Ezine.bg»Споделени Истории»Интимни истории»Нормално ли е да искам с леля ми ? Помогнете ми

Нормално ли е да искам с леля ми ? Помогнете ми

Нормално ли е да искам с леля ми ? Помогнете ми
Това е леля ми! Здравейте искам да ви споделя един мой проблем, който ме мъчи от доста време ще ви помоля без критики обиди присмивания и други.

От известно време си пишем с леля ми по Фейсбук и мъж без да искам и пращам голи снимки на моя х*й тъй като искам да преспя с нея, но не известно време откакто си пишем и тя реши преди две-три години а за именния ми ден Стефановден да ми подариш слипове след като се прибрах от работа се изкъпах и реших да ги пробвам.

Писах и във Фейсбук че ми станаха и че съм много удобни и хубави даже и пратих снимка как ми стоят а тя се зарадва и ми прати емотикона момиченце държащо сърчице след това продължихме още известно време да си пишем във Фейсбук, докато тя не ме блокира във Фейсбук блокира ми само да не мога да й пиша а профила ти мога да разглеждам.

Сега си пишем във Вайбър наскоро реших този месец да и направя два подаръка първият подарък беше 2рекламни запалките и като работя в хранителен магазин CBA направих албум в приложението google фото качих снимките на запалките там но качих и няколко мои голи снимки на х*я ми след като изпратих линк във вайбър тя се зарадва и ми прати емотикона една мацка пращашта целувка.

Вторият подарък беше също две много хубави рекламни запалки тъй като тя го пуши пак направих албум в google photo приложението обаче когато пратих линка  във вайбър вместо за първоначалния снимка да се появи една от снимките на запалките си появи една от снимките на х*я ми и тя ми каза моля те не ми пращай такива снимки.

Аз се извиних и казах без да искам и преди във Вайбър са ми пращал албуми със снимки в които сме заедно и измежду снимките имам голи снимки на моя х*й и нищо не й казвам но директно като и пратя явно има някакъв проблем.

Не знам а когато идваме на гости в нас и сме се виждали докато си приказваме пуска поне един бърз поглед надолу към х*я ми след което директно ме поглежда в очите продължавайки да си говорим.

Не знам това как да го възприемам.

На кратко за леля ми - тя е от първия мъж на баба ми има дъщеря 87 набор женена момченце на седем месеца живуща в Германия леля ми е разведена живее сама 53 четири годишна е. И от доста време искам да преспя с нея и не знам какво да правя сега ще ви да и линка със снимки на хронологията ми от Фейсбук за да ви ошесня за да може да ми дадете съвет какво да правя.   https://photos. app. goo. gl/FxFi8wVJEm8JtZZT8
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (2)

Изпрати
Потребител#311836
Преди време и аз исках моята говорихме и се получи
Бъди смел
И кажи дали се е получило
3
1
mamanamitko
mamanamitko
28.09.2021 12:21
много добре!! няма нищо нередно в твоите страсти! племеника ми имаше същия проблем с мен.
5
1
Потребител#311836
И как го реши проблема
4
0

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: