Ezine.bg»Споделени Истории»Ревност»Не иска да ми прости, че спах с друг

Не иска да ми прости, че спах с друг

Не иска да ми прости, че спах с друг
Здравейте! Аз съм момиче на 20, имам сериозен приятел от почти 4 години, но преди 3 месеца бяхме разделени за около 2. Лятото започнах работа в един хотел, а колегите там бяха мои връстници, следователно в него се разбушува страшна ревност. Започна да ми прави забележки, че ходя с пола до работа, питаше защо си купувам нови дрехи(беше лято а и имах нужда от нови)и други подобни.

Не издържах, скарахме се и той ме накара да избирам- работата или него. Казах му да се успокои че всичко е наред и че тази работа ми трябва(живея сама и се издържам сама). Уж бяхме добре, но той не спря започна да идва до хотела по време на смяната ми и да разпитва какво правя. Имахме така наречената "пушилня", която беше близо до един паркинг, бяхме се събрали в почивката и знаете, млади хора сме единия колега пусна закачка отправена към мен и просто се посмяхме, но той е бил на паркинга и е чул всичко.

Забраняваше ми да излизам с колежките по дискотеки или на плаж, но не можах да издържа на напрежението и му се обадих да му кажа че отивам на дискотека с колежките скарахме се, но аз отидох. И това му мина, но не спря да го натяква. И така на 1 август единия колега имаше Р. Д. и ни покани, отидохме. През целия сезон обаче едно от момчета било адски хлътнало по мен, но аз не знаех или не обръщах внимание и този Рожден Ден той ме целуна, но се дръпнах, че дори станах да си заминавам.

Момчето се стресна и тръгна след мен да се извинява и да ми каже, че иска само да ме види щастлива, че заслужавам по добро отношение(разбрал от една колежка за ситуацията с приятеля ми), стана ми приятно от тези думи(но на кои не би му станало), но си тръгнах. Прибирах се пеша и се чувствах адски гузна, а и може би имах нужда от време и малко свобода и реших, че е най-добре да се разделя с приятеля си.

Момчето което ме целуна е разбрало че "свободна" и си пробва късмета, позволих му но му казах че имам чувства към вече "бившия си" и че мога да му дам нищо за сега(обичам го той ми е първият ). Беше ми добре с ново момче и голяма свобода, но не можах да му се отдам защото не спирах да мисля за този, когото обичам. И реших да се опитам да поговоря с "бившия ми приятел" да ми даде 2-ри шанс, но той беше с друга и от общи познати разбрах че бил добре.

Бях съкрушена, наранявах се като ходих при него и го гледах с другата, за да се уверя, че е свършило и така и изглеждаше. След месец реших да се отдам на новото момче и беше ужасно, но се случи. Аз бях още в хотела, а него го преместиха в друг хотел и друг курорт и нямаше как да се виждаме. А аз не спирах да мисля за моят любим в прегръдките на друга и не издържах поисках да чуя от него че нямам шанс.

Когато се видяхме за да поговорим си глътнах езика и не знам колко глупаво съм изглеждала, но когато ми каза че иска веднага да ме прегърне и да ми каже че ми дава шанса, си мислех че сънувам. И така бяхме отново заедно без "нея" и "него", но той не спира да ми натяква, че съм спала с друг, и че той вече не е първият и единственият, и че съм му изневерила, а това ме кара да се чувствам като нищожество.

Ще съм ви благодарна да изразите мнение.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (24)

Изпрати
Йозлям Кадирова
Направила си, каквото е трябвало - единствената ти грешка е, че си се върнала при него. Любов, която постоянно е залята със забрани и ревност нито е сериозна връзка, нито е любов.
0
0
Кристина Методиева
Кристина Методиева
16.08.2015 18:44
Аз съм на 15 а той на 17... ходехме почти две години... докато не направих грешката да допусна своя най добър приятел по близо от колкото трябва... това което всъщност се случи бе че гаджето ми нямаше време за мен все имаше работа, все ходеше някъде, а аз нямах никаква работа и за да не стоя сама вкъщи започнах да излизам с най добрия ми приятел но не знайно защо той някак се влюби в мен... не исках да го разкарам гаджето ми знаеше за него и за това което се случва каза ми да го разкарам но не исках от страх че ще си стоя сама... накрая ми забрани да излизам с него забрани ми да го виждам или да му пиша... съгласих се но още на следващия ден той ми каза че ще го бие... ужасно се уплаших не исках да му се случи нещо затова реших да приключа с всичко и да си реша проблемите сама... фатална грешка... той разбра че съм с него, дойде да ме накара да си тръгна... вечерта ходих до тях но той ме изгони... на следващия ден ме заряза каза че мога да правя вече каквото си искам каза че не ме иска и не ми вярва повече... това ме съсипа аз му се извиних казах му че съжалявам за всичко, извиних се, молех се за още един шанс да му покажа че го обичам повече от всичко и няма да допусна отново някой да застане между нас, но него не го интересува... сега се държи много студено с мен а се разбрахме да останем приятели... на скоро ми каза че не иска да ме вижда и че не иска да има нищо общо с мен а аз го обичам... искам си го обратно готова съм на всичко за да си го върна

П.П. Ако някой има идея какво мога да направя ще съм много благодарна, наистина опитах всичко и моля не ме съдете за годините ми знам че съм малка за такива неща...
1
0
redarmy
redarmy
04.02.2015 18:57
Смях се с глас, какви малоумници съществуват.
1
1
Рали
Рали
27.07.2014 01:09
много яка история :D
0
0
Деница
Деница
02.01.2014 13:29
Така значи.Ти като с била с друг е изневяра.Обаче той като е бил с друга,не е изневяра.И като гледам тъпи коментари,от тъпи момчета и ми призлява.Какви са тея двойни стандарти?Ако мъж го направи е било случайност и винаги "няма да се повтори".И никой не трябва да го обвинява,защото е мъж.А жена като го направи,няма втори шанс,тя е к*рва и т.н.
Момчета,разберете,че ако не давате на жената това,от което се нуждае ще ви кръшка.Жената не иска пари иска сигурност и внимание.Ако очаква от вас да я глезите със скъпи подаръци значи просто не ви обича.
7
0
az
az
27.12.2013 19:11
б**лук скачаи от 16 етаж
0
4
69
69
27.12.2013 07:39
направила си каквото трябва негов е проблемът че не може да го приеме
1
0
Димитър
Димитър
21.12.2013 03:18
Този твой приятел иска да те контролира да знае кога и къде какво правиш,че и с колко дълга пола да се обличаш.Ако това е според теб е сериозна врзка,значи нещо си се объркала сериозно.
4
0
Димитър
Димитър
21.12.2013 03:16
Ако приятелят ти те кара да се чувстваш като нищожество,значи няма какво повече да споделяш с него в своя живот.Кратко и ясно ти го казвам,а ти го разбирай както желаеш.
6
0
Мартин
Мартин
20.12.2013 02:00
Момчето е напълно право... как си могла да постъпиш така !!!
0
8
Деница
Деница
02.01.2014 13:23
Момчето напълно греши.Той също е бил с друга!
4
0

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 7
52
45
30
20
10
Дай твоята оценка: