Кръв при възбуда и девственост? Помощ!

Кръв при възбуда и девственост? Помощ!
Здравейте, момиче на 20 г съм и имам нужда от обяснение. От известно време доста се възбуждам, не съм правила секс, девствена съм, няма да обяснявам защо, въпросите ми са други. Та по време на възбудата ми тече нещо подобно на слуз, бяло и топло. Но не съм сигурна дали това е признак на възбудено състояние или на някаква инфекция, чувала съм, че са близки.

Та последният път леко и кръв забелязах, та си помислих да не съм си направила нещо. Или от само себе си да има разкъсване, чувала съм, че при голяма възбуда това става без никакъв натиск.

Иначе аз не правя нищо с пръсти, само се докосвам, нищо повече. Може ли да ми дадете смислено обяснение за този приток на кръв? Между другото не съм била в цикъл, нито очаквах ако някои от вас това ще си помислят.[Още подобни истории тук]

Рейтинг

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Анонимен
Анонимен
07.03.2018 23:07
Момиче, трябва ти секс, организма ти го иска! Не знам каква ти е причината да си девствена на 20, но определено изпускаш много хубав период от сексуалният живот за една жена. А относно слузта от възбуда е и да възможно е да има леко разкъсване при силна възбуда без проникване. Както казах по- нагоре организма сам ти сигнализира, че има нужда от секс!!!
1
0
silvira
silvira
23.02.2018 08:16
Според мен си напълно здрава. Просто имаш нужда от секс. Понякога фантазиите са негативни като болести например. Няма защо да се притесняваш. Поработи върху любовния си живот.
1
0
Пламена
Пламена
20.02.2018 17:13
Аз лично нямам обяснение. Слузта е от възбудата, но може да се наложи да отидеш на рутинен преглед. И е напълно нормално да се възбуждаш ;)
1
0