Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Заради чуждото мнение ли се е отказал?

Заради чуждото мнение ли се е отказал?

Заради чуждото мнение ли се е отказал?
Здравейте, на 15 години съм, и харесвах едно момче от моя клас, но заради това как се държах с него той разбра за моите чувства към него и стана лед. Ето я и историята- когато постъпих в новия ми клас есента той беше единствения който почна да ми говори и да се закача с мен. Всеки ден ме дразнеше и ми взимаше телефона че да го гоня и все мен ме питаше за разни неща, споделяше ми мнението си за момичета, всеки ден си пишехме по 3-4 часа, даже и до 1:00 през нощта сме си писали.

Но изведнъж почна да става по студен към мен и един ден намери един текст, който го бях писала за него но без да споменавам името му. В този ден той дойде да ме пита дали този текст се отнася към него. Казах му че е за него защото си мислех че ме харесва, но той иска да сме само приятели, каза че иска нещата да се върнат по старо му но вече не беше същия. Има един негов приятел на когото каза за това и мисля че неговия приятел до някъде е виновен за държанието на момчето което харесвам.

Преди няколко дни не ми беше добре и момчето което харесвам попита приятеля си дали да ме пита какво ми е но той му отговори с "какво ти пука дори и да умира" тогава момчето което харесвам му каза че не е така и дойде да ме попита. След няколко часа когато свърши училище и аз се прибрах той ми писа да ме пита как съм, дали съм по-добре. Искам да попитам дали той може да ме е харесвал, но от чуждо мнение да се е отказал? Благодаря предварително!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (3)

Изпрати
Антония Р.
Антония Р.
09.05.2018 15:39
Самото момче ти е отговорило на въпроса, който задаваш тук. Не бъркай нормалното отношение от типа "Как си" с чувствата. Щом чувствата ви са несподелени, спри да дълбаеш и да търсиш причината, а го забрави,
1
0
Кристина Черникова
Според мен те харесва само като приятел или просто е твърде незрял и не знае какво иска.
1
0
Пламена M.
Пламена M.
25.04.2018 17:20
М, не те харесва. Той просто е загрижен за теб. И е бил пределно ясен - казал ти е, че иска да сте само приятели. Иска ти се да те харесва, но не е така, съжалявам.
1
0

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка: