Ezine.bg»Споделени Истории»Семейни Истории»Мъжът ми си има любовница

Мъжът ми си има любовница

Мъжът ми си има любовница
Здравейте. Обръщам се към вас с молба за съвет, защото съм изправена на кръстопът. Трудно ми е да взема някакво решение, а проблемът ме тормози страшно много.

Омъжена съм от 20 години и мислех, че имам щастлив брак до момента, в който разбрах, че съпругът ми си има любовница.

Това ме разстрои много. Не смея да говоря с него по въпроса, защото си мисля, че ще се опита да ме излъже и ще ме заболи още повече.

Той не се държи лошо с мен, но фактът, че съм пренебрегната ме задушава. Мисля си, дали да го напусна без много драми и излишни обяснения или да продължавам да търпя това унижение на моята личност.

Дори случайно ги видях в кафене заедно.Боже как я гледаше, как разговаряше с нея.

Аз наблюдавах от страни и не можех нищо да направя. Може би, някои ще се попитат защо не направих скандал като ги видях.

Просто съм такъв тип, че предпочитам да си замълча и да изживея всичко сама. Не обичам скандалните неща.

Какво да направя ? Сърцето ми се разкъсва, а не ми се иска да си разваля семейството. Може би нещата ще отминат, ако доживея този момент.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (11)

Изпрати
Алекс
Алекс
06.04.2016 13:59
Хвани си и ти любовник и работата ще заспи и продължавайте да се разбирате !
0
2
maikati
maikati
19.01.2016 19:43
дълбокото гърло е ключа към щастливия брак
0
0
Данш
Данш
29.11.2015 09:42
Здравей, за да си има любовница нещо не е както трябва между вас. Никой не търси навън, ако е щастлив у дома. Потърси причината и си спомни какво ви е правило щастливи през всичките тези 20 години. Да се бориш за любовта не е унижение. Всеки прави избор с кого да бъде щастлив и до кога. Ако го обичаш покажи му и най-вече му кажи с думи, да не се разминете. Обичта и любовта е всичко, страстта е временна.
0
5
анонимната
анонимната
23.11.2015 13:39
Жена, осъзнай сее! Как може да го видиш със собствените си очи с друга и да не направиш нищо??? Не разбираш ли,че на мъжа ти не му пука особено мното за теб слеф като ласкае други по кафенетата. Просто вдигни глава и излез от това семейство, няма смисъл този фалш да продължава. Намери мъж,който ще те цени и обича, а не да си ляга с друга!
4
1
Николай
Николай
10.11.2015 23:27
Ами може би да му се извиниш, че ти изневерява, де да знам?

Жена дай го малко по борбено и иммпулсивно. Уважение се печели, не се получава. Ако цял живот си такава скромна и тиха най-много да си я е намерил една сутрин, в която си била толкова незабележима, че е забравил, че е женен. Сори за острия език, ама по сдухано и свито не е могло сигурно да го напишеш. Изискай уважението което ти се полага за това, че си му дала 20 години от живота си. И не очаквай да те уважава и зачита ей така, щото било редно, а му скръцни със зъби и ако можеш даже му зашлеви един да му се обърнат очите чак.

Ако можеш си хващай квартира или ако имаш лично жилище и покажи, че си човек с личност и с теб такава порнография небива. И ти го казвам от позиция на мъж ....
9
0
Виолета
Виолета
03.10.2015 17:16
Помисли какво не му даваш какво му липсва с теб? А може би за 20 години сте си станали навик и рутината ви е отдалечила? Ако не искаш да го губиш не прави скандали говори приятелски с него попитай го какво му липсва с теб и ако можеш дай му го
1
4
Марияна
Марияна
14.11.2015 09:37
Що за глупаво мислене?!Тя да мисли какво му липсвало на него?Тояга му липсва!Докога жените ще се поставят в положение на робини изпълняващи милион желания за да имат това което им се полага по право?Да не би на мъжете да им е разрешено да правят какво решат независимо от факта че са женени,а жените да стоят на колене цял живот и да се чудят с какво още да му угодят?!Няма начин!
10
0
ДАНИ
ДАНИ
12.11.2014 12:33
Аз си намерих Любовница заради това, че жена ми няма желание за секс! Аз ли съм виновен, или тя?? Просто търпях, търпях, но мъжете имат нужда от секс!!!!!!!!!!!!!! НЕ СЪЖАЛЯВАМ!
5
9
Solaris
Solaris
26.09.2013 19:00
Какво да му спасява на тоя брак, като той сам си е отишъл ? Какви ваканции, като на мъжът и явно не му е интересно вече с нея ? Очевидно е останало единствено уважение. И съжалявам, ако ще разочаровам повечето дами тук, но НЕ всички мъже са такива (и нямам предвид мухльовци, дето и без това никой не ги поглежда.) Има и такива които са достатъчно зрели, нямат нужда да се доказват, имат дълбоки чувства и не желаят да оскърбяват чистотата на една искрена и взаимна любов с авантюри. Уловката е, че любовта трябва да бъде истинска, и човекът до тях да им дава всичко, което им е необходимо.
7
2
ЗДРАВЕЙ
ЗДРАВЕЙ
09.09.2013 00:33
Ако искаш да спасиш брака в заради дето или себе си има начин , но трябва да забравиш тази любовница и да не му казваш нищо да почнете да се забавлявате по често и да общувате с две думи дръж се ти като любовница прави неща които не би правила никога отидете на почивка и се забавлябвай те както е било преди 20 само така ще си го върнеш. дано си ме разбрала какво точно ти казвам,дори и да го напуснеш всички мъже са такива
4
3
До rosica на 07.11.2010
До rosica на 07.11.2010
09.11.2010 22:57
Росица, а не е ли по-добре да се изграе честно и с открити карти и да е възможно съпрузите, след като не се разбират и обичат вече, поне да се разделят с толерантност и уважение един към друг и да си помагат по нататък в живота ? Понякога някои хора успяват и така да се разделят. Тези магарии със следенето и насъскването на всички роднини и познати съсипват доста нервите, снижават работоспособността на човека, отнемат прекалено много време и само влошават нещата още повече, а не спомагат за подобряване на положението никак.
3
0

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
50
42
30
20
10
Дай твоята оценка: