Ezine.bg»Споделени Истории»Работа»Шефа ми упражнява сексуален тормоз

Шефа ми упражнява сексуален тормоз

Шефа ми упражнява сексуален тормоз
Здравейте.

От няколко месеца работя за чужда компания, която има офиси в България.

Върша си работата добре, проблема ми е, че прекият ми началник упражнява сексуален тормоз върху мен, като постоянно ми прави предложения да отидем уж служебно някъде.

Не смятам , че съм му давала поводи за това и няколко пъти вече му отказах, но той не спира.

Аз си имам сериозен приятел с когото живеем заедно, както и шефа ми също е женен.

Не съм споделяла с приятеля си за наличието на този проблем, защотото ме е страх, че ще рефлектира на работата ми.

Харесвам си работата, беше ми доста трудно да намеря такава работа и не искам да я загубя.

Какво да направя за да ме остави намира?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (8)

Изпрати
НоМърси
НоМърси
19.09.2013 13:06
Обсъди го с приятеля си.Вземете решението заедно.Така печелиш доверието на твоето момче, не се налага да обясняваш защо си напуснала ако се стигне дотам ...а е възможно шефчето и да се "спъне" без да иска някоя вечер ....Скритата камера най - ми допада като идея, незнам доколко може да се направи като хората , за да докаже действията му...В никакъв случай не си тръгвай тихомълком ,защото това дебелокожо ще продължи да нахалства и с други жени ..., а колкото повече си мълчим - няма значение за какво - проблемите се задълбочават ....
0
0
нина
нина
19.09.2013 12:09
ако можеш му направи скрита камера,за да се види как те тормози сексуално и после си прецени на кой да изпратиш записа- на някоя тв или на неговите шефове.
2
0
Мирос
Мирос
28.08.2013 18:55
В България реалноста е друга за жалост .. Попринцип секслуалният тормоз и то по време на работа се санкционира много солено в останалите ЕУ държави. Съветвам те да напуснеш , можеш и да се опиташ да го съдиш но това е просто една мъка и е трудно доказуемо...Попринцип ако е ерген няма как да го стреснеш освен с съд дори и това ме съмнявам да го стресне много но ако е женен определено би се стреснал. Все пак за да е шеф сиг. има пари а когато е по негова вина развода ще му коства много ;) Абе с две думи направо си търси нова работа и напускай, веднага ! Сплаши го за да ти разпише отпусното на момента , ако ли не подай жалба срещо него.. Попринцип савет са адвокат е най добрият вариянт но хората все ги е страх ако нашуми и тн. то и затова всеки мирно и кратко си отива..
0
1
Милена
Милена
14.03.2013 15:58
не бой ами не знам какво заслужават такива лайнари извинетеме но съм бясна в момента напускам работа именно заради тази причина.Прекия ми началник иде ми да му напиша името в момента се гаври с мен по този начин иска да излизаме сред природата директно си казва за какво не съм му давала поводи да си мисли че бих излязла с него където и да е малък жалък комплексар .остават ми още 2 дни да му търпя гаврите .поне се отървах но разбрах че друга жена идва на моето място милата не искам да я мисля а няма как да и оставя послание да се пази и да взема мерки от далече тоя заслужава просто да го затворят със стадо маймуни в една стая
0
1
Маги
Маги
20.08.2011 15:12
Е тоя си заслужава боя, бясна съм от такива идиоти, ако стане нетърпимо си потърси друга работа, или приятеля ти да идва в твоята работа, другото последно можеш да кажеш, че си бременна и така ще те оставят намира...
0
0
Мери
Мери
24.10.2010 16:25
Или друго: оплачете се на ръководството на чуждата компания директно. Напишете едно писмо на съответния език, опишете случая ясно и точно и името на длъжността на съотния шеф в България. Големите западни фирми си имат концепция за работния климат и отдели за борба с mobbing на работното място. Тогава пък това разгащено българско шефче може да получи урок по правилно поведение на работното място, а може и да се прости с длъжността си.
2
0
Мери
Мери
24.10.2010 16:19
Аз също съм изпадала в такава ситуация
- да бъда изнудвана сексуално от шеф.
И аз тогава заплаших, че ще кажа на жена му, но той ми се изсмя в лицето гадно: Неее, жена му никога нямало да го напусне, каквото и да разбере за него, защото имали апартаменти, коли, вили, две деца и т.н. Той можел да си прави каквото си иска, и без това неговата жена си била за винаги негова и напълно му била омръзнала. Въобще за съжаление, това е нормално в страна като България, жертвата не се защитава от никого, а само се гаврят с нея допълнително.
Надявам се някога Европа да накара и българските законодатели да се захванат сериозно с проблема mobbing на работното място, но до тогава май
има много време. Във всеки случай подобни нагли и разгащени
работодатели има предимно на Балканския полуостров. Бъдете много дипломатична, лавирайте и манипулирайте, но недейте да спите с него.



1
0
ni
ni
11.10.2010 22:29
Кажи на жена му.
0
0

Рейтинг

4
Общо гласували: 6
51
44
31
20
10
Дай твоята оценка: