Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Лапнала съм здраво по шефа ми

Лапнала съм здраво по шефа ми

Лапнала съм здраво по шефа ми
Здравейте, не търся съвет или подкрепа просто искам да споделя това, което ме измъчва. . .
От много години работя в голяма чужда компания, в нея срещнах мъжът ми, и с много труд и двамата успяхме да се издигнем на високи постове. Когато мен ме повишиха, ми се наложи да попътувам доста с шефа, да ме представи и запознае с останалите офиси в страна и чужбина.

И точно тези пътувания се оказаха моя ад. Открих, че с него се чувствам изключително различно, всички разговори и всичко, което правехме заедно беше някак. . . вълшебно. Между нас прехвърчаха не искри, ами цели мълнии. . . и двамата го усещахме и знаехме. Едно от пътуванията ни беше изключително успешно и решихме да го отпразнуваме.

Вечерта излязохме, вечеряхме, потанцувахме и когато той ме изпрати до стаята ми, се опита да ме целуне. Аз разбира се му казах, че това е лудост и той прие моето решение. На другия ден очаквах да ми се извини, но не стана така, направо ме обвини, че го лъжа, че не го искам, но приемал решението ми.

И така взе да минава времето, и двамата погребахме тази вечер дълбоко в спомените си, въпреки, че забелязвах, че от време на време се опитва да ме докосне, погали и т. н. Всичко беше нормално, докато не се наложи да заминем на един семинар за няколко дни. Той положи всякакви усилия да заминем само двамата, даже хотелските ни стаи бяха една до друга.

И така едната вечер се оказахме в моята стая. . . не правихме секс, защото аз бях неразположена. Но миговете в, които той ме докосваше и целуваше бяха вълшебни. Сякаш винаги сме били едно цяло. На другия ден се прибрахме, аз със свито сърце му казах, че това е било грешка.

Че обичам безкрайно много мъжа ми, и не искам да го лъжа. Но той не ме оставя намира, постоянно ми звъни просто да ме чуел или видел. Кани ме на обяди и вечери, направо ще ме побърка . Лошото, е че и аз съм лапнала по него и искам да ме търси. . . .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (25)

Изпрати
мъжът ти
мъжът ти
17.05.2015 13:45
Аз ако съм на твоя на мястото ще те изхвърля като парцал. Нали го обичаш за кво ти е да се чукаш за пари. Светът е пълен с ку*ви. Господ да ни е на помощ.
2
1
Надървен
Надървен
21.04.2015 21:54
Попитай мъжа ти дали има нещо против да се чукаш с шефа ти :) Може да няма нищо против.. дори може 3-ки да си правите... Като ти ще бъдеш в центъра на вниманието, нали точно това искате всички жени :)
3
2
Баща
Баща
30.01.2015 09:57
Не искаш съвет, не искаш и подкрепа. Защо го написа това тогава? Искаш да се убедиш, че не си сама на дъното ли? Не си, но това не означава, че не си много, ама много зле. Сама си стигнала до там и сега нямаш измъкване. Искаш помощ, а няма да я намериш, защото просто нямаш печеливш ход. Само е трябвало да мислиш като си почнала и тогава да спреш. Май трябва някой сериозно да те напляска като непослушно дете, че да се приземиш без да съсипеш всичко около себе си.
4
2
Just_me
Just_me
17.06.2014 19:37
Да не мислиш, че тоя те взима много на сериозно?? Явно сега си му интересна и го привличаш, но само след няколко пъти секс ще спре да те търси ;) Колко е жалко когато човек може да загуби някой, който го обича от глупост... Ще съжаляваш много някой ден
3
0
КРИТИКА
КРИТИКА
13.03.2014 19:47
Впрочем-този коментар се отнася до всички,които не могат да мислят!...

Никога не забравяй какво може да ти донесе живота/дано не се случи/!Затова не съди така брутално другите-никой не е застрахован в този живот- ти също!...
9
0
Ivanchov Han
Ivanchov Han
06.02.2014 15:27
Еиии момиченцееее.Не мога да повярвам какви глупости съм принуден да чета.Ти не си с целия си.Какво безумие.Толкова си безочлива и пошла.Целия ти живот е фалш.Едно време такива като теб са ги убиваха с камъни на площада.Извинете ме за грубия език,но това минава всякакви морални и етични граници.Ти си една лека и похотлива женица с малко ж.Искаш само да си обградена от мъже и ласки.Ти не си дете.Дете е дъщеря ми.Тя търси внимание,защото е малка и не разбира от нищо.Ти си голяма и уж независима жена,а в същото време си една мижитурка с главно М.Толкова си елементарна и прозрачна,че няма накъде повече.Спирам да пиша,защото почнах да се изнервям.За какво ти е мъжът ти до теб,като може да си имаш мъже пред и зад теб.Фактът,че не си разбрала брачния обет,в който си се врекла във вярност и любов докато смъртта ви раздели,ме кара да се замислям и да се разкайвам,че има хора като теб.Това за теб явно е просто една безпардонщина.Лека ден и се оправяй никаквице :)
7
4
Критика
Критика
13.03.2014 19:36
Никога не забравяй какво може да ти донесе живота/дано не се случи/!Затова не съди така брутално другите-никой не е застрахован в този живот- ти също!...
7
3
карин
карин
02.02.2014 01:36
Ако (оби4аше)мъжа ти,както казваш нямаше да му изневериш.Има една много мъдра поговорка,а тя гласи:"Не си сваляй гащите,там където работиш".
6
0
нина
нина
21.11.2013 23:11
Скъпи читателки,жената когато се е омъжила са и били други критериит.,Сега и положението и е друго.Издигнала се е професионално.Акъде да си намери друг любовник ,ако не в службата!!!!!!!!!!! Навсякъде е така !!!!!!!!
1
3
d
d
20.11.2013 14:37
Придържам се към коментара на Ели Шанти. Живота е шарен, а напоследък сякаш всички съществуваме в някакви кутийки които сами си изграждаме и сме се свили притиснати от купчина предразсъдъци, а никой не се замисля колко малко са ни останали хубавите моменти. А хубавите моменти не можем да ги контролираме, те идват или не идват и никога нищо не е идеално като по учебник. Бих те посъветвала - изживей си го, каквото и да е то, щом те прави щастлива, само не изключвай разума си , защото цената на изкушението е твърде висока. Ако си умна ще разбереш къде е границата и ще я поставиш.
3
2
Kalina Malina
Kalina Malina
20.11.2013 12:13
не се притеснявай, на всички ни се е случвало да залитнем и дали е имало физически акт или не- според мен не е от значение. И това ще мине, спокойно. Ние сме хора и всичките сме грешни. Нима има жена, която не е пожелала или помечтала за някой друг, освен за законната си половинка... Съмнява ме.. :)
4
0

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 3
50
42
31
20
10
Дай твоята оценка: