Ezine.bg»Споделени Истории»Тийнейджъри»Да се откажа ли от мечтата си

Да се откажа ли от мечтата си

Да се откажа ли от мечтата си
Здравейте. Аз съм на 14 (тази година ставам на 15). Имам мечта да бъде актриса/сценарист. Пиша оригинални сценарии от началото на тази година. Споделих с няколко приятели и ми казаха, че имам голям талант. Когато показах на майка ми един от сценариите тя не показа някаква по особена реакция. След време споделих с баба ми каква искам да бъда, а тя каза че имало време и ще стана друга. Тя иска да съм адвокат, лекарка и т. н, но аз НЕ искам.

Преди няколко дни споделих на леля каква искам да съм, а я каза че след време ще размисля. От семейството единствено жената, която ме е гледала като малка ме подкрепи на 100%, както и приятелите на които бях споделила. Дори написах текст подходящ за песен, но все още нямам мелодията. Наистина много искам да бъда актриса/сценарист, но на моменти се питам "това възможно ли е", "да се откажа ли? " И т. н и сега съм много объркана.

Аз знам че това е мечтата ми и че наистина го желая и ако се сбъдне тази моя мечта( все пак това може да ми е работа ) ще бъда щастлива и ще ходя на работа с голямо желание и удоволствие, но въпреки това се чудя дали пък мечтата ми не е непостижима и налудничева? Моля ви кажете ми да се откажа ли от мечтата си?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (3)

Изпрати
сирените
сирените
06.05.2014 22:16
Аз вярвам в теб и вярвам , че е редно да продължиш да се занимаваш с това което искаш!!!
2
0
Димитър
Димитър
05.05.2014 14:13
Тъкмо щях да цитирам фразата на човека под мен "Никога не се отказвай от мечтите си".Ако искаш това толкова силно през цялото време,нищо няма да те спре,запиши се на някакъв кръжок който да те усъвършенства и да ти дава шансове да се развиваш в тази насока,това би ти помогнало много.
4
0
анонимче
анонимче
05.05.2014 10:52
Никога не се отказвай от мечтите си!
5
0

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка: