Ezine.bg»Споделени Истории»Здраве»Самотна съм заради теглото ми! Помогнете!

Самотна съм заради теглото ми! Помогнете!

Самотна съм заради теглото ми! Помогнете!
Здравейте, аз съм на 13 и съм пълна, a заради моето тегло нямам приятели, все ми се подиграват. Имам няколко "приятеля", но ме използват само заради ума ми или за да препишат домашната или на тест. Какво да правя ? Правя упражнения всеки ден поне по 1-2 часа и не мога да смъкна килограмите. Моля помогнете. Благодаря предварително.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (5)

Изпрати
Sunny
Sunny
03.09.2016 13:36
Аз ще ти кажа нещо от личен опит. И аз на твоите години бях дебела и то доста и нямах приятели и аз. На 20 съм и имам чудесно тяло, но го изградих трудно, защото ми беше трудно да се отърва от някой мой навици. Яж каквото ти се яде, но не прекалявай много и избягвай мазните (яж от време на време) , месото, бързите храни, "диетичните" продукти като Coca cola zero, това е много вреден продукт, който е лъжлив и дори ще качиш след време и трудно ще свалиш килограмите. Не тичай, а ходи, защото ще свалиш същите калории, но с по-малко усилия, йогата също помага за изграждането на тялото и ще го направи перфектно. Но за да претърпиш тази промяна трябва да започнеш отвътре
2
0
Потребител#174816
Не очаквай само със спорт да свалиш килограмите. Мини на разделно хранене и продължавай с упражненията. Но най-добре е родителите ти да се посъветват с диетолог заради крехката ти възраст. Успех!
2
0
Пламена M.
Пламена M.
19.07.2016 10:12
Една добра идея е да се запишеш на някакъв спорт - хем за фигурата, хем на такива места хората са супер толерантни и ще си намериш приятели.
2
0
miglena
miglena
19.07.2016 10:09
На тази възраст тялото ти се развива и е нормално да имаш определени проблеми. Ако те притеснява, то е добра да се изготви хранителен план, който хем да ти доставя всички необходими витамини и минерали, хем да е със занижено количество калории. В упражненията няма нищо лошо, дори напротив, стига да ги изпълняваш правилно и да не се претоварваш. Ако съчетаеш правилно хранене с упражнения, всичко ще се нареди. А относно хората и особено децата - всички са жестоки. Опитвай се да не приемаш всичко прекалено навътре, защото така само си вредиш. И не допускай да се затваряш в себе си.
1
0
wwww
wwww
17.07.2016 13:20
zareji tupite ti priteli.seksapila ne e vupros na kilogrami ,a na izluchvane.promeni se stani seksi s pricheska drehi i viziq.a mujete ot lichen opit ti kaazvam haresvat da imat kvo da pipnat.
4
1
Eli
Eli
17.07.2016 16:36
Blagodarq shte pro cam.
1
0

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: