Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Каза ми, че съм убил любовта й с постоянната си ревност

Каза ми, че съм убил любовта й с постоянната си ревност

Каза ми, че съм убил любовта й с постоянната си ревност
Добър ден! Искам да разкажа моята история. Първо, аз съм на 21 години, приятелката ми е на 19. Нашата история е като една приказка. Познаваме се от както беше на 13 години, запознахме се в чата. Искам да спомена, че сме от различни градове и разстоянието между тях е 250км. Години по-късно, когато тя беше на 16, започнахме да пишем по-често, започнахме да си споделяме и се влюбихме един в друг. Чувствата постепенно нарастваха и аз не издържах.

Започнах университет и по време на лекциите избягах в нейния град да се срещнем, да я прегърна, да я целуна. Имахме една прекрасна вечер. Аз я чаках на автогарата, не знаех дали ще дойде. . . толкова много се притеснявах, че може да не ме хареса, че може да не изглеждам подходящо и така нататък. . Както и да е, в тъмното се зададе едно момиче, затича се към мен и ме прегърна и целуна. Беше толкова вълшебно, че едвам стояхме на краката си. Имахме прекрасни вечери заедно изпълнение с толкова любов и хубави моменти. По-късно се преместих да живея в нейния град на квартира. А сега към проблема. Баба и не ме харесва, още когато се запознахме лично с нея.

Правeше и проблеми с излизанията и други. Имахме планове да живеем заедно, понеже тази година завършва. До скоро разглеждахме апартаменти, рисувахме бъдещето ни. Скоро държа и изпити, беше ми напрегнато заради финансови проблеми, заради това как ще се справи, заради това, че не ни оставаше много време, че започна да излиза повече с приятели, а мен ме оставяше сам вкъщи. Казахме си много неща, които не мислим, изнервявхме се.

Правих глупости като една вечер на пияна глава дигнах скандал в едно кафе, в което беше с приятелите си. . Снощи говорихме и каза, че именно това е причината да се разделим. Казва, че я задушавам, че постоянно я следя и че сме до тук. Не мога да ви опиша как се чувствам, след почти 2 години заедно, всеки ден сме се чували, говорили.

Имахме и невероятен сексуален живот - всичко изглеждаше перфектно, не очаквах, че съвсем скоро всичко ще се обърне. Сега иска да се махна от този град, да продължи без мен и твърди, че няма никаква надежда за нас. Че и е писнало от скандали, нерви, че съм убил любовта и с постоянната си ревност, че не може да излиза без мен. Има още 1 месец до като завърши, а не знам как да постъпя. . .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (14)

Изпрати
човека
човека
16.05.2014 14:29
ревността я изпитват хора които осъзнават собствената си неравностойност и непълноценност в една връзка
1
0
човека
човека
16.05.2014 14:05
ти кво очакваш от 19 годишен пубертет да не мислиш че ше се ожени за тебе и всичко ще бъде приказно нито е видяла нещо от живота а най вероятно има желание да се забавлява и така нататък и то е нормално ти кво очакваше или си наивен глупак а междо другото на 21 ти също си пубертет колкото и да не ти се искам да си го признаеш още сте деца забавлявайте се от живота един ден ще си намериш подходящ партниор просто на тоя етап от живота да очакваш нещо по сериозно от живота от 19 годишно момиче не е сериозно сори брат
1
0
ж
ж
16.05.2014 13:47
виж сигурно и тя е объркана в момента, след 2 години не си и безразличен все пак. ако искаш да имаш шанс за нещо тръгни си сега, не я търси, скрий се от нея да не те вижда и ти гарантирам че ако има останали чувства тя ще се обади, защото няма как да си всеки ден с някой и изведнъж като изчезне да не ти липсва. шанса да я върнеш е тя да усети липсата ти , така че стискай зъби и се покрий. след 2-3 седмици ако не издържиш звънни само да питаш как е ако не можеш да издържиш повече, но не се натрапваи!!!
1
0
Zdraviq
Zdraviq
10.05.2014 10:38
Те са к***и брат,просто на всички им омръзва след 2-рата година( на някои и по-рано). Споко - ще си хванеш друга к***а!
1
1
makelaris
makelaris
23.04.2014 14:07
Аз лично преживях такова нещо като съм била на 23 години, прятеля ми вдигаше така скандали и на край го изгоних. В момента като ти е тежко че се разделихте няма как да разбереш нито грешките ти нито как гадно и ставаше на нея. По добре си я остави на мира, ти малко почиваи и не се връщай да я претесняваш, някоя друга ще намериш и ще се обичате. Сега тя като те знае какви скандали и вдигаше много трудно ще се убади да ще заедно пак.
0
0
Svetla Stoqnova
Svetla Stoqnova
20.04.2014 18:57
Ами ти вече си прекалил с нея... Много е късно. :( Виждаш ли как с характера си и постоянната ревност отдалечаваш момичето от себе си, накрая на него му писна и си заминава.
И с моя приятел беше така! Много пъти съм му казвала фалшивото "Край!" само и само да спре с безпочвени обвинения и подозрения върху мен! Добре, че не знам какво му стана и се спря. При нас различното е само, че аз никъде не излизам без него, и ми е приятна неговата компания.
7
1
...
...
18.04.2014 19:36
брат... ти си залял с коментари форума, не мога и да си представя как тормозиш момичето... горката наистина, даже как е търпяла толкова време незнам... моля те, вземи се в ръце и престани... тръгни си, остави момичето намира, мен ме плаши като ти чета написаното, а камо ли нея... направо не искам да си представям как се чувства това момиче като и изкачаш от всякъде... ТЯ НЕ ИСКА ДА Е С ТЕБ, колкото по- бързо го осъзнаеш, толкова по-добре за теб.
6
1
Plamen Dikov
Plamen Dikov
18.04.2014 19:20
Добре... дайте съвет как да постъпя? По моите начини няма положителни резултати, на изчерпване съм..
1
0
марийка
марийка
18.04.2014 18:09
"Сега я попитах дали може да си останем приятели".Това е първата ти грешка,защото и оставяш вратата си отворена по всяко време.Знаеш ли какво означава това.Че тя ще си шътка където и както си иска,а теб ще те има за удушник и ще те използва,по всяко време докато си намери нещо друго.Където и да ходи ще знае,че там някъде има кой да я приеме отново.Това само по себе си и вдига егото и самочубствието.Не е малко.Все пак и се предлага скъпа истривалка.Нима това искаш.Ако действително те обича би било логично да се бори за тази връзка.Тя обаче иска раздяла.Влез в час.
3
0
Plamen Dikov
Plamen Dikov
18.04.2014 16:50
Всеки път когато ми каже, не те обичам, я питам и от кога така? Понякога казва от много време, друг път от половин година, трети път от както стана скандала в кафето... А миналия петък, лежахме, стояхме прегърнати и усещах цялата и обич.. Тогава след всички караници се почувствах невероятно щастлив и я попитах, обичаш ли ме и тя вика много, викам сега искаш ли да си замина? А тя отвърна - не. Наскоро я попитах, защо тогава твърдеше, че ме обичаш, че ме искаш при себе си, а сега... тя отговори - никога не попита дали те обичам, когато ми е спокойно, а само когато сме заедно, а сега ми е спокойно и ти казвам, че не те обичам. Всичко е толкова странно... Понякога думите и много се различават.
1
0

Рейтинг

5
Общо гласували: 4
54
40
30
20
10
Дай твоята оценка: