Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Заради един се*с хората загърбват всичко

Заради един се*с хората загърбват всичко

Заради един се*с хората загърбват всичко
Здравейте,
Не пиша за първи път в такъв сайт, говорила съм с други хора, но искам и вие да изразите мнение. Имах една дълга, доста дълга връзка, която приключи преди вече половин година поради доста причини. Та, приключих тази връзка и бях решила, че ще остана сама, но той дойде като гръм от ясно небе, страхотно момче, дава ми всичко, което съм искала да получа от предишния ми приятел, но болката от предишната ми връзка си остана. Бившият ми редовно спеше с други, защото аз съм девствена.

Разбирах го, той беше такъв, но сега това момче ми се струваше, че няма да постъпи така, но уви. Седяхме навън и той реши да ми признае, че в началото когато не ме познавал все още спал с някакво момиче (пропуснах да кажа, че аз съм на 15, а той е на 18) при което аз се ядосах и му казах да не ме търси повече, но той не ме послуша.

Изтри си профила, блокира момичето с което е бил спал, пишеше ми непрекъсното, звънеше ми, молеше ме, обясняваше ми как го е направил, защото просто му се правело се*с и не било нищо обвързващо. Смилих се, примирих се, но ми стана болно, че заради един се*с хората загърбват всичко. Защо сте способни да изложите на риск вашата връзка за някакво часово удоволствие? Въпросът ми е , правилно ли направих или трябваше да го оставя?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (13)

Изпрати
Цвете
Цвете
11.10.2021 14:01
То реално връзката без това не е нищо
0
0
Диди
Диди
29.04.2015 10:14
Накъде отива света и всички подрастващи деца в него?Някаква 15 год.пикла да пише за сериозни връзки и секс вместо да се наслаждава на детството си и да мисли за училище.Не знаеш още дали ти се пишка или мляко ти се пие лапе!!!
2
1
5q
5q
25.03.2015 23:45
Започна обещаващо"... имах дълга връзка, много дълга връзка" и после всичко се сгромоляса "аз съм на 15". Колко дълга връзка можеш да имаш когато си на 15? Да не сте тръгнали когато си била на 3? Все още си доста малка и на години и на разсъждаване.... секса е много важен в една връзка!
6
0
Яна
Яна
01.03.2015 08:43
Ако си мислиш,че някой ще е стеб заради милите ти очи,жестоко се лъжеш.Не живееш в робовладелческият строй.Никой няма да ти каже евала,че си умряла девствена.
5
2
реалист
реалист
06.02.2015 17:05
Всяка връзка рано или късно води до секс, мила. Така че ако те е страх от мечки не ходи в гората. Или казано с други думи, ако не си дорасла за нормална връзка не започвай такава. Стой си при куклите и парцалките. В днешно време никой не чака с години и тези, които твърдят как някой си ги е чакал или е глупак или нас прави на такива. Това, че той не е разбрал, че са му кръшнали не означава, че са го чакали.
8
3
гришо
гришо
10.01.2015 19:22
ехе, успех с платоничната любов... хахахаха, колко смешно звучи любов и 14/ 15 годишно лапе
6
4
Меги
Меги
05.01.2015 22:04
Правилно или грешно, ти знаеш най-добре. Ако искаш да си с него, не го оставяй защото в началото, когато не те е познавал добре, е кривнал. Ако ти го искаш, дай му шанс. Така ще имаш възможност сама да видиш до къде ще стигнат нещата, но не бързай да порастваш. Провери колко държи на теб и колко ще те чака...колко може да е лоялен и верен. Сама се увери дали си струва...
4
0
гост
гост
12.12.2014 10:24
И аз бях в същата ситуация като теб.Бях на 14 когато приятелят ми правеше секс с други и ми казваше "организъм е иска".Но връзката ни приключи веднага щом разбрах.На 15г. трагнах с друг той беше на 18.Сега аз съм на 20,а той на 23 и все още сме заедно,но едва сега съм решила да си позволя такива неща и бъди сигурна,че един човек обича ли чака...поне при мен е така.Никога не ми е настоявал винаги ми е проявявал разбиране.И не съм съжелявала,че до сега съм била девствена.
А ти си постъпила,така както чувстваш,но щом един път го е направил още в началото то ще се повтори.
9
6
ели
ели
01.12.2014 08:55
Май не сте добре . Коя сте за да определяте как е живял някой преди да ви познава.Вие се шегувате с това което сте писала
8
4
K
K
30.11.2014 10:15
Пиша ти от позицията на 20-годишен мъж (или дришльо, който си мисли, че е порасъл, истината може би е някъде по средата). Единствената ми сериозна връзка приключи когато тогавашното ми гадже (бяхме заедно година и половина) ми изневери по много гнуснен начин, който не искам да коментирам. За нея след това беше ок и нищо да не се промени, очевидно разбиранията на някои хора в това отношение са прекалено гротескни, един вид - на мен ми е хубаво с теб, даваш ми супер много и не искам да го изпусна, но си ме сърби редовно, това не е грешно, нали не те заебавам, защо да е грешно... Та искам да те похваля за вижданията, относно момчето, за което говориш - според мен по-добре си тръгни, когато хората са в началото на връзката си до голяма степен идеализират партньора, следователно го желаят повече, по-малко склонни са да си играят с него и т.н и т.н, фактът, че той е спал с някаква още в началото не говори добре, също хора, които веднъж са чийтнали си има доста голяма предпоставка да го направят отново. И накрая - фактът, че не може да си държи оная работа в гащите и че толкова много му се е искало - това е супер смешно или просто пичагата е супер слабохарактерен, лесно е "да треснеш някоя", трудно е да си с една и съща всеки следващ ден.
Поздрави и тия дето ти обясняват "да се даваш вече, за къде се пазиш" - не си длъжна никому.
21
1
Фелице Бауерс
Фелице Бауерс
05.03.2015 01:54
Браво, К. Този коментар от мъж на твоята възраст (подчертавам мъж, защото и на 50 години някои представители на "силния" пол не могат да се окичат с такава характеристика) ми дава надежда,че не всичко е изгубено, на само за т.нар. "младо поколение", а по принцип.
5
0

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: