Ezine.bg»Споделени Истории»Изневяра»Изневерх на приятеля ми с бившия

Изневерх на приятеля ми с бившия

Изневерх на приятеля ми с бившия
Здравейте, аз съм Мария и животът ми е като турска да не казвам индийска сапунка

Аз живея в англия и бившият ми приятел и приятелят ми, които също са българи, също живеят в моя квартал
Приятеля ми замина за българия и си пишехме постоянно и говорихме, но изведнъж една сутрин му писах и той каза че после ще ми пише, и така не ми писа 4 дена, при което аз се ядосах и го зарязах, но той ми каза че леля му е починала лека и пръст. .

Но ми вкара чувство за вина все едно аз съм виновна не ми пишеше държеше се студено с мен и го разбирам но не можех така а той мен не ме разбираше и излезнах на кафе с една приятелка и тя искаше да извикаме бившият ми приятел (за който все още страдам, защото го обичам много) и му се обадих защото ми липсваше и исках да видя как е. той дойде и моята приятелка си ни остави докато вървяхме по центъра и ние ги търсихме ни не можехме да ги намерим и отидохме в приятел на моя приятел (който е в бг) и докато го чакаме да излезне, бившият ми ме гушна и ме целуна и така аз не се дърпах.

И на следващия ден излезнахме и се напих дори не забелязах, че съм пияна и танцувахме и ме изпрати до вкъщи всичко беше много хубаво, но ето че приятелят ми звънна и ми се извини че се е държал така и се събрахме и сега ходя и с двамата едновременно но не искам да съм с бившия ми понеже цялата ми рода не е съгласна защото е по-голям от мен с 6години въпреки че майка ми разбра, че го обичам дори не знам как и поховорихме и каза ско искам да съм с него, да съм д него но аз отказах и сега след 5дена приятелят ми си идва и не зная какво да правя. .

Смятам да отида при бившият ми, с който се събрах и да му кажа че няма да се получи. . трябва ми съвет не знам какво дс направя не си играя с сегашния ми приятел харесвам го но не го обичам а обичам бившия ми но не мога да съм с него и изневерих. . . чувствам се не добре с себе си, погнусена и не знам как съм способна на такова нещо. . . моля ви помогнете ми ! ! !
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (4)

Изпрати
Йозлям Кадирова
Твоето е, че искаш да седнеш на 2 стола едновременно, но накрая ще паднеш и от двата.

Определено не трябва да си с настоящия си приятел. Той, със сигурност, не заслужава да го използват, за да не ти е самотно и скучно.
0
0
Пламена M.
Пламена M.
22.01.2018 17:07
Ами върни се при бившия си. Ясно е, че с приятеля ти няма да се получи. Защо се съобразяваш със семейството си - много по-важно е какво казва сърцето ти. Важното е да си щастлива.
0
0
Стан Ой
Стан Ой
17.01.2018 17:32
Според мен не трябва да се виждаш известно време с нито един от двамата, защото сега си доста объркана и ще вземеш грешно решение. Изчакай няколко седмици, докато се успокоиш и тогава сърцето ще ти подскаже с кого да си.
1
1
Потребител#192998
Ти май се чувстваш по-добре с бившия си?
0
0

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка: