Хронологичен сън. Помощ!

Хронологичен сън. Помощ!
Понеже не знам към кого да се обърна, нищо полезно не намерих и в интернет - да попитам вас. .
От месец-два имам последователност на съня. Сънувам, на другата вечер продължавам, а ако не продължа съня е подобен и за едно и също. Почва да ми влияе много и на живота, за два месеца всичко се промени, благодарение на това. Сънят дали е знак да направя това, което ми казва, дали е подтискане на мисли ? Наистина ви моля, който може да ми отговори да пише.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (3)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
29.03.2018 22:38
Виж според мен сънищата които сънуваш доста време са знак да направиш нещо което да промени живота ти.
0
0
Krasen Kostadinov
Krasen Kostadinov
11.02.2014 16:06
Сънищата са подсъзнателните ни желания,страхове,мечти.Зависи ежедневието ти какво е и как то влияе на сънищата ти.Трябва да си спокойна преди лягане,освобождавай се от всякакви мисли,отпускай се с книга или филм и така няма да имаш проблеми.Ако не се получи,потърси лекарска помощ.
0
0
бебе
бебе
06.02.2014 01:09
ами преди да се омъжа за съпруга ми(с който нито сме искали да се събираме нито сме имали планове за бъдещето)бяхме гаджета 2 години и след като се разделихме (бяхме разделени една година) .. от както се бяхме разделили, в продължение на една година всяка Божа вечер аз сънувах един и същи сън свързан с мъжа ми и мен че ще сме заедно беше ми супер странно защото ние окончателно се бяхме разделили той беше и в друг град,но аз съня си го сънувах всяка вечер.докато съдбата не ни събра отново заедно по една много чиста случайност и след като се събрахме съня ми беше мираж .. но сега сме живи здрави и щастливи. а според мен твоя сън е точно за дадена промяна и може да те предупреждава за добро или лошо успех.
0
0

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка: