Ezine.bg»Споделени Истории»Гняв и Омраза»Подиграват ми се! И съм страшно самотна

Подиграват ми се! И съм страшно самотна

Подиграват ми се! И съм страшно самотна
Здравей, аз съм на 13 години. Знам малка съм да пиша в този сайт, но нямам никой до себе си. Най-добрите ми приятелки не ми говорят, дори не сме се карали. Просто, колкото да има. Имам й гадже от 5 месеца, но по интернет. Разбира се, познавам го лично и съм го виждала. Също й с него не се разбирам. Имам й най-добра приятелка, която е в Чехия. С нея се запознахме от един мой съученик, който замина миналото лято. . . Да. . . разказах й как се чувствам, какво мисля за връзката си с гаджето ми. . . . но аз се филмирам за нея.

А тя ми разправяше как иска да умре ? ! ? ! ?

Забога, не разбирам какво им става на тези хора? ! ? ! Спрях да й пиша. . . както й на гаджето ми. В училище е още по-зле! Постоянно ми се подиграват за неща, които нямат значение. Обиждат ме. . . т. н. . От тази година станах ацки затворен човек, защото ме тормозят в училище. Имаше случаи, в които съм избухвало и съм ритала този човек. Ритала съм го, защото не издържах на това напрежение, но иначе имам голямо търпение и съм голям непокист към обиди. Разбирам да беше само 1 човек. . . но не. . . поне 5 момчета са това. "Най-добрият ми приятел, който от началото на 6 клас вече не е и той започна. Промени се, жасно много! А в къщи. . . още по-самотно.

Майка ми ми крещи постоянно за нещо, които нямат никаква стойност. Обиждат ме всички вкъщи за най-малкото. Дори жената на най-големия ми брат. Стоя само на телефона омърлушена и самотна. Не комуникирам с никой! Сигурно, ще си кажете че съм грозна, дебела, тъпа, филмирана и тн. . . Нямам самочувствие но с ръка на сърце ви казвам няма нищо смешно в мен освен това, че съм ниска и че имам малко по голямо дупе.

Което наскоро стана голям залък за устата на най-добрия ми приятел. Както и че съм ниска. Смеят ми се също, че обичам да чета, както и че обижавам цитати, както и да си измислям мои. Наскоро започнах да се уча да рисувам. Аниметата ставаха не толкова лоши за човек, който НЕ МОЖЕ ДА РИСУВА. Но да. . . той пак ми се подиграваше. Не съм задръстена. Обичам да играя футбол. Да се набирам на лостовете и тн. Държа се почти като момче. . . . Благодаря, ако сте отделили време да го прочетете. Ако имате някакъв съвет, моля напишете го! Благодаря отново!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (1)

Изпрати
Потребител#245352
Не им обръщай внимание, ти имаш много положителни качества, а те просто ти завиждат за това. А за външният вид всеки си има кусури важното е да си във хармония със себе си
1
0

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка: