Ezine.bg»Споделени Истории»Моята Драма»Подиграва ми се, че съм без бащина закрила

Подиграва ми се, че съм без бащина закрила

Подиграва ми се, че съм без бащина закрила
Здравейте! Аз съм момиче на 17 години. Уча, не съм била с мъж до сега и често съм обект на подигравки от по-големите и разкрепостени момичета. Искам за изкажа мъката си, за друго обаче. Преди 3 месеца изгубих тати. Беше шофьор на камион, катастрофира и загина на място. Излъчваха го и по новините, може да се сетите.

Дори в момента плача и пиша. . . дано ме разберете. Днес ми се случи нещо, което не бях и подозирала, че може да се случи. Бяхме в едно кафе с приятелки, когато едно момче, което познавам от близо година, дойде и поиска телефонния ми номер.

Аз му го дадох. Веднага щом си тръгна, една девойка от съседната маса, която ме мрази по незнайни причини изкрещя пред всички "Как е без баща а? Разхайтена работа. Е сега ще те видим що за стока си. " Можех да стана да й забия два шамара, но просто се разплаках и си тръгнах като най-голямата глупачка.

Тати ми липсва много и знам, че той не би искал да се излагам като падам на нивото на това момиче. Цял ден плача и се чудя как може да има толкова жестоки хора . . . Благодаря ви за вниманието, искрено!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (29)

Изпрати
Ася
Ася
07.07.2015 13:01
Може миличка, може. Много гадно племе има на земята. Аз изгубих моя баща преди много години, бях само на 9 г. През всички тези години (а те са много) имаше всякакви, и такива, които ме съжаляваха, и такива като тая кучка. Когато бях на квоите години, имаше 2-3 момичета в училище, и те така по един или друг подов ми наговориха разни неща. Е отнесаха си го и то доста здраво. След това не смееха и дума да обелят, даже ме защитаваха пред други. Не казвам, че най-правилния начин е да я смачкаш. В моя случай обаче помогна, на мен ми олекна и те се научиха да уважават болката на другите. А ти - ще си остане болката от загубата, може да се притъпи с времето, но ще остане, това е лошото. Освен да ти пожелая кураж друго няма какво.
3
0
djekyy
djekyy
16.04.2015 00:47
Zdr.mila az sum na 23 i veche ot 5 godini sum bez roditeli prebilsum pone 10 tina no nesi zaslujava prosto budi silna i gi biy sus usta... Prosto im ebi maikata rano ili kusno te shte sa na tvoeto mqsto......
1
0
Роси
Роси
16.12.2014 11:05
Миличка, в случая не ти имаш проблем, а въпросното момиче. Нямаш причина да страдаш от тази случка и по-точно затова, че това момичето се е почувствало зле в този момент :) Завистта е изгарящо чувство, както и комплексът за малоценност.. Ще преживееш много моменти кто този. Ако мога да те дам съвет, ще ти кажа само едно нещо - когато това ти случи, постави се на чуждото място, там ще видиш страданието на този човек, припомни си, че и ти си страдала по същия начин и тогава реши какво да правиш.
1
0
Spas
Spas
09.01.2014 23:54
Много ме разчуства историята ти. И аз съм без единия родител от много малък и е много тежко и те разбирами мисля че си постъпила правилно. От тук нататък бъди силна и уверена и не обръщаи внимание на такива хора
6
0
vikitwo230502
vikitwo230502
01.01.2014 22:00
На твое място,бих станала и бих и била два шамара и бих и казала,че щом говори така,значи тя е една кифла,която няма никакви чувства.
1
0
х.
х.
12.11.2013 14:24
Аз лично бих постъпила по различен начин, не всеки би го одобрил, но не сме светци, и трябва да отстояваме позицията си за да ни взимат на сериозно.
Това момиче което ти се е подиграло НЕ е човек.
Бъди спокойна, ако пак ти се случи, стани и и заший един, ако шеш и счупи нещо. В крайна сметка тя не е заслужила човешко държание.
Ако имаш сили да стискаш и игнорираш, давай....аз лично бих и счупила носа, че да не си мисли, че може да се повтори.
Пък ако загрубее...хахах животът в груб, не прощава. Майка ми би седяла зад гърба ми, сигурна съм че и твоята би го направила.
4
0
fff
fff
05.10.2013 22:33
Това са адски комплексирани хора, не трябва да им обръщаш изобщо внимание. Те не са хора даже, ми някакви изроди в човешки тела - животински инкарнации им се вика, привсе че това е обида и за животните.
2
0
Ала Бала
Ала Бала
26.09.2013 19:00
Смело напред мило момиче! Животът е пред теб и никога няма да е лесен и винаги ще има зли и завистливи хора, ти просто остани себе си и запази достойнство. Добре е, че не си паднала толкова ниско, но едно се чудя - какво е оправданието на момиченцето със злобния коментар? Как може едва на 17 да си набрал толкова злоба в себе си? Запази хубавите си спомени и бъди себе си. Пожелавам ти много щастие и късмет занапред!
2
0
Наталия
Наталия
26.09.2013 11:33
Не обръщай внимание НИКОГА на такива прости хора, колкото и да ти е трудно. Завистници и глупци ще има още много, важното е да ги игнорираш. Хубаво си направила като не си паднала на нивото й. Наплачи се в къщи и излез с гордо вдигната глава и с усмивка винаги - това ще убие завистниците и злобарите. Знам че е банално , но това е истината, от собствен опит знам.
Баща ти макар и да не го виждаш е до теб, закриля те и гледа.
0
0
Мирела
Мирела
26.09.2013 10:38
Моите родители са разделени от близо седем години .. живея с майка си и брат си, а баща си почти не го виждам, тъй като не живее в нашия град .. Така че смело напред и не им обръщай внимание на тези, които ти се подиграват! Знам, че болката е огромна, когато загубиш близък човек, но не трябва да се предаваш и показвай, че силна въпреки всичко!
0
0

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 10
55
45
30
20
10
Дай твоята оценка: