Изневерх на приятеля ми с бившия

Изневерх на приятеля ми с бившия
Здравейте, аз съм Мария и животът ми е като турска да не казвам индийска сапунка

Аз живея в англия и бившият ми приятел и приятелят ми, които също са българи, също живеят в моя квартал
Приятеля ми замина за българия и си пишехме постоянно и говорихме, но изведнъж една сутрин му писах и той каза че после ще ми пише, и така не ми писа 4 дена, при което аз се ядосах и го зарязах, но той ми каза че леля му е починала лека и пръст. .

Но ми вкара чувство за вина все едно аз съм виновна не ми пишеше държеше се студено с мен и го разбирам но не можех така а той мен не ме разбираше и излезнах на кафе с една приятелка и тя искаше да извикаме бившият ми приятел (за който все още страдам, защото го обичам много) и му се обадих защото ми липсваше и исках да видя как е. той дойде и моята приятелка си ни остави докато вървяхме по центъра и ние ги търсихме ни не можехме да ги намерим и отидохме в приятел на моя приятел (който е в бг) и докато го чакаме да излезне, бившият ми ме гушна и ме целуна и така аз не се дърпах.

И на следващия ден излезнахме и се напих дори не забелязах, че съм пияна и танцувахме и ме изпрати до вкъщи всичко беше много хубаво, но ето че приятелят ми звънна и ми се извини че се е държал така и се събрахме и сега ходя и с двамата едновременно но не искам да съм с бившия ми понеже цялата ми рода не е съгласна защото е по-голям от мен с 6години въпреки че майка ми разбра, че го обичам дори не знам как и поховорихме и каза ско искам да съм с него, да съм д него но аз отказах и сега след 5дена приятелят ми си идва и не зная какво да правя. .

Смятам да отида при бившият ми, с който се събрах и да му кажа че няма да се получи. . трябва ми съвет не знам какво дс направя не си играя с сегашния ми приятел харесвам го но не го обичам а обичам бившия ми но не мога да съм с него и изневерих. . . чувствам се не добре с себе си, погнусена и не знам как съм способна на такова нещо. . . моля ви помогнете ми ! ! ![Още подобни истории тук]

Рейтинг

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Elsabe Coreejes Kelder
Elsabe Coreejes Kelder
26.03.2019 11:42
МОЯТА СВИДЕТЕЛСТВО КАК ПОЛУЧАВАТ МОЯТА МЪЖ:

Моето име Роуз съм от Норвегия, искам да споделя историята си тук онлайн за това как съм върнал бившия си съпруг с помощта на велик човек, който ме заклина в рамките на 24 часа, когато съпругът ми се върна при мен, името му е Д-р Огунделе. Чух някой да разказва историята си по радиото за д-р Огундели за това как този мъж й помага с целия му проблем, така че бързо се свързах с него за помощ, защото съм бил измамен твърде много пъти от фалшиви хора, но веднага щом се свързах с д-р Огунделе, хвърли магия за мен и той ми каза, че съпругът ми ще се върне при мен в рамките на 24 часа, това е като чудо за мен, аз му вярвах и чаках, а в рамките на 24 часа съпругът ми ми се обади по телефона и помоли ме да простя него и днес съм щастлив да ви кажа, че съпругът ми се е върнал при мен и и двамата живеем щастливо. Моля, искам думата да ми помогне да благодаря на д-р Огундели за великата му работа в живота ми, аз се съгласих с него, за да информирам света за неговата добра работа, затова споделям историята си, за да ми помогне да му благодаря за тези който се нуждае от помощ, за да се свърже с него за помощ, той има силата да донесе щастие и да даде решение на всякакъв проблем, аз го препоръчвам на всеки, който има нужда от помощ, той е 100% оригинален и тук е неговата информация за контакт за тези, които се нуждаят от неговата помощ , Имейл: ogundeletempleofsolution@gmail.com. WhatsApp или Viber Чат: +27638836445.
0
0
Пламена Младенова
Пламена Младенова
22.01.2018 17:07
Ами върни се при бившия си. Ясно е, че с приятеля ти няма да се получи. Защо се съобразяваш със семейството си - много по-важно е какво казва сърцето ти. Важното е да си щастлива.
0
0
Стан Ой
Стан Ой
17.01.2018 17:32
Според мен не трябва да се виждаш известно време с нито един от двамата, защото сега си доста объркана и ще вземеш грешно решение. Изчакай няколко седмици, докато се успокоиш и тогава сърцето ще ти подскаже с кого да си.
0
1
silvira
silvira
16.01.2018 19:55
Ти май се чувстваш по-добре с бившия си?
0
0