ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Тя ме подмина на улицата, хваната за друг

Тя ме подмина на улицата, хваната за друг

Тя ме подмина на улицата, хваната за друг
Здравейте, бих искал да споделя и аз моята история. На 24 години съм и живея чужбина, имах приятелка в България с която бяхме близо 3 години заедно. Бях се прибрал вкъщи, разбрахме се да се видим там кидето е тя - в София. Понеже не познавам града и тя ме упъти с кои автобус да пътувам и къде да сляза, до тук добре.

Чаках на улицата много радостно и нетърпеливо, след минутки тя ме подмина поглеждайки ме в очите с друг мъж. Естествено твърдеше, че не ме е видяла, но няма как да вярвам на това. Продължихме пак, виждахме се, говорехме си. След, което пак ходих да се видим в София, но този път бях разочарован, вървяхме на улицата, след като се появи някои пред нас пускаше ми ръката.

Разбрах, че също е говорела, че си няма приятел и че е сама, а правехме планове да живеем заедно далеч от България, за по спокоен и нормален живот, но всичко е било до тук. Има още неща, които мога да напиша, но мисля че това е достатъчно за мнението ви. Благодаря ви.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (18)

Изпрати
-Р
06.12.2015 15:48
Според мен, тя те обича, но е твърде горда за да го разбере. Ако си гледал някога Кухня, ще разбетеш за какво ти говоря.
0
0
Тя
Тя
05.05.2014 09:27
Грешката си е изцяло твоя, никой не е длъжен да те чака- я дойдеш, я не..., като толкова много я обичаш,защо не я взе със себе си...
5
15
Аз и Тя
Аз и Тя
17.04.2014 19:22
Здравей Приятелю! Честно казано разбрах от съвсем скоро, че жените в същност имат склоността да не се представят такива за каквито са. В началото са много милички и добрички и са по тихи от тревата. Може би има и такива мъже, но аз имам опит с жените в това отношение. В момента, в който усети, че си захапал здравата по нея, започва да те манипулира тъничко и понякожа не толкова тъничко. Крайната фаза е да започне да ти поставя ултиматуми. Следваща база е да ти крещи за щяло и нещяло, и когато й затвориш телефона после пък се прави на убидена, защо си я пренебрегнал, а тя, че ми е крещяла не се слага никъде. И като й го кажеш в очите, тя ти казва ти ме провокира. :) Тогава идва момента, в който човек започва да се запитва дали този чонек те обича наистина или просто през цялото време си се лъгал. Така и с твоята приятелка, явно си й показал, че държиш на нея и сте си правили общи планове заедно, което я е накарало да си мисли, че си й в кърпа вързана и да търси разнообразие в България, докато те няма. Само ще ти кажа, че по-добре, че сега си я разбрал, що за стока е. Тази жена е искала да те използва като трамплин, еднопосочен билет за чужбина. Ще бъде с теб до момента, в който не си намери някой стабилен симпатяга в чужбина. И ти ще бъдеш до там. Продължавай напред и дерзай. Едно време мъжете, като ми казваха, че на една жена не трябва да й показваш, колко много я обичаш аз не им вярвах и смятах, че ще има жени, които ше оценят това, но колкото повече опит с жените придобивам разбирам, че те са нъпълно прави. Знам, че ще има хора, които ще бъдат готови да спорят с мен, особено жените, защото повечето от тях, не могат да признаят, че са сгрешили и да кажат едно елементарно извинявай, зощото едва ли не ти си мъжът и ти трябва да ги обсипваш с внимание и тн. И повярвай ми, това ще бъдат точно тези жени, за които говоря в момента. Точно те ще се включат засегнати и ще започнат да прокламират феминистки лозунги, че съм бил мразел жените и тн. Напротив. Аз съм като всички останали с тази разлика, че вече съм изпатил и препатил, и вече зная какво мога да очаквам. и вече зная, че от всеки мога да очаквам всичко.
23
3
аноним
аноним
01.01.2015 18:50
Има различни жени по света
От лицемерки до добри честни истински
Зависи дали си с подходящата жена
Да вярно е че всяка жена иска да знае че е обичана но ако си убеден че това е твоята и имаш пълно доверие и тя ти отвръща с същото
Можеш да я накараш да се чувства обичана и тя ще го оцени и няма да те нарани
2
5
Дани
Дани
19.01.2014 16:12
Спасявай се!!!
8
0
Бубето
Бубето
14.10.2013 18:58
Много просто.Обади и се или и прати sms..кажи и:-"Мислех че съм те обичал,но сега разбирам,че съм се заблудил.Не си подхождаме и не си струва да сме заедно".И я заарежи.

П.С.За да си разиграва кончето явно те е намерила за мека китка и си прави каквото си иска.Ние жените не си падаме по мекушави мъже.Я карай по мъжки и напред.Жени много,а ти един на себе си.
5
3
Теди
Теди
14.10.2013 18:15
Защо си губиш времето с такава жена? Тя не е способна да те оцени, потърси Истинската, това не е тя.
8
0
ани
ани
14.10.2013 15:03
Слушаи моето момче чувал ли си приказката,,очи дето се не виждат се забравят,,Били сте3г заедно голяма работа.Е може и още да я обичаш но за какво ти е тази любов.За любов са нужни двама с един не върви,прибери се откъдето си дошъл и забрави за тази,,любов,,Живота е пред тебе дете така че ти си на ход,даваи.
9
1
Стефан
Стефан
12.10.2013 22:53
Докато има момчета да им удисват, ще има и миндили да ги разиграват! Наистина грешките учат, за да можеш да оцениш истинската връзка, но леките жени и използвачките си личат отдалече, все едно са правени от един калъп.
7
1
ани
ани
12.10.2013 00:30
След като си заминал за чужбина ти си този, който първи я е изоставил.
3
5
Павел
Павел
11.10.2013 16:23
Ако до сега не си чувал този лаф : Жените са като маймуните никога не пускат единия клон преди да се хванат здраво за другия. Извинявам се предварително на всички жени , НО СИ Е ТАКА.
7
0

Рейтинг

5
Общо гласували: 3
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка: