Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Фантазирам си за бъдещия ми ментор

Фантазирам си за бъдещия ми ментор

Фантазирам си за бъдещия ми ментор
Здравейте. Пише ви едно момиче, което напоследък има натрапчиви мисли и не знае към кого да се обърне.
Предстои много важен етап в живота ми. Очаква ме дипломиране, а след това и задължителен стаж. На кръстопът съм и не знам какво да правя с живота си и къде да отида. От малък град съм и не искам да се връщам там, затова засега се насочих към столицата на сбъднатите мечти - София.

Проблемът е, че постоянно имам горещи фантазии с човека, при когото ще карам стажа си. Не знам кой е и какъв ще е, но усещам, че когато започна, там ще се случи нещо - между нас. Може би ще открия голяма си любов в негово лице. Постоянно мисля за Него - за държанието му, лицето му, докосването му. Но има нещо, което ме тревожи - имам приятел от няколко години и не искам да му изневерявам и да му давам напразни надежди, той не е моят човек. Но се чудя дали да почакам преди да скъсам с него или да го оставя още сега, защото не искам да му изневерявам, наистина.

Моля ви, дайте ми съвет! В безизходица съм!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (2)

Изпрати
Ани
Ани
11.08.2016 16:37
Дааа, София е пълна с такива неосъществени провинциалистки, които смятат, че големият град ще им гарантира сбъдването на мечтите. Защо вместо да се занимаваш с глупости, не посветиш времето си, което очевидно ти е в повече, в някаква следдипломна квалификация, търсене на временна работа, спорт или благотворителност?
1
0
Пламена M.
Пламена M.
02.08.2016 15:54
Нещо в цялата ситуация не е наред. Няма как да знаеш на първо място дали твоят ментор ще е жена или мъж. След това - може да е старец...Проблемът е друг, ти търсиш закрилник, не го виждаш в лицето на приятеля си и си го измисляш в главата си. Отърси се от тези мисли и зарежи приятеля си - няма смисъл да го залъгваш. Той те обича и явно иска да е с теб, но щом ти не искаш, по-добре му го обясни и се разделете като приятели. А и дори да сте заедно, връзките от разстояние на оцеляват. Ясно е, че ще си намериш някой в столицата, но недей да нараняваш момчето ;)
2
0

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 4
52
41
31
20
10
Дай твоята оценка: