бивше гадже най-добра приятелка такова нещо няма, особено ако си на 16(предполагам). И второ - как така сте гаджета пък не сте се прегръщали или целевали, освен това когато някой е влюбен той ще иска да те вижда всеки ден. Оставай го този не си хаби нервите, вижда се че не му дреме.
3
0

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 4
53
40
31
20
10
Дай твоята оценка: