Нямаше кръв

Нямаше кръв
Здравейте,

Наскоро правих секс за първи път, и всичко мина нормално, той беше внимателен и оценявам това, НО нямаше никаква кръв, това нормално ли е, защото знам, че хименът може да се разкъса при гимнастически или други упражнения, интересно ми е, защото аз не съм практикувала подобни. .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (6)

Изпрати
Michele
Michele
14.07.2018 12:35
Коментарите са пълна глупост! Явно авторите им са доста невежи в това отношение.
Няма химен горе, долу или в страни! Хименът е ципа в предверието на влагалището (вагината) и обхваща целият диаметър. На него има отверстие, което е различно по големина при всяка жена. Това отверстие- отвор може да е много малък, може и да е голям. Често при спортните натури се случва, че при първо проникване на пенис или играчка няма разкъсване. Дори и да почуства болка. В други случай, може и сама да се е перфорирала. При мастурбиране в момент на екстаз, може да е ползвала подръчно средство или просто да си вкарала пръсти вътре и да не обърне внимание на болката. Има химени с много малко кръвоносни пътеки, но има и такива доста наситени с капиляри и тогава разкъсването е придружено с обилно кръвотечение. Имам случай когато момиченце на около 5 години случайно открило удоволствието да се мастурбира си вкарва пръстите във вагината и разкъсва ципата. На осем годишна възраст неин роднина забелязва, че тя се пипа там и обръща внимание на майката. Майката не се притеснила и обяснила, че детето често го прави, но те не искат да я травматизират. Тогава точи "свидетел" подава сигнал в полицията, след което последва разследване и обвинение към родителите, че блутстват с детето. При медицинският преглед се оказва, че хименът е разкъсан и това подвежда следствието, че е правено секс с детето. При следващите изследвания и разговори се оказа, че родителите са невинни. Изследванията на вагината и флората, и фауната в нея доказаха, че не е имало сексуален акт между момичето и мъж или друг предмет. В разговор с детето се разбра, че тя го прави от много малка, няма точен спомен.
Което според психолозите и другите експерти е нормално. То не пречи на нормалното развитие на детето.
Вашият случай е подобен. Няма нищо трагично и опасно! Единствено може да е проблем пред партньора Ви. Ако е невежа.
4
0
K.
K.
19.04.2016 19:30
Напила си се и са ти пръсна ли саксията!!!
1
2
BMW..19
BMW..19
26.01.2016 00:39
И при мен е било също така нямаше кръв но хименът може и да е горе така съм чувала не знам да ли е така :
2
2
Пламена M.
Пламена M.
14.10.2015 15:59
Напълно нормално. Хименът се разкъсва напълно при раждането ;)
0
1
..
..
07.06.2015 18:04
Нормално е. При мен съшо нямаше кръв. :)
10
0
А.
А.
07.06.2015 17:24
Напълно нормално е. Няма за какво да се тревожиш.Не при всички момичета има кръв. Също така добре е да знаеш ,че при някой хора хименът е много разтеглив и може да не се разкъса напълно при първи полов контакт така, че не бива да се притесняваш ако при последващи полови контакти има малко кръв. Също така хименът може да се разкъса от силна струя вода от душа или ако си използвала неподходящ размер тампони. Успех и не забравяй предпазните средства. :)
11
0

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 3
51
42
30
20
10
Дай твоята оценка: