Изневерх на приятеля ми с бившия

Изневерх на приятеля ми с бившия
Здравейте, аз съм Мария и животът ми е като турска да не казвам индийска сапунка

Аз живея в англия и бившият ми приятел и приятелят ми, които също са българи, също живеят в моя квартал
Приятеля ми замина за българия и си пишехме постоянно и говорихме, но изведнъж една сутрин му писах и той каза че после ще ми пише, и така не ми писа 4 дена, при което аз се ядосах и го зарязах, но той ми каза че леля му е починала лека и пръст. .

Но ми вкара чувство за вина все едно аз съм виновна не ми пишеше държеше се студено с мен и го разбирам но не можех така а той мен не ме разбираше и излезнах на кафе с една приятелка и тя искаше да извикаме бившият ми приятел (за който все още страдам, защото го обичам много) и му се обадих защото ми липсваше и исках да видя как е. той дойде и моята приятелка си ни остави докато вървяхме по центъра и ние ги търсихме ни не можехме да ги намерим и отидохме в приятел на моя приятел (който е в бг) и докато го чакаме да излезне, бившият ми ме гушна и ме целуна и така аз не се дърпах.

И на следващия ден излезнахме и се напих дори не забелязах, че съм пияна и танцувахме и ме изпрати до вкъщи всичко беше много хубаво, но ето че приятелят ми звънна и ми се извини че се е държал така и се събрахме и сега ходя и с двамата едновременно но не искам да съм с бившия ми понеже цялата ми рода не е съгласна защото е по-голям от мен с 6години въпреки че майка ми разбра, че го обичам дори не знам как и поховорихме и каза ско искам да съм с него, да съм д него но аз отказах и сега след 5дена приятелят ми си идва и не зная какво да правя. .

Смятам да отида при бившият ми, с който се събрах и да му кажа че няма да се получи. . трябва ми съвет не знам какво дс направя не си играя с сегашния ми приятел харесвам го но не го обичам а обичам бившия ми но не мога да съм с него и изневерих. . . чувствам се не добре с себе си, погнусена и не знам как съм способна на такова нещо. . . моля ви помогнете ми ! ! ![Още подобни истории тук]

Рейтинг

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Elsabe Coreejes Kelder
Elsabe Coreejes Kelder
28.07.2019 22:06
Истинската история на Соня:

Здравейте всички, Моето име е Соня и съм от Канада, искам да споделя моята истинска житейска история тук заради страданието от същия проблем като мен, бях без дете от 9 години след моя брак, а съпругът ми ме остави. защото не можех да му дам дете и излизах с друга дама, плачех ден и нощ, защото толкова много обичах съпруга си, докато миналия месец видях подобен коментар в интернет, споделен от жена, която иска от хората да се свържат с д-р Огунделе за всякакъв вид помощ, така че бързо се свързах с него, за да ми помогне, д-р Огундели отговори и ми каза, че проблемите ми са свършили, така че му повярвах след 24 часа, той ми каза, че е направил незабавно обаждането ми от съпруга ми ме пита за да му простя, аз го помолих да се върне у дома днес, аз съм най-щастливата жена, защото аз имам собственото си бебе и д-р Огундели върна съпруга ми за мен в рамките на 24 часа със своите правомощия и ми даде билки, за да почистя тялото ми днес собствено дете, казвам това, защото му казах, че ще го направя споделят името му на радиото и в Интернет, за да могат хората да знаят за неговата добра работа, за тези, които искат да му благодарят за мен или за тези, които се нуждаят от решение на техните проблеми, свържете се чрез Email: ogundeletempleofsolution@gmail.com. WhatsApp и Viber Чат: +27638836445.
0
0
Elsabe Coreejes Kelder
Elsabe Coreejes Kelder
26.03.2019 11:42
МОЯТА СВИДЕТЕЛСТВО КАК ПОЛУЧАВАТ МОЯТА МЪЖ:

Моето име Роуз съм от Норвегия, искам да споделя историята си тук онлайн за това как съм върнал бившия си съпруг с помощта на велик човек, който ме заклина в рамките на 24 часа, когато съпругът ми се върна при мен, името му е Д-р Огунделе. Чух някой да разказва историята си по радиото за д-р Огундели за това как този мъж й помага с целия му проблем, така че бързо се свързах с него за помощ, защото съм бил измамен твърде много пъти от фалшиви хора, но веднага щом се свързах с д-р Огунделе, хвърли магия за мен и той ми каза, че съпругът ми ще се върне при мен в рамките на 24 часа, това е като чудо за мен, аз му вярвах и чаках, а в рамките на 24 часа съпругът ми ми се обади по телефона и помоли ме да простя него и днес съм щастлив да ви кажа, че съпругът ми се е върнал при мен и и двамата живеем щастливо. Моля, искам думата да ми помогне да благодаря на д-р Огундели за великата му работа в живота ми, аз се съгласих с него, за да информирам света за неговата добра работа, затова споделям историята си, за да ми помогне да му благодаря за тези който се нуждае от помощ, за да се свърже с него за помощ, той има силата да донесе щастие и да даде решение на всякакъв проблем, аз го препоръчвам на всеки, който има нужда от помощ, той е 100% оригинален и тук е неговата информация за контакт за тези, които се нуждаят от неговата помощ , Имейл: ogundeletempleofsolution@gmail.com. WhatsApp или Viber Чат: +27638836445.
0
0
Пламена Младенова
Пламена Младенова
22.01.2018 17:07
Ами върни се при бившия си. Ясно е, че с приятеля ти няма да се получи. Защо се съобразяваш със семейството си - много по-важно е какво казва сърцето ти. Важното е да си щастлива.
0
0
Стан Ой
Стан Ой
17.01.2018 17:32
Според мен не трябва да се виждаш известно време с нито един от двамата, защото сега си доста объркана и ще вземеш грешно решение. Изчакай няколко седмици, докато се успокоиш и тогава сърцето ще ти подскаже с кого да си.
0
1
silvira
silvira
16.01.2018 19:55
Ти май се чувстваш по-добре с бившия си?
0
0